vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Η απάντηση στην ερώτηση...
Η απάντηση στην ερώτηση...
Δεν κάνει μπάφους το παιδί, απλά δεν βλέπει την τύφλα του ...
Έλα ντέ... Αμέσως να τον κατηγορήσουμε...Τσ τσ τσ......Υπερβολικοι Ελληνεs.........Εκανε ενα λαθοs στα δεκαδικα και το κανατε θεμα
Ολα ειναι σκευωριεs
Στα σοβαρά τώρα. Έχω αηδιάσει με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Στα σοβαρά τώρα. Έχω αηδιάσει με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι πολιτικοί από το '81 και μετά (για να μη πω και πιό πίσω) έχουνε ξεσκιστεί στη μάσα.
Αλλιώς πως θα χρωστάγαμε 500 δις?
Και τελικά τα βάρη πέφτουν στους απλούς πολίτες.Δανεια χρωσταμε απο καταβοληs κοσμου..........Περασαν καμμια 30αρια ΥΠΟΙΚ και δεν το πηραν στα ζεστα το θεμα....Ο εναs το φορτωνε στον αλλο....Τον επομενο........Μετα ηρθαν και οι Ολυμπιακοι και το χρεοs εγινε βαπορισιο
Από την αρχή έκλεβαν,κλέβουν και δυστυχώς εξακολουθούν(ή θα), να κλέβουν...Άλλωστε γι' αυτό έγιναν πολιτικοί... ;)Στα σοβαρά τώρα. Έχω αηδιάσει με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι πολιτικοί από το '81 και μετά (για να μη πω και πιό πίσω) έχουνε ξεσκιστεί στη μάσα.
Αλλιώς πως θα χρωστάγαμε 500 δις?
Δυστυχωs............Οπωs επισηs , δεν υπαρχει κανεναs που να μαs διαβεβαιωνει , οτι οι επομενοι(οποιοι κι αν ειναι αυτοι) στο περασμα των χρονων θαναι τιμιοι...Δεν υπαρχει εγγυησηΚαι τελικά τα βάρη πέφτουν στους απλούς πολίτες.
Είτε λέγονται χαράτσια, είτε εισφορά αλληλεγγύης, είτε ΦΠΑ 23%, είτε φόροι στα ακίνητα, είτε φόροι στα αυτοκίνητα και πάει λέγοντας.
Δηλαδή τρώνε από παντού και στα αρχίδια τους.
Θα τα πληρώσουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ. (Δηλαδή εμείς).
κι ο γιακουματος ΔΕΝ συνεληφθη επειδη εχει ασυλια,για να τα λεμε ολα
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1324580[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1324579[/img[/URL]]
[/quote]παρε την μια και γαμα την αλλη :bigdick: :bigdick: :fuck1: :fuck1:
ενω οι πριν της μεταπολιτευσης ηταν αγγελουδια
Δυστυχώς έτσι είναι...Κανένας απ' αυτούς δεν είναι έντιμος.Δυστυχωs............Οπωs επισηs , δεν υπαρχει κανεναs που να μαs διαβεβαιωνει , οτι οι επομενοι(οποιοι κι αν ειναι αυτοι) στο περασμα των χρονων θαναι τιμιοι...Δεν υπαρχει εγγυηση
Δυστυχωs............Οπωs επισηs , δεν υπαρχει κανεναs που να μαs διαβεβαιωνει , οτι οι επομενοι(οποιοι κι αν ειναι αυτοι) στο περασμα των χρονων θαναι τιμιοι...Δεν υπαρχει εγγυηση
Δυστυχωs............Οπωs επισηs , δεν υπαρχει κανεναs που να μαs διαβεβαιωνει , οτι οι επομενοι(οποιοι κι αν ειναι αυτοι) στο περασμα των χρονων θαναι τιμιοι...Δεν υπαρχει εγγυηση
Δεν κατάλαβες καλά,
είναι αυτονόητο ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ
Για να γίνει κάποιος πολιτικός, πρέπει να περάσει από τόσα πολλά τεστ λαμογιάς και τιποτίλας
που είναι απολύτως βέβαιο πως όταν τελειώσει η εποχή της μύησής του, θα είναι πανέτοιμος για να κάνει καριέρα επιφανούς και καταξιωμένου ΛΑΜΟΓΙΟΥ...
όσο ο "λαός" δεν έχει την παιδεία να τους τιμωρεί άμεσα με την πρώτη στραβή βέβαια δεν υπάρχει εγγύηση
φαύλος κύκλος ..
Καταλαβα............Το δικιο σου το παιρνειs με αιμα