θα ήταν "πραγματική εταιρικη ευθυνη" πχ να διασφαλίζει τα ενσημα σε ολους ...
Σιγα μην εχουν τετοιες ευαισθησίες οι Λαρισαίοι
θα ήταν "πραγματική εταιρικη ευθυνη" πχ να διασφαλίζει τα ενσημα σε ολους ...
Τα ενσημα του προσωπικου στα μαγαζια που ανηγουν με φραντσαιζινγκ δεν τα πληρωνει ο μικελ
Τί ροφήματα παίρνεις από το μικέλ και πόσο κάνουν για να λες το σταρμπακς ακριβό?Στα Starbucks ας πούμε δεν πήγαινα ποτέ γιατί ήταν πανάκριβα,σε αυτόν γιατί να μη πάω?
Σιγα μην εχουν τετοιες ευαισθησίες οι Λαρισαίοι
Το τελευταίο δε νομίζω ότι ισχύει.Ασφαλως και υπάρχουν!Τα ιδιόκτητα φυσικα...και καθόλου δεν τον ενδιαφερει τον Μαστορα γιατι και που κλεισαν τα άλλα τα εχει κονομησει ηδη κι εχει κρατησει και τα σημεια που ηθελε...
Περιτρανα αποδεικνυεται παντως πως επιχειρησεις ανεβαζουν και κατεβαζουν οι γκομενες...
Δεν εχει μετριο καφε "γκομενιστικο" εχει φραπουδιαρχιδοκανελοτσινο κτλΤί ροφήματα παίρνεις από το μικέλ και πόσο κάνουν για να λες το σταρμπακς ακριβό?
Έχει πολύ μέτριο καφέ πάντως...
Που σαι ρε Black!!!
Αυτο δεν ειναι ευθυνη του μικελ (και του καθε μικελ) ειναι ευθυνη αυτου που εχει το μαγαζι (αν ειναι αυτος σωστος επιχειρηματιας) ετσι λειτουργουν τα πραγματαΑυτο δε λέω?
Να διασφαλιζει πως πληρώνονται...Οπως ελεγχει καθε βδομαδα το καθε μαγαζι για τοσα πραγματα να ελεγχει κι αυτο...αλλα φυσικα για αυτο δεν ενδιαφερεται...
Ποιες επιχειρησεις "δουλευουν" σημερα ενδεικτικα στην Ελλαδα:οι πεντακοσιες αλυσιδες του Zara,Ηονδος κτλ.. Αυτες ειναι το target group της πλειοψηφιας δυστυχως...Το τελευταίο δε νομίζω ότι ισχύει.
Έχει καλό φραπόγαλο που προσθέτεις όταν βλέπεις τις σερβιτόρες μούνους?Δεν εχει μετριο καφε "γκομενιστικο" εχει φραπουδιαρχιδοκανελοτσινο κτλ
Αυτο δεν ειναι ευθυνη του μικελ (και του καθε μικελ) ειναι ευθυνη αυτου που εχει το μαγαζι (αν ειναι αυτος σωστος επιχειρηματιας) ετσι λειτουργουν τα πραγματα
Έχει καλό φραπόγαλο που προσθέτεις όταν βλέπεις τις σερβιτόρες μούνους?
Ω ρε πακετο Μικελ 2 ευρωΕσωτερικη μεταναστευση και λιγη παντοφλα μαζι τυπε... πανε πια οι γυρες :S
Το Χόντος σέντερ στην Ιπποκράτους είναι για κλείσιμο πάντως,το περίμενες αυτό? :oΠοιες επιχειρησεις "δουλευουν" σημερα ενδεικτικα στην Ελλαδα:οι πεντακοσιες αλυσιδες του Zara,Ηονδος κτλ.. Αυτες ειναι το target group της πλειοψηφιας δυστυχως...
Ασε το θεμα ISO, στην Ελλαδα και η κυρα μαρικα μπορει να βγαλειΣυμφωνοι
Η δικαιοχρηση όμως οριζει το συνολο των κανονων και διαδικασιων στους δικαιοχρήστες και το πλαισιο αυτό αφορα την και την νομιμη λειτουργια της επιχειρησης...όπως τον ελεγχει για τις σωστη χρηση των υλικων θα οφειλε να τον ελεχγει και αυτον..άλλωστε η Mikel με ολα τα ΑΦΜ της ειναι πιστοποιημενη κατα ISO και τις συνακόλουθες αν μη τι αλλο υποχρεωσεις του...
Το Χόντος σέντερ στην Ιπποκράτους είναι για κλείσιμο πάντως,το περίμενες αυτό? :o
Τα Ζάρα είναι φτηνά απ'ότι έχω καταλάβει γι αυτό πάνε όλες.
Τα Zara ειναι ιδιοκτητα και οχι φραντσαιζινγκ.Το Χόντος σέντερ στην Ιπποκράτους είναι για κλείσιμο πάντως,το περίμενες αυτό? :o
Τα Ζάρα είναι φτηνά απ'ότι έχω καταλάβει γι αυτό πάνε όλες.
Δεν λεμε ποια ειναι ιδιοκτητα και ποια εχει αλλα ποια μαζευουν το χαρτι (διαχρονικα) και ποια οχι...Τα Zara ειναι ιδιοκτητα και οχι φραντσαιζινγκ.
Εγώ στην αρχή κατάλαβα ότι εννοούσες πως πίσω από τις πετυχημένες επιχειρήσεις είναι οι γυναίκες,γι αυτό διαφώνησα.Δεν λεμε ποια ειναι ιδιοκτητα και ποια εχει αλλα ποια μαζευουν το χαρτι (διαχρονικα) και ποια οχι...
Οτι (σχεδον) εχει σχεση με γυναικες κονομαει...
αυτο ειναι γνωστο......πλεον τωρα και με τους καφεδεςΔεν λεμε ποια ειναι ιδιοκτητα και ποια εχει αλλα ποια μαζευουν το χαρτι (διαχρονικα) και ποια οχι...
Οτι (σχεδον) εχει σχεση με γυναικες κονομαει...