apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μονο τους κλωνους του τυπετυπε, ο ΠΠος εχει αποδειξει οτι δε φοβαται κανεναν ;)
μονο τους κλωνους του τυπετυπε, ο ΠΠος εχει αποδειξει οτι δε φοβαται κανεναν ;)
μονο τους κλωνους του τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.athinorama.gr/lmnts/events/cinema/1008693/Poster.jpg[/img[/URL]]
[/quote]η μπουεφα εγγυαται τους διαγωνισμους τυπε ;)
και ο στεκας τυπεη μπουεφα εγγυαται τους διαγωνισμους τυπε ;)
Παιδες πραγματικα πιστευει κανεις πως η τελετη αφης για το αγιο φως το οποιο συμβολιζει την Ανασταση γινεται οπως υποστηριζει η Εκκλησια ?
τύπε μην αμφισβητείς αυτά που λένε οι Άγιοι Πατέρες γιατί θα φας αφορισμό που θα φάει σύννεφο
τα βασανιστήρια πολλοί ανέχθηκαν, τον αφορισμό ουδείς
θα σε καψουν και δεν θα μπορεις να αναστηθεις κατα την δευτερα παρουσια τυπε :-Ε και αν με αφορησουν τι θα γινει ?
Δεν θα σαπισω οταν πεθανω ή δεν θα με δεχτει ο Παραδεισος ?
Πιστευεις αυτο που λεει η Εκκλησια ή αυτο που βλεπεις στο βιντεο ?
τυπε ο δημου ανηκει στο σωματειο του γνωστου αδερφατου η ετσι μου φαινετε εμενα?παει ο δημου?
θυμιζουν πουστη. εχεις δικιο.τυπε, οι αποψεις του Δημου δε σου θυμιζαν εντονα ΠΠο?
τυπε ο δημου ανηκει στο σωματειο του γνωστου αδερφατου η ετσι μου φαινετε εμενα?
Μπενρουμπή
Ωραία τα λέτε εδώ μέσα σαν κλασική Έλληνες να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Ο κόσμος πεινάει έξω και έχει σοβαρά προβλήματα νομίζετε ότι με αυτούς που προωθούνται από τα κανάλια θα δείτε προκοπή.
κάτι πρέπει να κάνουμε να μιλήσουμε για λύσεις αν έχετε.....
αντι να προσπαθει να διορισει ορντινατσες πολιτικους ο κάθε μπομπολας να βγει ο ιδιος και να κυβερνησει τη χωρα. Αν μη τι άλλο θα γλυτώσουμε από τους 300 ανεπάγγελτους και τον διευθαρμενο περιγυρο.
Να γινει ότι με μπερλουσκονι στην ιταλια :S
Ωραία τον τάπωσε τον πούστη.Θεοδωράκης: Ο Λαζόπουλος μιλάει για χώρα υπό κατοχή αλλά αρνείται υποψηφιότητα λόγω συμβολαίου
Προσβολή προς την Αριστερά χαρακτήρισε ο επικεφαλής του κόμματος Το Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης, την άρνηση του Λάκη Λαζόπουλου να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας σκωπτικά ότι «όταν θεωρείς ότι η χώρα σου είναι υπό κατοχή, ότι ζει μια ανθρωπιστική κρίση...δεν μπορείς να λες στο τέλος "έχω ένα συμβόλαιο και θα συνεισφέρω μετά". Είναι μια προσβολή προς τον αριστερό».
Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook