Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τα θες και τα λες μωρε μαλακα;
Κούκλες βαζουν στα τραπεζια και δεν βρισκω να καθισω?
Σημερα πηγα μια βολτα στου Ζωγραφου κατα τις 11 και βαδιζοντας στην Παπαγου δεν ειδα αδεια θεση σε καφετερια.
Τωρα τι λετε εσεις, δικο σας θεμα. Εγω ξερω τι βλεπω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κούκλες βαζουν στα τραπεζια και δεν βρισκω να καθισω?
Σημερα πηγα μια βολτα στου Ζωγραφου κατα τις 11 και βαδιζοντας στην Παπαγου δεν ειδα αδεια θεση σε καφετερια.
Τωρα τι λετε εσεις, δικο σας θεμα. Εγω ξερω τι βλεπω.
Το πως ειναι γεματα Σαββατο βραδυ αλιμονο.
Δεν βγαζεις κερδη απο Παρασκευη, Σαββατο, Κυριακη. Τα σπασμενα της υπολοιπης βδομαδας βγαζεις.
Το πως μερικα κλασικα σημεια ειναι γεματα Σαββατο βραδυ, δεν λεει τιποτα. Η κινηση εχει πεσει σε ολη την αγορα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το πως ειναι γεματα Σαββατο βραδυ αλιμονο.
Δεν βγαζεις κερδη απο Παρασκευη, Σαββατο, Κυριακη. Τα σπασμενα της υπολοιπης βδομαδας βγαζεις.
Το πως μερικα κλασικα σημεια ειναι γεματα Σαββατο βραδυ, δεν λεει τιποτα. Η κινηση εχει πεσει σε ολη την αγορα.
11 το πρωι εννοουσα κατ' αρχην.
Και κατα δευτερον δεν αναφερομαι μονο στα Σαββατα.
Καθημερινη ελα μια βολτα εδω στην πολη μου και αν βρεις να καθισεις μετα τις 11.30 θα σου πω μπραβο.

Επισκέπτης
11 το πρωι εννοουσα κατ' αρχην.
Και κατα δευτερον δεν αναφερομαι μονο στα Σαββατα.
Καθημερινη ελα μια βολτα εδω στην πολη μου και αν βρεις να καθισεις μετα τις 11.30 θα σου πω μπραβο.

Εδώ που τα λέμε, το best friends , το cafe mercedes (που άλλαξε όνομα αλλά δεν το θυμάμαι)
και το moorings (ΣΚ) έχουν πολύ κόσμο.

ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Συζηταμε τα αυτονοητα τωρα;
Ακομα και τα μαγαζια που ακομα εχουν κοσμο, δεν εχουν τον ιδιο κοσμο με πριν. Ολα εχουν πεσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ακομα και τα μαγαζια που ακομα εχουν κοσμο, δεν εχουν τον ιδιο κοσμο με πριν. Ολα εχουν πεσει.
Δεν ισχυει οτι εν καιρω κρισης αυξανεται η κινηση στις καφετεριες (επειδη ειναι ο φτηνοτερος τροπος να περασεις το χρονο σου, εξαλλου ο ανεργος θα παει στην καφετερια και οχι στη δουλεια που δεν εχει) και στα προποτζιδικα (επειδη ψαχνεις την ελπιδα)?
Να με συγχωρειτε εγω δεν βλεπω καμια μειωση στις καφετεριες. Το γιατι κλεινουν καποιοι, ειναι ενα ερωτημα που αντιστρεφω. Γιατι καποιοι ΔΕΝ κλεινουν?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Μείωση έχει γίνει, αλλά το θέμα είναι άλλο. Ποιο είναι φυσιολογικό, το τότε ή το τώρα;
Να ζει κανείς ή να μη ζει; Να φαίνεται η ένδειξη συνδεδεμένος στο προφίλ ή όχι;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν ισχυει οτι εν καιρω κρισης αυξανεται η κινηση στις καφετεριες (επειδη ειναι ο φτηνοτερος τροπος να περασεις το χρονο σου, εξαλλου ο ανεργος θα παει στην καφετερια και οχι στη δουλεια που δεν εχει) και στα προποτζιδικα (επειδη ψαχνεις την ελπιδα)?
Να με συγχωρειτε εγω δεν βλεπω καμια μειωση στις καφετεριες. Το γιατι κλεινουν καποιοι, ειναι ενα ερωτημα που αντιστρεφω. Γιατι καποιοι ΔΕΝ κλεινουν?
Δες το αλλιως. Και κοσμος να υπαρχει στις καφετεριες δεν κανει σε καμια περιπτωση την ιδια καταναλωση.
Τα μαγαζια ηδη κλεινουν το ενα μετα το αλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μείωση έχει γίνει, αλλά το θέμα είναι άλλο. Ποιο είναι φυσιολογικό, το τότε ή το τώρα;
Να ζει κανείς ή να μη ζει; Να φαίνεται η ένδειξη συνδεδεμένος στο προφίλ ή όχι;
Να παιξουμε αυριο τον ασο του Αρη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom