Νέα

Το site έχει μια δυναμική ας την εκμεταλλευτούμε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasilisgo4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η πρόταση μου είναι η εξής:
Ας εκμεταλλευτούμε την δύναμη μας σε διάφορα πεδία.
Δύο που μου έρχονται στο μυαλό αβίαστα είναι:
Η βελτίωση η αλλαγή η ανατροπή του πολιτικο κοινωνικού οικονομικού σκηνικού.
Η αλληλοβοήθεια των μελών σε τομείς που μπορούμε.

Ας πουμε οτι αναμεσα στα μελη του site βρίσκονται και 50 γιατροί γιατί να μην χρησιμοποιούμε αυτούς.Ας γίνουμε μια κλειστη κοινωνια αλληλοεξυπηρετήσεων.
Οσο αφορα το πρωτο θεμα μια βιαστει ευκολα κανεις να χλευασει.Οι μεγαλυτερες ανατροπες καπως ξεκινανε.Τελος παντων αυτο που θέλω να δωσω με το νεο θέμα ειναι νεες ιδεες εκμεταλλευσης της δυναμης μας.
Ποσα χαπια παιρνεις ημερησιως? :think:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
"Η βελτίωση η αλλαγή η ανατροπή του πολιτικο κοινωνικού οικονομικού σκηνικού." Σαυτο ειμαι σιγουρος οτι το εχουμε!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
"Η βελτίωση η αλλαγή η ανατροπή του πολιτικο κοινωνικού οικονομικού σκηνικού." Σαυτο ειμαι σιγουρος οτι το εχουμε!!
αμα βαλεις πορνοπαπο στην βουλη και μεμο υπουργο τουρισμου,περσονα εξωτερικων και πλεζουρα δημοσιας ταξης,ναυαρχο εθνικης αμυνας φτιαχνεις μια κυβερνηση λουκουμι.....

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα βαλεις πορνοπαπο στην βουλη και μεμο υπουργο τουρισμου,περσονα εξωτερικων και πλεζουρα δημοσιας ταξης,ναυαρχο εθνικης αμυνας φτιαχνεις μια κυβερνηση λουκουμι.....
:thumbsup: :thumbsup:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν παρεξηγουμε απλα απαγοητευομαι απο το επιπεδο των μελων τωρα για την παπαρια μου το ιδιο λεγανε κι οταν ξεκινησαν 100 μαλακες γυναικολογοι να στησουν μαιευτηριο και σημερα το ιασω ειναι το μεγαλυτερο..τωρα εαν εννοεις οτι λογω επιπεδου του σαιτ δεν ειναι εφικτο μπορει και να εχεις δικιο.να σου πω την αληθεια μου εγω φοβομουνα το αντικειμενο που πραγματευεται το σαιτ δεν θα επετρεπε τετοιου ειδους κινησεις λογω της ζητουμενης ανωνυμιας.
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος σχετικα με αυτο που θες να πετυχεις.

OP
OP
V

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος σχετικα με αυτο που θες να πετυχεις.
και τι νοημα εχει ενας φιλος μου ολους αυτους που σκοπο τους εχουν την προσωπικη τους προβολη τους λεει γαμωκουβεντες κι εχει δικιο..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν παρεξηγουμε απλα απαγοητευομαι απο το επιπεδο των μελων τωρα για την παπαρια μου το ιδιο λεγανε κι οταν ξεκινησαν 100 μαλακες γυναικολογοι να στησουν μαιευτηριο και σημερα το ιασω ειναι το μεγαλυτερο..τωρα εαν εννοεις οτι λογω επιπεδου του σαιτ δεν ειναι εφικτο μπορει και να εχεις δικιο.να σου πω την αληθεια μου εγω φοβομουνα το αντικειμενο που πραγματευεται το σαιτ δεν θα επετρεπε τετοιου ειδους κινησεις λογω της ζητουμενης ανωνυμιας.
οχι φιλε υπαρχουν μελη στο σαιτ
που εχουν υψηλοτατον επιπεδο
αλλα οι καιροι και οι τωρινες συνθηκες δεν επιτρεπουν τετοιου ειδους συναθροισεις και συσταση,συμπραξη
ομιλων για ενισχυση των εκαστοτε μελων και δημιουργια προνομιων
αυτο που γινεται μεχρι στιγμης
ειναι συναντησεις διαφορων μελων με σκοπο την διασκεδαση
αλλες συναντησεις εχουν  σκοπο μονο τον αγοραιο ερωτα
και αλλες ξεφευγουν απο τα πεζολογικα ορια του πληρωμενου ερωτα
και εχουν ως σκοπο κοινωνικοπολιτικα ζητηματα
αλλα παντα τα ορια ειναι διακριτα και στοχευουν στην διασκεδαση
δεν υπαρχει δηλαδη κατι εις βαθος
καποια θεμελειωδη κινηση αλλαγης
φιλε στα χρονια μας ολοι κοιταν την παρτυ τους δυστηχως
ορθη η σκεψη σου
αλλα θα μεινει ως μια αριστη θεωρητικη εμπνευση

OP
OP
V

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αλλα οι καιροι και οι τωρινες συνθηκες δεν επιτρεπουν τετοιου ειδους συναθροισεις και συσταση,συμπραξη δυστυχως με αυτα που ειδα εως τωρα θα αναγκαστω να συμφωνησω μαζι σου απλα θα διατηρω μια μικρη επιφυλαξη για υην εξελιξη οσο ζω ελπιζω..
ορθη η σκεψη σου

OP
OP
V

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως θα αναγκαστω να συμφωνησω μαζι σου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι τα γαματε ολα?
αν θελετε να γραφετε μαλακιες ανοιξτε ενα αλλο θεμα..
τι φταιμε εμεις να ακουμε τις μαλακισμενες αντιπαραθεσεις και ποιος θα πει τι πιο μεγαλη χαριτωμενια ε? γι αυτο δεν γραφω γιατι ηξερα πως θα κατεληγε αντε αλλου να μαλακιστειτε σε αλλο θεμα εννοω
δηλαδη παιχταρα μου τωρα εσυ ανοιξες ενα θεμα που θελεις να το παρουμε στα σοβαρα στο μπου.τιβι?στο μπου τιβι?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ρε φίλε, λέω να πάρεις τα χαπάκια σου, να κάνεις μπαλίτσα τις μυξούλες, να πιεις το γαλατάκι σου και να πας για ύπνο πριν τις 10... :grin: :grin:

εφόσον συγκρίνεις το ιασώ, και την εξ'αρχής ιδέα των 100 γυναικολόγων που λες, με το θρεντ που άνοιξες τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι η πρώτη πρόταση που έγραψα πιο πάνω..δλδ ότι είσαι ντιπ για ντιπ παπαρολόγος.. :uglystupid: :uglystupid:

και για να τελιώνω, αφού συνεχίζεις να πιστεύεις ότι αυτό που έγραψες υπάρχει και είναι σοβαρό τότε γιατί μέχρι τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν σου έχει απαντήσει ;;; :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ. δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις..άποψή σου, άποψή μου..φιλικά wolfakis7... :grin:

OP
OP
V

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε φίλε, λέω να πάρεις τα χαπάκια σου, να κάνεις μπαλίτσα τις μυξούλες, να πιεις το γαλατάκι σου και να πας για ύπνο πριν τις 10... :grin: :grin:

εφόσον συγκρίνεις το ιασώ, και την εξ'αρχής ιδέα των 100 γυναικολόγων που λες, με το θρεντ που άνοιξες τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι η πρώτη πρόταση που έγραψα πιο πάνω..δλδ ότι είσαι ντιπ για ντιπ παπαρολόγος.. :uglystupid: :uglystupid:

και για να τελιώνω, αφού συνεχίζεις να πιστεύεις ότι αυτό που έγραψες υπάρχει και είναι σοβαρό τότε γιατί μέχρι τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν σου έχει απαντήσει ;;; :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ. δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις..άποψή σου, άποψή μου..φιλικά wolfakis7... :grin:
10 παρα 10 μολις ηπια το γαλα μου και παω για νανι αντρουκλα μου εσυ φιλικα ο μαλακας παπαρολογος

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ti ακριβως λεμε εδω;
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

απο το ποστ σου αυτο και μετα εγινε μπαχαλο το θεμα,αλλη φορα διαβαζε καλυτερα τους τιτλους των θεματων

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλλα οι καιροι και οι τωρινες συνθηκες δεν επιτρεπουν τετοιου ειδους συναθροισεις και συσταση,συμπραξη
ορθη η σκεψη σου
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ivanof

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
99
Πόντοι
0
Μπουρδελιάριδες των Λαών εννωθείτε....

Venceremos!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για να μην ανοιγω νεο θεμα μιας και ο τιτλος τεροιαζει...

Στο συγγεκριμενο σαιτ εχει 5 λογκο τα οποια τα εχουν σχεδιασει παιδια απο διαφορετικες χωρες και ψιφηζουνε για το καλυτερο,
το Νο2 η χελωνα, ειναι απο Ελλαδα ενας ανηψιος της φιλης, μιας φιλης μου...οποιος θελει να βοηθησει ψιφηζει δεξια...αριστερα πανω εχει επιλογη για Ελληνικα.

Ευχαρηστω...και ας δουμε αν εχει και δυναμη το σαιτ... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για να μην ανοιγω νεο θεμα μιας και ο τιτλος τεροιαζει...

Στο συγγεκριμενο σαιτ εχει 5 λογκο τα οποια τα εχουν σχεδιασει παιδια απο διαφορετικες χωρες και ψιφηζουνε για το καλυτερο,
το Νο2 η χελωνα, ειναι απο Ελλαδα ενας ανηψιος της φιλης, μιας φιλης μου...οποιος θελει να βοηθησει ψιφηζει δεξια...αριστερα πανω εχει επιλογη για Ελληνικα.

Ευχαρηστω...και ας δουμε αν εχει και δυναμη το σαιτ... :grin:
οκ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom