nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Entry fee:
€50.000
Royalties:
5 %
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2 %
Για μαλακες ψαχνουν μου φαινεται
τους βρισκουν..
Entry fee:
€50.000
Royalties:
5 %
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2 %
λες να ειναι ο majestic o mikel?Ειχε μια συνεντευξη του στα Νεα το Σαββατο οπου εγραφε ο δημοσιογραφος οτι ειναι αυτοδημιουργητος κτλ.
"...στα 23 του ειχε νυχτερινο κεντρο"...
Εσυ κι εγω τον επαιζες στο bourdela γιατι δεν ειμαστε αυτοδημιουργητοι...
τι αλλο θα ακουσομε
ναι τύπεΣτο Μικέλ?
Το καλύτερο το έχεις ακούσει?Για να σου δώσουν φραντσάις, θέλουν 300.000 περίπου...και μόνος στήνεις το μαγαζί, με δικά σου έξοδα....Entry fee:
€50.000
Royalties:
5 %
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2 %
ναι τύπε
λες να ειναι ο majestic o mikel?
ναι τύπε
Το καλύτερο το έχεις ακούσει?Για να σου δώσουν φραντσάις, θέλους 300.000 περίπου...και μόνος στήνεις το μαγαζί, με δικά σου έξοδα....
θα φτιαξω ενα στην τερψιθεα να πινουν καφε οι εργατες μου στα διαλειματαEntry fee:
€50.000
Royalties:
5 %
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2 %
στα σερρας που λες γιατρε η επενδυση εφτασε τα 350 χιλιαρικα βεβαια εδω και ενα μηνα που δουλευει γινεται πανικος ανευ λογου και αιτιας κατε μεEntry fee:
€50.000
Royalties:
5 %
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2 %
Το καλύτερο το έχεις ακούσει?Για να σου δώσουν φραντσάις, θέλουν 300.000 περίπου...και μόνος στήνεις το μαγαζί, με δικά σου έξοδα....
Το καλύτερο το έχεις ακούσει?Για να σου δώσουν φραντσάις, θέλουν 300.000 περίπου...και μόνος στήνεις το μαγαζί, με δικά σου έξοδα....
Όχι....Πες μου οτι κανεις πλακα ??
ο τυπος γιατρε συμφωνα με εγκυρο φιλο απο λαρισσα(απο κει ξεκινησε το ολο θεμα)ειναι πολυ μεγαλη περιπτωση με πικιλες ασχολειες στο παρελθον που δεν μπορουν να αναφερθουν δημοσιαΕιχε μια συνεντευξη του στα Νεα το Σαββατο οπου εγραφε ο δημοσιογραφος οτι ειναι αυτοδημιουργητος κτλ.
"...στα 23 του ειχε νυχτερινο κεντρο"...
Εσυ κι εγω τον επαιζες στο bourdela γιατι δεν ειμαστε αυτοδημιουργητοι...
τι αλλο θα ακουσομε
Όχι....
Αλλά λέει οτι σε ένα χρόνο κάνεις απόσβεση...τώρα αν ισχύει, δεν γνωρίζω....
ο τυπος γιατρε συμφωνα με εγκυρο φιλο απο λαρισσα(απο κει ξεκινησε το ολο θεμα)ειναι πολυ μεγαλη περιπτωση με πικιλες ασχολειες στο παρελθον που δεν μπορουν να αναφερθουν δημοσια
ο τυπος γιατρε συμφωνα με εγκυρο φιλο απο λαρισσα(απο κει ξεκινησε το ολο θεμα)ειναι πολυ μεγαλη περιπτωση με πικιλες ασχολειες στο παρελθον που δεν μπορουν να αναφερθουν δημοσια
Δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις σε ενα χρονο αποσβεση , κατι μαλακια εχουν κανει , στα αποτελεσματα τους δειχνει οτι δουλευουν με 98% μεικτο κερδος ... και κοκαινη να πουλαγαν δεν θα ειχαν τετοιο ποσοστο ....μαγειρεμενα ειναι ...