Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Η μαλακια παντως ειναι οτι οταν ειναι να τον παρεις πακετο τον αγοραζεις 2 ευρω πχ τον φρεντο καπουτσινο...αλλα ειναι νεροζουμι...
Αν τον πιεις μεσα στο μαγαζι εχει 4,50 ευρω αλλα τον φτιαχνουν "πιο καλα και πιο περιποιημενο"
Μου το ειπε μια που γαμουσα που δουλευε στα Μικελ...

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Tυπε εχω ενα Μικελ απεναντι , ολα τα καταστηματα ειναι κλειστα στην περιοχη , στο δρομο δεν κυκλοφορει ψυχη και οσες φορες κοιταω παντα μεσα εχει ατομα που παιρνουν καφε,...τον χρωσταει ο θεος λέφτα τον τυπο δεν εξηγειται αλλιως. :S :S :S
Πως θα γίνει να κάνουμε κάνα κόνε να μας χρωστάει λεφτά κι εμάς ρε τυπε

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Η μαλακια παντως ειναι οτι οταν ειναι να τον παρεις πακετο τον αγοραζεις 2 ευρω πχ τον φρεντο καπουτσινο...αλλα ειναι νεροζουμι...
Αν τον πιεις μεσα στο μαγαζι εχει 4,50 ευρω αλλα τον φτιαχνουν "πιο καλα και πιο περιποιημενο"
Τυπε περιποιημενο το γκόμενάκι;  :heavymetalbig:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Το μωρακι εδινε κωλο;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Τα καταπινε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506

Τιμουλες προγραμματακι τυπε;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Μηπως το μωρακι κανει και παρτουζιτσα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Μηπως το μωρακι κανει και παρτουζιτσα;

Τιμουλες προγραμματακι τυπε;

Το μωρακι εδινε κωλο;

Τυπε περιποιημενο το γκόμενάκι;  :heavymetalbig:

Ακόμα για το Μικέλ μιλάμε;;;  :think: :think: :think:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Πίσω από τα success story κρύβονται προσωπικές ιστορίες αποτυχίας, ματαίωσης και απόγνωσης. "Τώρα που τα έκανα όλα, η ζωή μου άδειασε αντί να γεμίσει" είναι η μόνιμη επωδός των αρίστων του επιχειρείν - εκτός κι αν αφομοιώνονται από τη λούπα της αέναης επέκτασης και του ατέρμονου διοικείν: είναι κι αυτό μια κάποια παρηγορία μπροστά στη στοιχειώδη πνευματική οξυδέρκεια που είναι σε θέση να διακρίνει την επιτυχία από το ευ ζην.

"Τώρα που τα έκανα όλα η ζωή μου άδειασε αντί να γεμίσει" - και δώσ' του επέκταση, και δώσ' του διοικείν.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Πίσω από τα success story κρύβονται προσωπικές ιστορίες αποτυχίας, ματαίωσης και απόγνωσης. "Τώρα που τα έκανα όλα, η ζωή μου άδειασε αντί να γεμίσει" είναι η μόνιμη επωδός των αρίστων του επιχειρείν - εκτός κι αν αφομοιώνονται από τη λούπα της αέναης επέκτασης και του ατέρμονου διοικείν: είναι κι αυτό μια κάποια παρηγορία μπροστά στη στοιχειώδη πνευματική οξυδέρκεια που είναι σε θέση να διακρίνει την επιτυχία από το ευ ζην.

"Τώρα που τα έκανα όλα η ζωή μου άδειασε αντί να γεμίσει" - και δώσ' του επέκταση, και δώσ' του διοικείν.
  :'( :'( :'(
:babycry: :babycry: :babycry:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1

Και τι προτείνεις ρε μάστορα? Να τεμπελιάζουν όλοι και να τους πληρώνει το κράτος? Ή να είναι όλοι υπάλληλοι κάπου, που να δουλεύουν μόνο δυο ώρες την ημέρα, για τρεις ημέρες της εβδομάδος και να παίρνουν κανένα εκατομμύριο το μήνα? Και μπόλικο ελεύθερο χρόνο με πολύ χρήμα έτσι?
Κάτι τέτοιο θα γούσταρες αλλά δεν γίνεται ρε καλλιτέχνη. Ή τουλάχιστον δεν γίνεται για όλους. Μόνο για τους λιγοστούς μάγκες αυτού του πλανήτη. Ο άνθρωπος από την φύση του, όσο περισσότερα έχει τόσο περισσότερα θέλει. Που βρίσκεις δηλαδή το κακό στην επέκταση και στο διοικείν?

Και μια απορία. Πως το καταφέρνεις να γράφεις ένα σωρό κατεβατά χωρίς να λες τίποτα. Θέλει κόπο και προσπάθεια αυτό που κάνεις.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Και τι προτείνεις ρε μάστορα? Να τεμπελιάζουν όλοι και να τους πληρώνει το κράτος? Ή να είναι όλοι υπάλληλοι κάπου, που να δουλεύουν μόνο δυο ώρες την ημέρα, για τρεις ημέρες της εβδομάδος και να παίρνουν κανένα εκατομμύριο το μήνα? Και μπόλικο ελεύθερο χρόνο με πολύ χρήμα έτσι?
Κάτι τέτοιο θα γούσταρες αλλά δεν γίνεται ρε καλλιτέχνη. Ή τουλάχιστον δεν γίνεται για όλους. Μόνο για τους λιγοστούς μάγκες αυτού του πλανήτη. Ο άνθρωπος από την φύση του, όσο περισσότερα έχει τόσο περισσότερα θέλει. Που βρίσκεις δηλαδή το κακό στην επέκταση και στο διοικείν?

Και μια απορία. Πως το καταφέρνεις να γράφεις ένα σωρό κατεβατά χωρίς να λες τίποτα. Θέλει κόπο και προσπάθεια αυτό που κάνεις.

Δεν υπάρχει ένστικτο εργατικότητας.
Αυτό θα έπρεπε να αρκεί για να πάψει οριστικά κάθε κουβέντα περί αριστείας και άλλων φαιδρών ιδεών.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Ζεις όμως σε έναν πολιτισμένο κόσμο. Πολιτισμός σημαίνει η καταπίεση των ενστίκτων. Αυτό διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα ζώα. Όποιος κατορθώνει και καταπιέζει το ένστικτο της τεμπελιάς αυτός, πάει μπροστά την σημερινή εποχή. Δεν ζεις στην εποχή των σπηλαίων να μιλάς για ένστικτα. 

Αν άκουγαν όλοι οι άνθρωποι το ΜΗ ένστικτο της εργατικότητας όπως λες, δεν θα υπήρχαν σήμερα, ούτε κτίρια, ούτε δρόμοι, ούτε αυτοκίνητα, ούτε και ίντερνετ για να γράφεις εσύ τα δικά σου. Όλα αυτά που βλέπεις γύρω σου έγιναν με κόπο και ιδρώτα κάποιων ανθρώπων οι οποίοι μερικές φορές έδωσαν και την ζωή τους ακόμα για να απολαμβάνουμε εμείς έναν πολιτισμένο κόσμο, όπου δεν μας καθοδηγούν τα ένστικτα, αλλά η κοινή λογική για την πρόοδο της ανθρωπότητας.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Η μεταστροφή του ενστίκτου της καταστροφής επιφέρει την εργασία. Εργαζόμαστε καταστρέφοντας και μεταποιώντας την ύλη.
Κύριε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom