LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
τόσο χάλια είναι ο κώλος σου; :SΤόση έμμονή μέ τόν κώλο μου , μόνο ένας άρρωστος ψυχικά
σάν καί έσένα μπορεί να έχει......
τόσο χάλια είναι ο κώλος σου; :SΤόση έμμονή μέ τόν κώλο μου , μόνο ένας άρρωστος ψυχικά
Εσύ τον βρήκες τον εκλεκτό σου αράπη ή μόνο στο avatar σου τον βλέπεις;!
βασικά το μετάνιωσα και μόνο που ασχολήθηκα
δεμπαναγά
βρείτε κάποια κει πέρα του παπαζολ μπας και έρθουμε στα ίσια μας μπάι δε χουέι
τρεχει η κακομοιρα ολημερις πισω απο τους αραπηδες που πουλανε cd αλλα ουτε αυτοι δεν τις δινουν σημασια. θα της ελεγα να δοκιμασει την τυχη της στα φαναρια με κανα πακιστανο που πλενει τζαμια, αλλα κατι μου λεει οτι ουτε εκει θα εχει τυχη.
Πάντως κ εσύ εκεί είσαι,οπότε....νταξ ρε συ ειναι ζωα μεσα εκει, αλλα ειπαμε :S
τρεχει η κακομοιρα ολημερις πισω απο τους αραπηδες που πουλανε cd αλλα ουτε αυτοι δεν τις δινουν σημασια. θα της ελεγα να δοκιμασει την τυχη της στα φαναρια με κανα πακιστανο που πλενει τζαμια, αλλα κατι μου λεει οτι ουτε εκει θα εχει τυχη.
Τόση έμμονή μέ τόν κώλο μου , μόνο ένας άρρωστος ψυχικά
τόσο χάλια είναι ο κώλος σου; :S
Δεν κοβουν το σπορ...απλα εχει γινει παιδικη χαρα...και εχουν μαζευτει πολλοι πυροβολημενοι..Ma που είναι οι 158 επισκέπτες και τα 500 μέλη ??
πάει για φούντο νομίζω, κέφι δεν υπ'αρχει, οι παιχταράδες το κόβουν σιγά σιγά απο ότι καταλαβαίνω το σπόρ, τι γινεται επιτέλους!!
προτιμησαν οι ιδιοκτητες τοτε την μαζα για να κονομανε απο διαφημισεις !!!
Πρωτα απο ολα χρονια πολλα με υγεια σε ολους
Ειμαι παλιο μελος στο παλιο bourdela ειμαι και εγω λατρης της πουτανας του κωλομπαρου την φυλης και των περιξ της υγειους αλητειας και του χαβαλε...ολων αυτων που ενωνει τα πραγματικα αλανια και μας κανει να ξεχωριζουμε απο τους μπουλιδες...
Μετα λυπη μου ομως βλεπω οτι το site που εχει αγαπηθει οσο λιγα απο τους αντρες στην ελλαδα εδω και παρα πολυ καιρο ειναι κατα την γνωμη μου ενα χαος και το 80-85% των thread γεματο σκουπιδια.Δεν υπαρχουν πλεον moderators που να αγαπανε πραγματικα το forum ο καθενας ανοιηει οτι θεμα του καπνισει και τελικα η καταληξη ειναι αλλος για χιο τραβηξε και αλλος για μυτηληνη.Το forum εχει καταντησει ενα μερος που 5-6-7 ατομα μιλανε μεταξυ τους σε ακαταλαβιστικη γλωσσα και ολοι οι υπολιποι βριζουν η μαλακιζονται γενικως.Καποτε εμπενες μεσα σε ενα thread για μια πουτανα ρωταγες απαντουσες εκανες και χαβαλε τωρα???Παρτε για παραδειγμα το thread του αμνηζια πως να πεις σε καποιον αμα ρωτησει κατι μπες και διαβασε να διαβασει τι???
(ο διαλογος ειναι φανταστικο και οτι να ναι αλλα δεν διαφερει και πολυ....)
α)Ελα ρε θα κατεβεις σημερα
β)ναι ναι ερχομαι (youtube παριος-iron maide)
β)θα ειναι και ο αλλος ο ετσι....
γ)ποιος ετσι ε ποιος με ενα κιλο φετα
α)εσυ μην μιλας σε ειδαμε χθες παλι....
ε)τι εκανε ο αγαπητος
α)μιλουσε με τον καισαρα και επεζε ταβλι
β)εγω παντως το ειπα για σιμερα 2312+132131=9123123
Μετα ανοιγει καποιος οτι θεμα θελει χωρις καμια σοβαροτητα....πχ βαζετε το χειρηστιριο του PS3 στον κωλο σας οταν εχει δονηση???
