athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.754
- Πόντοι
- 12.756
σε λιγο εχει κυπελλο την Βασιλισσα Ρεαλ....ΟΛΟΙ βλεπουμε ΚΑΙ τον αγωνα
Oi τρελαμενοι της Οσασούνα εύχομαι να τους κάνουν την φιέστα ΧΕΣΤΑ...σε λιγο εχει κυπελλο την Βασιλισσα Ρεαλ....ΟΛΟΙ βλεπουμε ΚΑΙ τον αγωνα
με στεναχωραςOi τρελαμενοι της Οσασούνα εύχομαι να τους κάνουν την φιέστα ΧΕΣΤΑ...
Ευτυχώς δεν είπες τίποτα για τα καρα που κινούνται με άλογα...κάρα δεν είναι το κεφάλι ενός νεκρού αγίου; ή μήπως είναι κάρα όπως λέμε μεγάλος καριόλης ο Κάρολος;
Η Οσασούνα θα θυμάται για πάντα την μέρα κατακτήσεως του κυπέλλου...με στεναχωρας
στηριζω Ρεαλ απο μικρος πρεπει να το παρειΗ Οσασούνα θα θυμάται για πάντα την μέρα κατακτήσεως του κυπέλλου...
Η Ρεάλ θα το ξεχάσει μετά από λίγες μέρες...
πωωωωω ξεροέχυσα Μεγαλειόταταη χώρα έχει εκπροσώπηση..
Είμαι αντί -Ρεαλ...στηριζω Ρεαλ απο μικρος πρεπει να το παρει
στηριζω Ρεαλ απο μικρος πρεπει να το παρει
Ευγε,ειστε ανθρωπος του πολιτισμου και της τεχνης,σπανιζουν τετοια μελη στις μερες μαςLong live Jessica's Biel butt.
Δευτέρα απόγευμα, κατά τις 7.30, που θα είσαι;Eσυ που εβαλες για αβαταρ τον Καρολο τον λεοντοκαρδο,για πες μας ποσους χρειαστηκες για να αλλαξεις αβαταρ?
Eξαρταται για τι προκειται.Μπορει να ειμαι φρι,μπορει να εχω λιγη δουλιτσα ή ανειλλημενες υποχρεωσειςΔευτέρα απόγευμα, κατά τις 7.30, που θα είσαι;
Πετάξου στο νήμα του βάζελου, έχει βγει ανακοίνωση...Eξαρταται για τι προκειται.Μπορει να ειμαι φρι,μπορει να εχω λιγη δουλιτσα ή ανειλλημενες υποχρεωσεις
ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ με την πρωτη το εκαναEσυ που εβαλες για αβαταρ τον Καρολο τον λεοντοκαρδο,για πες μας ποσους χρειαστηκες για να αλλαξεις αβαταρ?
Έλα δίπλα λίγο έχουμε τελετές κτλΚύριοι!
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, είναι απογοητευτικά.
Και αυτό όχι επειδή το 34,1,% των ψηφισάντων είναι κρυπτοβασιλοχουντικοί. Αλλά επειδή το 25% των ψηφισάντων προτιμά να πηδήξει τον Παναθηναϊκό από τον κώλο της Τζέσικας Μπίελ.
Άβυσσος η ψυχή του κομπλεξικού γαύρο-οπαδού.