Νέα

To press-gr πρέπει να κλείσει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το blog  το μεγαλυτερο ισως σε επισκεψιμοτητα στην
Ελλαδα ΠΡΕΠΕΙ να κλεισει.
Ολα τα ΜΜΕ,πολιτικοι και παραγοντες της χωρες προσπαθουν συνεχως να βρουν τροπο με τη
γνωστη πιπιλα του ¨εκβιασμου" και της "συκοφαντησης¨ να φιμωσουν τις ελευθερες φωνες
στο ιντερνετ.Τα blogs.
Στο συγκεκριμενο μαλιστα το οποιο τυγχανει να ειμαι τακτος αναγνωστης εχει αποκαλυψει και
προβλεψει ουκ ολιγες φορες πολλα τεκτενομενα στο Ελλαδισταν.
Η μεγαλυτερη ισως αποκαλυψη των τελευταιων ημερων ηταν τα 5.5 εκ ευρω του Θεμου.
Ετοιμαστειτε λοιπον γιατι μετα απο αυτο το blog σειρα εχουν τα δικα σας ετσι και τυχον
θιξετε καποιον παραγοντα.
Οπως καταλαβαινετε σαυτη τη χωρα πρεπει να αγοραζεις εφημεριδες του λαμπρακη γιατι η
εναλλακτικη ενημερωση δε συμβαδιζει με τα συμφεροντα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εκτος του λαμπρακη και λιγο μπομπολα και λιγο αγγελοπουλου....για να εχεις σφαιρικη ενημερωση χε χε χε χε

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Πραγματι, καποιες Κυριακατικες εφημεριδες, ειχαν την ειδηση, για την επιδρομη εισαγγελεα, την Παρασκευη, στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, οπου εργαζεται ο κυριος "τροφοδοτης" του site κατα τα φαινομενα.
ΚΡΙΜΑ !!!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.....αυτο ειναι το κατεστημενο.....αυτη ειναι η συγχρονη χουντα.....η χουντα των 5 καναλαρχων και 5 προμηθευτων Δημοσιου......το press-gr λεει αληθειες και τους ξεμπροστιαζει και για αυτο φτασανε να ζητησουν την συνδρομη της αμερικανικης Google για να βρουνε τα ηλεκτρονικα ιχνη των ανθρωπων.....και βεβαια τα τσιρακια του Κρατους , οι παρατρεχαμενοι εισαγγελεις τρεξανε  να εμφανιστουν ως υπακουες Φιλιππινεζες.....βεβαια για την υποθεση  Siemens εκαναν τον Κινεζο  16 μηνες συμφωνα με τους Γερμανους δικαστικους συναδελφους τους...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
.....αυτο ειναι το κατεστημενο.....αυτη ειναι η συγχρονη χουντα.....η χουντα των 5 καναλαρχων και 5 προμηθευτων Δημοσιου......το press-gr λεει αληθειες και τους ξεμπροστιαζει και για αυτο φτασανε να ζητησουν την συνδρομη της αμερικανικης Google για να βρουνε τα ηλεκτρονικα ιχνη των ανθρωπων.....και βεβαια τα τσιρακια του Κρατους , οι παρατρεχαμενοι εισαγγελεις τρεξανε  να εμφανιστουν ως υπακουες Φιλιππινεζες.....βεβαια για την υποθεση  Siemens εκαναν τον Κινεζο  16 μηνες συμφωνα με τους Γερμανους δικαστικους συναδελφους τους...
Μακάρι να είχαν τα ίδια αντανακλαστικά να έβρισκαν από που ήρθαν τα 5,5 εκ. ευρώ του Θέμου, ποιος υπέκλεπτε τα τηλέφωνα κλπ...Αλλά εκεί τα ζώα μου δήθεν αργά για να μας πουν πως δεν πρόλαβαν  :jerking: :jerking: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Στο δελτιο του ΑΝΤ1 σημερα anchorman ρωτουσε με υφος εισαγγελικο τον φερομενο για συμμετοχη και εντος ολιγου κατηγορουμενο για εκβιασμο για το αν σχολιαζε
στο press-gr.Εκεινος ειπε ναι.
Η αλλη του ερωτηση ηταν για το αν ηταν επωνυμα αυτα που εγραφε.
Εκεινος ειπε οτι ηταν ανωνυμος.
Αυτες τις 2 ερωτησεις εκανε για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σε επισκεψιμομτητα μπλογκ.
Βλεπεις κατι γεροντακια που σηκωνονται απο τους ταφους
για να ψηφισουν τη σαπιλα στις εκλογες ΠΡΕΠΕΙ να πιστεψουν οτι οι κατηγοριες για εκβιασμο στεκουν.
Αναρωτιεμαι αν θα ρωταγανε με τετοιο υφος ποτε τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο για τις "πηγες" του.Ακομα και ο Μακης "δανειζοταν" θεματα απο το εν λογω μπλογκ για να κανει νουμερα.
Βεβαια ο Μακης εχει οικογενειακους δεσμους με εξουσια και προστασια απο Ε.Α κατι που ενας
ανωνυμος δημοσιογραφος δεν εχει.
ΜΠΡΑΒΟ στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος!
Εσωσε τη χωρα απο μια μεγαλη σπειρα εκβιαστων!
Τα μεγαλα στελεχη των κομματων και των δημοσιων οργανισμων,οι εκπροσωποι της εξουσιας
του σημερα και του χτες μπορουν να κοιμουνται ησυχοι πλεον.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
.......Τα μεγαλα στελεχη των κομματων και των δημοσιων οργανισμων,οι εκπροσωποι της εξουσιας
του σημερα και του χτες μπορουν να κοιμουνται ησυχοι πλεον.
Όχι ακόμα. Κάτσε να περάσει και ο νέος νόμος για τις κρυφές κάμερες και μετά θα έχουν σφραγίσει κάθε διαρροή. Τότε θα αράξουν χαλαρά.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Κινα...Κουβα...Βιρμανια...Λευκορωσια...Πολωνια....Ιραν...Ιρακ...Συρια..σχεδον ολες οι χωρες της Κ. Αφρικης πολλες της Ασιας....καταδιωκουν τα blogs..αντε ηρθε και η σειρα μας

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Η Ελλάδα αυτές τις μέρες ζει στιγμές πολιτικής και εθνικής δόξας  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
.....αυτο ειναι το κατεστημενο.....αυτη ειναι η συγχρονη χουντα.....η χουντα των 5 καναλαρχων και 5 προμηθευτων Δημοσιου......

Αυτή η χούντα ιδεολογία δεν έχει?
Τι πουλάει άραγε αν όχι ιδεολογία?
Ποιους προωθεί και γιατί ο γίγαντας λαός ακόμη δεν τους έχει μαυρίσει?
Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Τέτοιοι είμαστε και καλά μας κάνουν.

Ανδρες Γαρ Πόλις έγραφε ο Θουκυδίδης

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αυτή η χούντα ιδεολογία δεν έχει?
Τι πουλάει άραγε αν όχι ιδεολογία?
Ποιους προωθεί και γιατί ο γίγαντας λαός ακόμη δεν τους έχει μαυρίσει?
Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Τέτοιοι είμαστε και καλά μας κάνουν.

Ανδρες Γαρ Πόλις έγραφε ο Θουκυδίδης

Σ Α Φ Ω Σ  και πρεπει να κλεισει...

Ελευθερες (..και απροσωπες..) φωνες πρεπει να το βουλωσουν,γιατι το

παιδι κοιμαται,ο ασθενης απεθανε....

Η ελευθερια του λογου δεν ειναι επιτρεπτη...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
  Σ Α Φ Ω Σ  και πρεπει να κλεισει...
  Η ελευθερια του λογου δεν ειναι επιτρεπτη...

freedomgotohell.jpg

Eπίσης όλοι εμείς που γράφουμε σε αυτό το νήμα είμαστε κρυφοφασίστες οπωσδήποτε γιατί την είδηση την παρουσιάζει και ακροδεξιό site

:bigdick: :bigdick: :bigdick:

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
αλλη μια απατη. μη μιλατε κινδυνευετε.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η πτώση δεν έχει πάτο

Οποιος δεν είναι προσδεδεμένος σε κάποιο άρμα, αν τολμήσει να υψώσει φωνή πρέπει να καρατομηθεί

Και κάθομαι και διαβάζω τις αποψεις των μελών, σε αυτό και σε άλλα θρεντς. Σε αυτό και σε άλλα σαιτς.

Και αναρωτιέμαι. Αυτό είναι λοιπόν; Τα γράψαμε και καθαρίσαμε; Η ψυχοθεραπεία πέτυχε;

Πρέπει απαραίτητα να υπάρξει το επόμενο στάδιο. Το οποίο όμως απαιτεί 2 πράγματα τα οποία μας αφαίρεσαν εδω και πολλά χρόνια. Τα οποία δεν έχουμε, πάει, τέλος.

Η ηθική όπως την ξέραμε, δεν υπάρχει πια.

Οπως επίσης δεν υπάρχουν και άνθρωποι με τσαγανό και αρχίδια.

Μεχρις αποδείξεως των κατηγοριών, οι άνθρωποι του press blogspot είναι αθώοι. Οι πραγματικοί ένοχοι, αυτοί που έχουν κάνει στάση ζωής την πουστιά και την οσφυοκαμψία βρίσκονται κάθε βράδυ απέναντί σας λέγοντάς σας "ειδήσεις"

Ζούμε πραγματικά εξευτελιστικές στιγμές για την πολιτική ζωή του τόπου

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
"Είμαι blogger, όχι κακοποιός!"
Του Ανδρέα Καψαμπέλη

Eίμαι blogger, όχι κακοποιός. Πιστεύω στην εναλλακτική ενημέρωση, χωρίς εξαρτήσεις, την οποία κάποιοι θέλουν να φιμώσουν. Και δεν έχω καμμιά σχέση με κανενός είδους ιστορίες εκβιασμών, με οποιαδήποτε άλλα εγκληματικά γεγονότα ή με κακοποιά στοιχεία. Η αλήθεια θα φανεί. Κοντός ψαλμός αλληλλούια...
Η ζωή μου είναι ανοικτό βιβλίο, όπως και η δουλειά μου.
Οσοι με ξέρουν, γελάνε με αυτά που ακούνε. Κι όσοι δεν με ξέρουν, μπορούν να έρθουν να δουν πού και πώς ζώ, τι αυτοκίνητο έχω και ποια περιουσία έχω - που δεν έχω. Οπως δεν έχω και off shore εταιρείες.
Λυπάμαι μονάχα που ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί με μια απλή επίσκεψη, πήρε τον χαρακτήρα επιδρομής, προπηλακισμών και απειλών με κατάχρηση εξουσίας σε βάρος της οικογένειάς μου. Και τελικά αποδείχθηκε κούφια, όπως δείχνουν επίσημα έγγραφα.
Κανένα "υλικό" δήθεν εκβιασμών σε βάρος πολιτικών προσώπων, επιχειρηματιών κλπ δεν βρέθηκε και δεν κατασχέθηκε, όπως κάποιοι έγραψαν. Φαίνεται ότι κρίνουν εξ ιδίων...
Τέτοιες επιδρομές να κοιτάξουν να κάνουν αλλού οι Αρχές.
Πιστεύω ότι είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια εκφοβισμού της εναλλακτικής ενημέρωσης η οποία τρομάζει τις εξουσίες και απελευθερώνει τον δυναμισμό, την ορμή και την αυθεντικότητα της νέας εποχής. Ας ηρεμήσουν και ας συμβιβαστούν με τη νέα πραγματικότητα. Δεν γίνεται να την αποτρέψουν.
Κι αν εμείς "χαθούμε", θα ακολουθήσουν άλλοι...
Παρά τα λάθη και τις υπερβολές, ακόμα και την ασυδοσία της, η ενναλακτική ενημέρωση έχει γίνει συστατικό της δημοκρατικής διαδικασίας. Είναι η φωνή των "από κάτω", που εμείς -δεν εξαιρώ τον εαυτό μου- οι "απο πάνω", τους αντιμετωπίζαμε σαν κομπάρσους στο "σύστημά" μας...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπουν κανόνες και πλαίσια λειτουργίας, τα οποία η πολιτεία αρνείται ακόμη και να θέσει σε σοβαρή συζήτηση. Μένει λοιπόν, μέχρι τότε, η "αυτορρύθμιση". Η "αυτοωρίμανση", που δεν πρέπει όμως να γίνει "ενσωμάτωση". Και σε αυτό το πλαίσιο, οφείλουμε να ζητούμε συγγνώμη όλοι μας όταν αδικούμε κάποιον ή μεταφέρουμε κάτι λανθασμένο. Δεν διστάζω να το κάνω στο βαθμό που μου αναλογεί.
Το ερώτημα πάντως παραμένει: Πιστεύει κανείς, αλήθεια, ότι μπορεί με μεθόδους τρομοκράτησης να σταματήσει την επανάσταση της διαδικτυακής ενημέρωσης που μόλις τώρα ξεκινάει και στην χώρα μας;

