Νέα

το σοι του γιακουματου μεσα για φοροδιαφυγη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hippoaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Γιακουμάτος: Δεν ήξερα τι ψήφιζα
Πρώτη καταχώρηση: 30/01/2014 - 13:12
Τελευταία δημοσίευση: 30/01/2014 13:12Πολιτική

Γιακουμάτος: Δεν ήξερα τι ψήφιζα

Άγνοια δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για το φορολογικό νομοσχέδιο που ψήφισε και με βάση το οποίο οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο η σύζυγος και ο αδερφός του, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha Radio».

«Τύφλα στα μάτια μου. Αυτόν τον νόμο, επειδή είμαι γιατρός ανάθεμα με, δεν είμαι νομικός, δεν τον είχα πάρει χαμπάρι», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός αποκάλυψε πως θα οργανώσει εκστρατεία εναντίον του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, που προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών, με σεβασμό ωστόσο στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ρε τι μαλάκες μπάζει κόσμος στη βουλή.. :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Να τους χαίρεστε...

www.tovima.gr/politics/article/?aid=578499]http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=578499[/url]

Γιακουμάτος: Δεν ήρθη η ασυλία του από τη Βουλή

Πυρά σε Δένδια κατά την συζήτηση για άρση ασυλίας του για «Αγιο Χαράλαμπο»

Με πυρά κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια και του γενικού γραμματέα του ίδιου υπουργείου κ. Αθ. Ανδρεουλάκο, καθώς και κατά της Οικονομικής Αστυνομίας για την υπόθεση της δίωξης για μη δηλωθέν εισόδημα ύψους 23.000 ευρώ από την οικογενειακή επιχείρηση του οίκου ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος», απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γερ. Γιακουμάτος.

Κατά την συζήτηση επί του εισαγγελικού αιτήματος για άρση της βουλευτικής ασυλίας του (για άμεση συνέργεια σε φοροδιαφυγή) έκανε λόγο για «κατασκευασμένο» κατηγορητήριο με στόχο «καθαρά την πολιτική δίωξή του». «Είμαι πεντακάθαρος», δήλωσε ο κ. Γιακουμάτος, επισημαίνοντας ότι εδώ και 24 χρόνια ως πολιτικός «δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα», αλλά και 45 χρόνια που υφίσταται η οικογενειακή επιχείρηση δεν έχει «καμία φορολογική παράβαση».

Η δίωξη έγινε για 23.000 μη δηλωθέν εισόδημα και φόρο 3.000 για το 2012 και 1.600 το 2013, πρόσθεσε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έλεος! Χειροπέδες στις 8.00 το πρωί, να ανοίγει η πόρτα αλλά να μην είναι ο γαλατάς», είπε αναφερθείς στην σύλληψη της συζύγου του. «Δεν θέλουν να χτυπήσουν την φοροδιαφυγή. Θέλουν να χτυπήσουν την πολιτική και ειδικά Γεράσιμο Γιακουμάτο», σημείωσε.

Ενώ διερωτήθηκε «πού ανήκει η Οικονομική Αστυνομία; Στον Ανδρεουλάκο και στον Δένδια! Συγχαρητήρια! Ντρέπομαι!», δήλωσε. Ο κ. Γιακουμάτος χειροκροτήθηκε από πολλούς βουλευτές της παράταξής του, μεταξύ αυτών και ο παριστάμενος υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Μιχελάκης, ενώ ο κ. Ιορ. Τζαμτζής του φώναξε την ώρα που κατέβαινε από το βήμα: «Πες τα Μάκη!».

