GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.500
- Πόντοι
- 506
εσύ είσαι τόσο βλάκας αλλά και επικίνδυνος... τώρα έγινες πάλι χρυσαυγήτης...θα παρετε πρωτη γευση τον μαιο μουμιες
κοντα ειναι
εσύ είσαι τόσο βλάκας αλλά και επικίνδυνος... τώρα έγινες πάλι χρυσαυγήτης...θα παρετε πρωτη γευση τον μαιο μουμιες
κοντα ειναι
Εγω δεν ψηφιζω Σπηλιωτοπουλο τύπε, αυτα να τα πεις αλλού.για το αν υπαρχει η οχι χα ακομα μαστορα θα το δουμε τον μαιο
ποσο θα βγαλει ο ηλιας και ποσο η πουστρα σας με τα γιωτ
Το ποταμι μαζευει ενα σωρο ψηφους απο απολιτίκ ατομα και ελαφροαριστερους.ποσο χαζος( η λαμογιο) ειναι καποιος για να ψηφησει ποταμι?ερωτηση κανω
εσύ είσαι τόσο βλάκας αλλά και επικίνδυνος... τώρα έγινες πάλι χρυσαυγήτης...
μου αρέσει που είσαι πιστός στις ιδέες σου και τις απόψεις σου...τσου ρε πασοκε
θα μιλησεις εσυ για πολιτικες επιλογες;;;;;
η χα δεχεται πολεμο απο 10 παντες..ενω τα τομαρια που τους φιλαγες τα χερια τρωνε αστακουδακια
μου αρέσει που είσαι πιστός στις ιδέες σου και τις απόψεις σου...
Eιναι σωστο αυτο με τα εξοδα, αλλα πρεπει να το κανει συνεχεια για να δουμε τι θα κανουν και τα αλλα κομματα.Ο μεγαλοχρηματοδότης Μπόμπολας - υποθέτω - κάλυψε τα πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ έξοδα του ποταμιού στην πρόσφατη περιοδεία του Τεό στην Κρήτη ... Πλήρης επιβεβαίωση της διαπλοκής για μία ακόμη φορά ...
Eιναι σωστο αυτο με τα εξοδα, αλλα πρεπει να το κανει συνεχεια για να δουμε τι θα κανουν και τα αλλα κομματα.
728ε ...ωραιος,ολα στα εξοδα φανερα!Ο μεγαλοχρηματοδότης Μπόμπολας - υποθέτω - κάλυψε τα πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ έξοδα του ποταμιού στην πρόσφατη περιοδεία του Τεό στην Κρήτη ... Πλήρης επιβεβαίωση της διαπλοκής για μία ακόμη φορά ...
πεφτουν τα 10 ευρα
20 απλα προγραμματα δλδ περιπου728ε ...ωραιος,ολα στα εξοδα φανερα!
Δεν πέφτουν ακόμα, δεν άνοιξε ο Έρανος :'(
Μάλλον πρέπει να έχει ΑΦΜ το κόμμα για να καταχωρήσει τα έσοδα, κάτι που δεν έχουν κάνει ακόμα ... υποθέτω ...
Δεν πέφτουν ακόμα, δεν άνοιξε ο Έρανος :'(
Μάλλον πρέπει να έχει ΑΦΜ το κόμμα για να καταχωρήσει τα έσοδα, κάτι που δεν έχουν κάνει ακόμα ... υποθέτω ...
ε πως 4360 εισφορες φιλων λεει
μονο 212 εβαλε απο την τσεπη του;
αρχισαν οι αρπαχτες;