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το δελτιο του αλφα σημερα απο αποψη χρονου αφιερωσε 3-4 λεπτα στην προσπαθεια φιμωσης του εν λογω
blog.
Προηγουμενως βεβαια το δελτιο αναλωθηκε στον αβραμοπουλο και τον κακαουνακη που ουρλιαζε σχετικο μετα
σκοπια.
Το δελτιο του ΑΝΤ1 αφιερωσε σχετικα περισσοτερο χρονο στο θεμα αν και ειναι προφανης η "εντολη" απο
τους καναλαρχες να υπαρχει η ταση ειρωνειας η και καχυποψιας των εν λογω παρουσιαστων και προσκεκλημενων
εναντι του Καψαμπελη,χωρις ακομα να εχει αποδειχθει τιποτα εις βαρος του,αναπαραγουν φημες για
εκβιασμους και απειλες σε πολιτικα προσωπα και μεγαλοδημοσιογραφους.
Οπως ολα δειχνουν το blog θα βαρεσει λουκετο στις επομενες μερες καθοτι τα θεματα επαψαν να ανανεωνονται
με τη συχνοτητα που γινοταν
καθως ακομα και στα σχολια ολοι φοβουνται το αναποφεκτο.
Λεγεται επισης οτι η κυβερνηση θα θεσει νομο στα blogs οπου πλεον θα υπαρχει ελεγχος στο τι γραφεται
καθε φορα απο αρμοδια αρχη.
Αραγε θα ειναι ο υποτιθεμενος ελεγχος του ΕΣΡ που γινεται στις γελοιες μεσημεριατικες εκπομπες η της
απογευματινης ζωνης(βλ.Δρουζα).
Αν περασει παντως κατι τετοιο πλεον δεν θα υπαρχει τροπος εναλλακτικης ενημερωσης για τον κοσμο καθοτι
τα μεγαλα φορα,το θεμα το προσπερνουν στα ψιλα(καταλαβαινουμε γιατι..) και στα chatroom δεσποζουν οι αυνανες με τη ψωλη στο χερι και
οι καταδικασμενοι με την ηλιθιοτητα στα γηπεδικα θεματα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
"Είμαι blogger, όχι κακοποιός!"
Του Ανδρέα Καψαμπέλη

Eίμαι blogger, όχι κακοποιός. Πιστεύω στην εναλλακτική ενημέρωση, χωρίς εξαρτήσεις, την οποία κάποιοι θέλουν να φιμώσουν. Και δεν έχω καμμιά σχέση με κανενός είδους ιστορίες εκβιασμών, με οποιαδήποτε άλλα εγκληματικά γεγονότα ή με κακοποιά στοιχεία. Η αλήθεια θα φανεί. Κοντός ψαλμός αλληλλούια...
Η ζωή μου είναι ανοικτό βιβλίο, όπως και η δουλειά μου.
Οσοι με ξέρουν, γελάνε με αυτά που ακούνε. Κι όσοι δεν με ξέρουν, μπορούν να έρθουν να δουν πού και πώς ζώ, τι αυτοκίνητο έχω και ποια περιουσία έχω - που δεν έχω. Οπως δεν έχω και off shore εταιρείες.
Λυπάμαι μονάχα που ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί με μια απλή επίσκεψη, πήρε τον χαρακτήρα επιδρομής, προπηλακισμών και απειλών με κατάχρηση εξουσίας σε βάρος της οικογένειάς μου. Και τελικά αποδείχθηκε κούφια, όπως δείχνουν επίσημα έγγραφα.
Κανένα "υλικό" δήθεν εκβιασμών σε βάρος πολιτικών προσώπων, επιχειρηματιών κλπ δεν βρέθηκε και δεν κατασχέθηκε, όπως κάποιοι έγραψαν. Φαίνεται ότι κρίνουν εξ ιδίων...
Τέτοιες επιδρομές να κοιτάξουν να κάνουν αλλού οι Αρχές.
Πιστεύω ότι είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια εκφοβισμού της εναλλακτικής ενημέρωσης η οποία τρομάζει τις εξουσίες και απελευθερώνει τον δυναμισμό, την ορμή και την αυθεντικότητα της νέας εποχής. Ας ηρεμήσουν και ας συμβιβαστούν με τη νέα πραγματικότητα. Δεν γίνεται να την αποτρέψουν.
Κι αν εμείς "χαθούμε", θα ακολουθήσουν άλλοι...
Παρά τα λάθη και τις υπερβολές, ακόμα και την ασυδοσία της, η ενναλακτική ενημέρωση έχει γίνει συστατικό της δημοκρατικής διαδικασίας. Είναι η φωνή των "από κάτω", που εμείς -δεν εξαιρώ τον εαυτό μου- οι "απο πάνω", τους αντιμετωπίζαμε σαν κομπάρσους στο "σύστημά" μας...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπουν κανόνες και πλαίσια λειτουργίας, τα οποία η πολιτεία αρνείται ακόμη και να θέσει σε σοβαρή συζήτηση. Μένει λοιπόν, μέχρι τότε, η "αυτορρύθμιση". Η "αυτοωρίμανση", που δεν πρέπει όμως να γίνει "ενσωμάτωση". Και σε αυτό το πλαίσιο, οφείλουμε να ζητούμε συγγνώμη όλοι μας όταν αδικούμε κάποιον ή μεταφέρουμε κάτι λανθασμένο. Δεν διστάζω να το κάνω στο βαθμό που μου αναλογεί.
Το ερώτημα πάντως παραμένει: Πιστεύει κανείς, αλήθεια, ότι μπορεί με μεθόδους τρομοκράτησης να σταματήσει την επανάσταση της διαδικτυακής ενημέρωσης που μόλις τώρα ξεκινάει και στην χώρα μας;
Καλησπέρα.
Και ποιός σου έδωσε ρε φίλε το δικαίωμα να σχολιάζεις ανώνυμα ανθρώπους χωρίς στοιχεία και αποδείξεις;
Γιατί ο παραπάνω κύριος δήλωσε οτι έστελνα ανώνυμα καταγγελίες.
Αν έχεις τα στοιχεία βγες επώνυμα και πες οτι είναι να πείς.
ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.
Αυτό ξέρω να πώ εγώ.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Οσοι δεν ειδατε MEGA....ανακριση 3ου βαθμου στον Καψαμπελη απο δημοσιογραφο-ασφαλιτη....<<γιατι δεν ησουν σπιτι σου οταν ηρθε η ασφαλεια; που κρυβοσουν; γιατι ο καφες στο σπιτι σου αχνιζε; που ειναι ο σκληρος δισκος;ποιος ειναι ο διαχειριστης του press.gr; ποιοι αλλοι γραφουν εκει;>> αυτο ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!! και βεβαια ο δημοσιογραφος-ασφαλιτης ειναι συντακτης στο ΒΗΜΑ(η 5η φαλαγγα του τυπου στην Ελλαδα)....τον σιγονταραν βεβαια ο γνωστος ΕΓΚΡΙΤΟΣ συμπαρουσιαστης του δελτιου(θυμαστε αυτος που πεταγε μπουκαλια στο γηπεδο)....ολως περιεργως η κυρια του δελτιου κρατησε λιγο πιο αξιοπρεπη σταση....ο αλλος ο <<πρωινος>> να θυμηθει μια λαικη παροιμια....τα στερνα τιμουν υα πρωτα....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τα μπλόκ γενικά ενοχλούν..βγάζουν στη φόρα πράγματα που πρέπει να μην τα ξέρουμε....ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...απαγορεύεται να σκέφτεστε..και φυσικά να τα γράφετε και να τα μαθαίνουμε.....φασισμός με άλλο τρόπο/////////

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
γιατι δεν ησουν σπιτι σου οταν ηρθε η ασφαλεια; που κρυβοσουν; γιατι ο καφες στο σπιτι σου αχνιζε; που ειναι ο σκληρος δισκος;ποιος ειναι ο διαχειριστης του press.gr; ποιοι αλλοι γραφουν εκει;
χαχαχα ε ρε που εχουμε φτασει
τι αστυνομος μπεκας και μαλακιες
αφου δεν εχουν μερικοι αρχιδια να τους αλλαξουν λιγο τη σταση αυτα θα βλεπουμε
και ειναι μονο η αρχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom