gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εσυ ρε μαριε πες μας για τους τζιρους των νετκαφεΤα θες και τα λες μωρε μαλακα;
εσυ ρε μαριε πες μας για τους τζιρους των νετκαφεΤα θες και τα λες μωρε μαλακα;
Και εκεί έχουν πέσει οι τζίροι στο 1/3 σε σχέση με το 2012.
Κούκλες βαζουν στα τραπεζια και δεν βρισκω να καθισω?Τα θες και τα λες μωρε μαλακα;
Το πως ειναι γεματα Σαββατο βραδυ αλιμονο.Κούκλες βαζουν στα τραπεζια και δεν βρισκω να καθισω?
Σημερα πηγα μια βολτα στου Ζωγραφου κατα τις 11 και βαδιζοντας στην Παπαγου δεν ειδα αδεια θεση σε καφετερια.
Τωρα τι λετε εσεις, δικο σας θεμα. Εγω ξερω τι βλεπω.
Εδω και χρονια παραπαιουν ρε μαν. Τι ακυρη ερωτηση ηταν αυτη;εσυ ρε μαριε πες μας για τους τζιρους των νετκαφε
11 το πρωι εννοουσα κατ' αρχην.Το πως ειναι γεματα Σαββατο βραδυ αλιμονο.
Δεν βγαζεις κερδη απο Παρασκευη, Σαββατο, Κυριακη. Τα σπασμενα της υπολοιπης βδομαδας βγαζεις.
Το πως μερικα κλασικα σημεια ειναι γεματα Σαββατο βραδυ, δεν λεει τιποτα. Η κινηση εχει πεσει σε ολη την αγορα.
σαν θαμωνα σε ρωτησα μανΕδω και χρονια παραπαιουν ρε μαν. Τι ακυρη ερωτηση ηταν αυτη;
Εχω να παω κατι χρονια ρε μαν. Μονο για καμια dota πηγαινα για Lan.σαν θαμωνα σε ρωτησα μαν
11 το πρωι εννοουσα κατ' αρχην.
Και κατα δευτερον δεν αναφερομαι μονο στα Σαββατα.
Καθημερινη ελα μια βολτα εδω στην πολη μου και αν βρεις να καθισεις μετα τις 11.30 θα σου πω μπραβο.
οχι ολα....μερικα τον ιδιον εχουνΣυζηταμε τα αυτονοητα τωρα;
Ακομα και τα μαγαζια που ακομα εχουν κοσμο, δεν εχουν τον ιδιο κοσμο με πριν. Ολα εχουν πεσει.
Δεν ισχυει οτι εν καιρω κρισης αυξανεται η κινηση στις καφετεριες (επειδη ειναι ο φτηνοτερος τροπος να περασεις το χρονο σου, εξαλλου ο ανεργος θα παει στην καφετερια και οχι στη δουλεια που δεν εχει) και στα προποτζιδικα (επειδη ψαχνεις την ελπιδα)?Συζηταμε τα αυτονοητα τωρα;
Ακομα και τα μαγαζια που ακομα εχουν κοσμο, δεν εχουν τον ιδιο κοσμο με πριν. Ολα εχουν πεσει.
Συζηταμε τα αυτονοητα τωρα;
Γιατι καποιοι ΔΕΝ κλεινουν?
Δες το αλλιως. Και κοσμος να υπαρχει στις καφετεριες δεν κανει σε καμια περιπτωση την ιδια καταναλωση.Δεν ισχυει οτι εν καιρω κρισης αυξανεται η κινηση στις καφετεριες (επειδη ειναι ο φτηνοτερος τροπος να περασεις το χρονο σου, εξαλλου ο ανεργος θα παει στην καφετερια και οχι στη δουλεια που δεν εχει) και στα προποτζιδικα (επειδη ψαχνεις την ελπιδα)?
Να με συγχωρειτε εγω δεν βλεπω καμια μειωση στις καφετεριες. Το γιατι κλεινουν καποιοι, ειναι ενα ερωτημα που αντιστρεφω. Γιατι καποιοι ΔΕΝ κλεινουν?
γιατι εχουν λεφτα ρε βουρλοΓιατί δεν έχουν μάθει να κάνουν κάτι άλλο
γιατι εχουν λεφτα ρε βουρλο
Να παιξουμε αυριο τον ασο του Αρη?Μείωση έχει γίνει, αλλά το θέμα είναι άλλο. Ποιο είναι φυσιολογικό, το τότε ή το τώρα;
Να ζει κανείς ή να μη ζει; Να φαίνεται η ένδειξη συνδεδεμένος στο προφίλ ή όχι;
Να παιξουμε αυριο τον ασο του Αρη?
Διπλο ημιχρονο, ασο τελικο.Όχι βέβαια