redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
...
H πίπα
...
H πίπα
Τι είναι το ρουφογάμι................. :o
Η πίπα,λέει......... :Sτσιγάρο θα είναι.
Τι απ ολα δεν καταλαβεs??απο που ξεφυτρωσε αυτη ρε
απο που ξεφυτρωσε αυτη ρε
...κάνουμε και τέτοια....?απο καμια σποντα , δεν πρεπει να την εχεις πεσει παντως ... για ξεκινα τα δικα σου ;)
ελεω κρισης...απο που ξεφυτρωσε αυτη ρε
ελεω κρισης...
ανοιγουν οι δουλειες
εν ολιγοις 50 γιουρια η πιπα ειπε το κοριτσι...στα ισα....
βουαλά
παντως προχω η τυπισα...μας εβαλε τα γυαλια...μα να μην ξερει κανεις οτι "το παρε μου ενα prince" σημαινει παρε μου μια πιπα!!!!
...κάνουμε και τέτοια....?
το ξερω μαν, και γω μαζι σουΜε 50€ τύπε...πάω στούντιο,με ακάποτο τσιμπούκι και 69......
τυπε μπορει με αυτην να ανοιξει η τυχη του Μπαρου , με ολες τις αλλες δεν τα πηγε καλα
το ξερω μαν, και γω μαζι σου
και να μου περισευαν δεν προκειτε να τα δινα....ας την χαλασουν αλλοι την πιατσα ;)
ολο και καποιοι καλοθελητες θα υπαρξουν...πιθανον τα πμ της να "φλεγονται" τωρα
Δεν έχω δώσει την απαιτούμενη σημασία....υπάρχει η κοπέλα...είναι του "χώρου"...? Δεν έχω καταλάβει.....
αυτο ξαναπεστω...Το μονο σιγουρο ειναι οτι παρακολουθει καιρο το σαιτ , απο εκει και περα ολα τα αλλα θα τα βρουμε στην πορεια
Νεα μοδα ...η απο καιρου παρακολουθηση........Η Αμερικη σπερνει μικροβιαΤο μονο σιγουρο ειναι οτι παρακολουθει καιρο το σαιτ , απο εκει και περα ολα τα αλλα θα τα βρουμε στην πορεια
αυτο ξαναπεστω...
βεβαια αυτο παραπεμπει ευθεως σε κλωνοπεριπτωση....το εμπειρο ματι μου δεν την κοβει για τετοια περιπτωση ;)
Η πίπα,λέει......... :S
Το μονο σιγουρο ειναι οτι παρακολουθει καιρο το σαιτ , απο εκει και περα ολα τα αλλα θα τα βρουμε στην πορεια