Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μια φορά είχα πιεί σε Mikel στην Λάρισσα και ακόμα μια εδώ...Μπορώ να πώ ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο...Απλά είναι μια νεανική αμερικανιά που απλά διαφημίστηκε ως κάτι νέο.Ούτε ο καφές είναι τίποτα το ιδιαίτερο,ούτε και οι χώροι τους.Και που πάς και το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένεις σε ουρά να πιείς καφέ ανάμεσα σε κάτι μαλακισμένα ή κάτι μικρά και χαζογκόμενες...Επίσης βλέπεις κα τους διάφορους εμετικούς 25-35 άρηδες που το παίζουν βίντατζ νεοχίπηδες αφενός,αλλά αφετέρου έχουν Iphone,Ipad,Imac,Isixtir και κοιτάνε τα πάντα με επικριτικό ύφος.Εκεί να πάνε να πιούν καφέ οι λακαμάδες,οι κάγκουρες και οι wannabe αμερικανοτραφείς μπούληδες.Εμείς θα πιούμε καφέ με ένα ευρώ στην γειτονιά μας,αν δεν βαριομαστε ή θα φτιάξουμε σπίτι φραπέ με 3 κουταλιές καφέ,μια ζάχαρη και χλέπα,πίνοντάς το την ώρα που χέζουμε διαβάζοντας ταυτόχρονα διαφημιστικο φυλλάδιο Κωτσόβολου!

:2funny: :2funny: :2funny:

Μία φορά έχω πάρει και εγώ για δοκιμή...τίποτα το ιδιάιτερο.

Στηρίζουμε το καφέ της γειτονιάς μας που λέμε και καμιά κουβέντα με την καφετζού  :rockon:

:uzi: :bottom: στους μπαρίστες

Επισκέπτης
ρε μαλακα μικελ σε λιγο θ' ανοιξεις φραντσαιζ και στο μπου.κομ?
σαλτα και γαμησου εσυ και οι γαλακτεροι με γλυκοζη καφεδες σου.

9 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν το θέμα

την διαφήμιση την πέτυχε πάντως  :rockon: :rockon: :rockon:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Σε λίγο καιρό θα κάνει παρέα στα νανού

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
:2funny: :2funny: :2funny:

Μία φορά έχω πάρει και εγώ για δοκιμή...τίποτα το ιδιάιτερο.

Στηρίζουμε το καφέ της γειτονιάς μας που λέμε και καμιά κουβέντα με την καφετζού  :rockon:

:uzi: :bottom: στους μπαρίστες

:rockon: :thumbsup:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Μια φορά είχα πιεί σε Mikel στην Λάρισσα και ακόμα μια εδώ...Μπορώ να πώ ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο...Απλά είναι μια νεανική αμερικανιά που απλά διαφημίστηκε ως κάτι νέο.Ούτε ο καφές είναι τίποτα το ιδιαίτερο,ούτε και οι χώροι τους.Και που πάς και το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένεις σε ουρά να πιείς καφέ ανάμεσα σε κάτι μαλακισμένα ή κάτι μικρά και χαζογκόμενες...Επίσης βλέπεις κα τους διάφορους εμετικούς 25-35 άρηδες που το παίζουν βίντατζ νεοχίπηδες αφενός,αλλά αφετέρου έχουν Iphone,Ipad,Imac,Isixtir και κοιτάνε τα πάντα με επικριτικό ύφος.Εκεί να πάνε να πιούν καφέ οι λακαμάδες,οι κάγκουρες και οι wannabe αμερικανοτραφείς μπούληδες.Εμείς θα πιούμε καφέ με ένα ευρώ στην γειτονιά μας,αν δεν βαριομαστε ή θα φτιάξουμε σπίτι φραπέ με 3 κουταλιές καφέ,μια ζάχαρη και χλέπα,πίνοντάς το την ώρα που χέζουμε διαβάζοντας ταυτόχρονα διαφημιστικο φυλλάδιο Κωτσόβολου!
:2funny:
για τετοια ποστ "υπαρχω" στο μπου  :rockon:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
καλο το στησιμο του μικελ αλλα δυστηχως στην ελλαδα τετοια μαγαζια δεν εχουν μελλον. ειναι πυροτεχνηματα που ξεφουσκωνουν σε 2-3 χρονια και στο τελος κλεινουν. π.χ starbags-flocafe-costacafe. τετοια μαγαζια τα στηνεις τα δουλευεις 1-2 χρονια περνεις τον αφρο και μετα πουλας σε κατι βλαχοεπιχειρηματιες και ας τους να παλευουν με τα κυματα μεχρι να πνιγουν.τα μικελ απο οτι φαινετε τον κανανε τον κυκλο τους. στις περισσοτερες πολεις,βλεπεις μεσα μονο 17-18χρονα-χωριατοφοιτητες και κατι μαλακες πωλητες των 400 ευρω με τον λαπτοπ που εχουν ενα στυλ λες και κλεινουν συμφωνια με την shell σε ποια θαλασσα θα ριξει την επομενη γεωτρηση. προσωπικα 2 φορες εχω πιει καφε απο το μικελ και αυτο σε πακετο στο αυτοκινητο,τιποτα το ιδαιτερο. η ελενιτσα με τις βιζαρες τις στην καφετερια τις γειτονιας μου,κανει 10000 φορες καλυτερο καπουτσινο και τις λεω και οτι μαλακια μου ερθει στο κεφαλι πρωι πρωι.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
καλο το στησιμο του μικελ αλλα δυστηχως στην ελλαδα τετοια μαγαζια δεν εχουν μελλον. ειναι πυροτεχνηματα που ξεφουσκωνουν σε 2-3 χρονια και στο τελος κλεινουν. π.χ starbags-flocafe-costacafe. τετοια μαγαζια τα στηνεις τα δουλευεις 1-2 χρονια περνεις τον αφρο και μετα πουλας σε κατι βλαχοεπιχειρηματιες και ας τους να παλευουν με τα κυματα μεχρι να πνιγουν.τα μικελ απο οτι φαινετε τον κανανε τον κυκλο τους. στις περισσοτερες πολεις,βλεπεις μεσα μονο 17-18χρονα-χωριατοφοιτητες και κατι μαλακες πωλητες των 400 ευρω με τον λαπτοπ που εχουν ενα στυλ λες και κλεινουν συμφωνια με την shell σε ποια θαλασσα θα ριξει την επομενη γεωτρηση. προσωπικα 2 φορες εχω πιει καφε απο το μικελ και αυτο σε πακετο στο αυτοκινητο,τιποτα το ιδαιτερο. η ελενιτσα με τις βιζαρες τις στην καφετερια τις γειτονιας μου,κανει 10000 φορες καλυτερο καπουτσινο και τις λεω και οτι μαλακια μου ερθει στο κεφαλι πρωι πρωι.

που ειναι η γειτονια σου ρε φιλε?

να ερθουμε κι εμεις να παρουμε καφε απο την ελενιτσα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
[move] :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:[/move]
[move]
mikel.jpg
[/move]

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εγω παλι το μικελ το γνωρισα απο εδω ... δεν το ειχα ξανακουσει ουτε εχω δει ποτε πουθενα αλλα και μονο που ειναι σε φαση τετοια "δηθεν" δεν θα αγοραζα για κανενα λογο.
θελω και εγω ελενιτσα με βυζαρες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Μαγκες πρεπει να βρουμε σε ποια περιοχη ειναι η ελενιτσα με τις βυζαρες.  Παει μετα το μικελ! Θα βγει η νεα αλυσιδα με σημα τις βυζαρες της ελενιτσας! :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μαγκες πρεπει να βρουμε σε ποια περιοχη ειναι η ελενιτσα με τις βυζαρες.  Παει μετα το μικελ! Θα βγει η νεα αλυσιδα με σημα τις βυζαρες της ελενιτσας! :2funny: :2funny: :2funny:
κ γαλα στον καφε...απο τις βυζαρες της Ελενιτσας...μητρικο,αγνο κ ασπιλο.... :tits2:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
*P