Απανταει ο αλλος.....Γιατι τυπε σου αρεσει ???? (ο καθενας πια συνεχεια τυπε και τυπε.....)
Κανενας mod τιποτα.....
Εχω παρα πολλα να πω αλλα επειδη ο καθενας τα βλεπει αλλιως και το πιο πιθανο ειναι το 99% του φορουμ να με κραξει ενα θα πω
Μου λειπει το παλιο bourdela με παιδια οπως ο panosboss ο warhol ο παπαγιωργης o pitsilistis οταν υπηρχε μια παρεα καλη οχι αυτο το χαλι του οτι να ναι που ειναι σημερα
Τελος δεν εχω με κανεναν τιποτα πρωσοπικο
Συγνωμη για τα ορθογραφικα βαριεμε να διορθονω...
φιλε δεν θα σε πω τυπε να μην θιχτεις.....μην ρωτας τι κανει το μπου για σενα αλλα τι κανεις εσυ για το μπου....Πρωτα απο ολα χρονια πολλα με υγεια σε ολους
Ειμαι παλιο μελος στο παλιο bourdela ειμαι και εγω λατρης της πουτανας του κωλομπαρου την φυλης και των περιξ της υγειους αλητειας και του χαβαλε...ολων αυτων που ενωνει τα πραγματικα αλανια και μας κανει να ξεχωριζουμε απο τους μπουλιδες...
Μετα λυπη μου ομως βλεπω οτι το site που εχει αγαπηθει οσο λιγα απο τους αντρες στην ελλαδα εδω και παρα πολυ καιρο ειναι κατα την γνωμη μου ενα χαος και το 80-85% των thread γεματο σκουπιδια.Δεν υπαρχουν πλεον moderators που να αγαπανε πραγματικα το forum ο καθενας ανοιηει οτι θεμα του καπνισει και τελικα η καταληξη ειναι αλλος για χιο τραβηξε και αλλος για μυτηληνη.Το forum εχει καταντησει ενα μερος που 5-6-7 ατομα μιλανε μεταξυ τους σε ακαταλαβιστικη γλωσσα και ολοι οι υπολιποι βριζουν η μαλακιζονται γενικως.Καποτε εμπενες μεσα σε ενα thread για μια πουτανα ρωταγες απαντουσες εκανες και χαβαλε τωρα???Παρτε για παραδειγμα το thread του αμνηζια πως να πεις σε καποιον αμα ρωτησει κατι μπες και διαβασε να διαβασει τι???
(ο διαλογος ειναι φανταστικο και οτι να ναι αλλα δεν διαφερει και πολυ....)
α)Ελα ρε θα κατεβεις σημερα
β)ναι ναι ερχομαι (youtube παριος-iron maide)
β)θα ειναι και ο αλλος ο ετσι....
γ)ποιος ετσι ε ποιος με ενα κιλο φετα
α)εσυ μην μιλας σε ειδαμε χθες παλι....
ε)τι εκανε ο αγαπητος
α)μιλουσε με τον καισαρα και επεζε ταβλι
β)εγω παντως το ειπα για σιμερα 2312+132131=9123123
Μετα ανοιγει καποιος οτι θεμα θελει χωρις καμια σοβαροτητα....πχ βαζετε το χειρηστιριο του PS3 στον κωλο σας οταν εχει δονηση???
Απανταει ο αλλος.....Γιατι τυπε σου αρεσει ???? (ο καθενας πια συνεχεια τυπε και τυπε.....)
Κανενας mod τιποτα.....
Εχω παρα πολλα να πω αλλα επειδη ο καθενας τα βλεπει αλλιως και το πιο πιθανο ειναι το 99% του φορουμ να με κραξει ενα θα πω
Μου λειπει το παλιο bourdela με παιδια οπως ο panosboss ο warhol ο παπαγιωργης o pitsilistis οταν υπηρχε μια παρεα καλη οχι αυτο το χαλι του οτι να ναι που ειναι σημερα
Τελος δεν εχω με κανεναν τιποτα πρωσοπικο
Συγνωμη για τα ορθογραφικα βαριεμε να διορθονω...
Πώς;ο αντισθενης φτεη αφισε ολα τα καθηστεριμενα μοντερακια να κανουν απο 7 κλονους ο καθενας και γαμισαν ολα τα θρεντ !!!!! δεν γαμιετε για αυτο τους γραψαμε και μεις στα αρχιδια μας!!!!! και κανουμε πλακουλα !!!!!! δεν πανε να γαμιθουν !!!!!!!!!!!
Έτσι!φιλε δεν θα σε πω τυπε να μην θιχτεις.....μην ρωτας τι κανει το μπου για σενα αλλα τι κανεις εσυ για το μπου....