Κατά την ονομαστική ψηφοφορία δεν ήρθη η βουλευτική ασυλία του κ. Γιακουμάτου (με 68 «υπέρ», 125 «κατά» και 14 «παρών), ενώ για τις υπόλοιπες υποθέσεις: αίρεται η βουλευτική ασυλία της βουλευτού της ΝΔ κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή, όπως ζήτησε και η ίδια, με αφορμή αντιδικία με πρώην εργαζομένους δημοσιογράφους στον τηλεοπτικό σταθμό «Δίκτυο» των Σερρών («υπέρ» ψήφισαν 127, «κατά» 70, 8 «παρών» και 2 λευκά), αίρεται και η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ κ. Χρ. Κέλλα υπόθεση αντιδικίας (με 129 «υπέρ», 67 «κατά», 10 «παρών» και ένα λευκό), ενώ δεν αίρονται οι ασυλίες των κκ. Π. Κουκουλόπουλου (ΠαΣοΚ) και Κ. Μουσουρούλη (ΝΔ). 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
αυτόν τον κερατά τον βγάζει Παπαδάκης και ο Αυτιάς ... ο doctor της πλάκας !!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.402
Πόντοι
6.515
μονο στη χρυση αυγη αρουν τις ασυλιες οι βολεμένοι. Στον γιακουματο ΟΧΙ. Στον Βενιζελο για τα υποβρυχια ΟΧΙ  κλπ, κλπ...

Γελαει ο κοσμος και τους εχει παρει χαμπαρι  :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
«Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο ακόμη και με τα σώβρακά μου μέσα»…

Τάδε έφη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha
Τι πουλάει;
Τη βίλα του στη Μύκονο, η οποία του είναι βάρος, πλέον, τόσο οικονομικό όσο και πολιτικό.
Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» το σπίτι πουλώντας το όσο όσο…
Έχει, μάλιστα, βάλει αγγελίες στο ίντερνετ σε 18 site, σε όλες τις γλώσσες, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να το πουλήσει
Αυτά σήμερα. Γιατί πριν από λίγα χρόνια τον παρακαλούσαν -όπως αποκάλυψε- να το πουλήσει 2 εκατομμύρια ευρώ και έλεγε όχι…
«Το 2007 με παρακαλάγανε να το δώσω 2 εκατομμύρια, τώρα ό,τι μου δώσουνε… Το πουλάω και με τα ρούχα μου, τα σώβρακά μου. Να πάει στο διάολο», είπε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Επισκέπτης
μονο στη χρυση αυγη αρουν τις ασυλιες οι βολεμένοι. Στον γιακουματο ΟΧΙ. Στον Βενιζελο για τα υποβρυχια ΟΧΙ  κλπ, κλπ...

Γελαει ο κοσμος και τους εχει παρει χαμπαρι   :headbang:

είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το τελευταίο;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το τελευταίο;
Aristotelous-PASOK.png

11164159_YAN11_GREECE__0502_11.limghandler.jpg

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ρε πούστη όλοι οι βουλευτές έχουν βίλα στη Μύκονο έλεος γαμώ τα κανάλια τους, όλοι διαπλεκόμενοι ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.402
Πόντοι
6.515
σιγουρα το 17% συν 6,5% είναι πολύ για τα εγκληματα που διαπρατουν αλλα σκεψου ότι αυτές οι 2 συμμοριες ελεγχουν τη χωρα από το '74 και μετα και πατρονάρονται από επιχειρηματικα συμφεροντα, ΜΜΕ, διθετουν μαλιστα μια συμπαγη μαζα διορισμένων που αλληλοστηριζονται

Επισκέπτης
σιγουρα το 17% συν 6,5% είναι πολύ για τα εγκληματα που διαπρατουν αλλα σκεψου ότι αυτές οι 2 συμμοριες ελεγχουν τη χωρα εγκληματούν από το '74 και μετα και πατρονάρονται από επιχειρηματικα συμφεροντα, ΜΜΕ, διθετουν μαλιστα μια συμπαγη μαζα διορισμένων που αλληλοστηριζονται

:rockon: :rockon: :rockon:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
«Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο ακόμη και με τα σώβρακά μου μέσα»…

Τάδε έφη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha
Τι πουλάει;
Τη βίλα του στη Μύκονο, η οποία του είναι βάρος, πλέον, τόσο οικονομικό όσο και πολιτικό.
Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» το σπίτι πουλώντας το όσο όσο…
Έχει, μάλιστα, βάλει αγγελίες στο ίντερνετ σε 18 site, σε όλες τις γλώσσες, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να το πουλήσει
Αυτά σήμερα. Γιατί πριν από λίγα χρόνια τον παρακαλούσαν -όπως αποκάλυψε- να το πουλήσει 2 εκατομμύρια ευρώ και έλεγε όχι…
«Το 2007 με παρακαλάγανε να το δώσω 2 εκατομμύρια, τώρα ό,τι μου δώσουνε… Το πουλάω και με τα ρούχα μου, τα σώβρακά μου. Να πάει στο διάολο», είπε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

πόνεσε η ψυχή μου!  :'( :'( :'(

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Απάντηση για τις διώξεις που ασκήθηκαν κατά της συζύγου και του αδελφού του για φορολογικές παραβάσεις, έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, αναφέροντας ότι στόχος ήταν ο ίδιος. «Αυτό που ήθελαν να στοχεύσουν ήταν τον πολιτικό Γεράσιμο Γιακουμάτο. Αυτό είναι κατασκευασμένο και θα αποδειχθεί σύντομα», επεσήμανε ο κ. Γιακουμάτος, τονίζοντας ότι έχουν επιχειρήσει πολλές φορές να τον βγάλουν από τη Β΄ Αθηνών. «Θα είχα φύγει από μόνος μου, αλλά με πεισμώνουν κάθε φορά» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Να ρίξω τη ΝΔ; Αν είχα μία εναλλακτική λύση θα το είχα κάνει», είπε ο κ. Γιακουμάτος, προσθέτοντας: «Τέτοια αλητεία δεν περίμενα ούτε στην Ταγκανίκα, πριν 500 χρόνια».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γιακουμάτος δήλωσε ότι έχει στοιχεία ότι παρακολουθούσαν το σπίτι του εδώ και έναν μήνα. Ανάμεσα στα όσα είπε ο κ. Γιακουμάτος ήταν και η υπόσχεση που έδωσε να πολεμήσει τον Νόμο Παπακωνσταντίνου, γιατί όπως υποστήριξε είναι άδικο να πηγαίνει κάποιος στην φυλακή για 500 ευρώ χρέος στην εφορία... Βεβαίως στην περίπτωση τη δική του το χρέος αγγίζει τα 24.000 ευρώ και άρα το υπερβαίνουν κατά πολύ σε σχέση με αυτό ...που αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ. Όπως επίσης έπρεπε να το νιώσει στο πετσί του για να ...ευαισθητοποιηθεί...

Εμείς δεν έχουμε παρά να προτείνουμε σήμερα και ούτε καν αύριο να πληρώνονται οι βουλευτές με 300 ευρώ και μπλοκάκι μήπως και νιώσουν στο πετσί τους αυτά που νομοθετούν. Μεταξύ όλων των υπολοίπων που είπε ο κ. Γιακουμάτος ήταν ότι η προσωποκράτηση για την φοροδιαφυγή να μην είναι για ποσά κάτω των 75.000 ευρώ... Δηλαδή ας υπάρχει και μία «αβάντα» μεταξύ των 500 ευρώ και των 75.000 ευρώ που εσείς πρέπει να δουλέψετε 6 χρόνια για να τα βγάλετε και να πληρώσετε τον κ. Στουρνάρα...Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!
τελικά ρε τύπε όλη η ιστορία έγινε για 24χιλ ευρώ που απέκρυψε ή δεν δήλωσε?
αυτό είναι όλο???

εεε.....εεεεεεε...... :headbang: :headbang: :headbang:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.402
Πόντοι
6.515
πόνεσε η ψυχή μου!  :'( :'( :'(

λες και του υπολοιπου κοσμακη δεν εχασαν την αξια τα ακινητα του, μονο το εξοχικο του γιακουματου εχασε  :jerking:
Ποιος φταιει? Η κυβερνηση του που εβαλε φορους 3 δις στα ακινητα για να βγαλει  :jerking: πλεονασμα

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
στην Αγγλία είχαν παραιτηθεί ένα μάτσο βουλευτές για 10.000 ευρώ τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:
ναι ρε τύπε...δε διαφωνώ!
για την υποκρισία χτυπιέμαι!!!
βρήκαμε τους φοροφυγάδες,νοικοκυρεύεται η χώρα κτλ
κι αυτοί που κατακλέψαν τα τρελά εκατομμύρια, άφαντοι....
γιατί δε χώνουν μέσα τον Σιμήτη πχ και τους μεγαλουπουργούς του?  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom