stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τριτη δημοτικου πηγενεις τυπε ?το βλεπει θετικα ο κοσμος, εγω στις ευρωεκλογες θα τους ψοφησο που λενε στο χωριο μου.![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
τριτη δημοτικου πηγενεις τυπε ?το βλεπει θετικα ο κοσμος, εγω στις ευρωεκλογες θα τους ψοφησο που λενε στο χωριο μου.![]()
τριτη δημοτικου πηγενεις τυπε ?![]()
![]()
![]()
Η ανηψια μου θα παει του χρονου.τριτη δημοτικου πηγενεις τυπε ?![]()
![]()
![]()
Σε χαλαει το πρωτογενες?απο το πρωτογενες ε αλεξ;
![]()
![]()
![]()
ιδρωσε ο μονοφθαλμος ε αλεξ;
![]()
![]()
![]()
παμε για τεταρτο ζαππειο ; ε αλεξ;
Φημιζομαι γι αυτο.μαλιστα εχεις κρυσταλλινες αποψεις
Ε κοιτα, ειτε συμφωνεις, ειτε διαφωνεις μαζι μου, το μονο για το οποιο δεν μπορεις να με κατηγορησεις ειναι το σταθερο των αποψεων μου.αυτο ειναι σιγουρο![]()
![]()
Ε κοιτα, ειτε συμφωνεις, ειτε διαφωνεις μαζι μου, το μονο για το οποιο δεν μπορεις να με κατηγορησεις ειναι το σταθερο των αποψεων μου.
Ενταξει, οι λεξεις "αποψη" και "ορθη" δεν ειναι συμβατες. Η αποψη ειναι αποψη.ενταξει η σταθεροτητα των αποψεων δεν ειναι και παντοτε ορθη
Μην τα μπλεκεις.μαλιστα φοραμε την παρωπιδα και προχωραμε σαν το κκε ενα πραμα
Ας αποφασισει οποιο ονομα θελει ο καθε Σαμαρας , Τσιπρας κτλ. Την ονομασια ομως που θα συμφωνησει στις διαπραγματευσεις να την παει σε δημοψηφισμα για να την εγκρινει/απορριψει ο Ελληνικος Λαος. Δηλαδη ο Γκρουεφσκι που εχει δευσμευτει να κανει δημοψηφισμα ειναι πιο Δημοκρατης απο εμας ?Ηνωμενο Βασιλειο σκετο?
Γιατι δεν λες την πληρη ονομασια?
Ηνωμενο Βασιλειο Μεγαλης Βρεττανίας και Ιρλανδιας.
Αρα κανενα βετο δεν εγινε δεκτό.
Η μονη αποδεκτη ονομασια ειναι VARDASKA , ολα τα αλλα ειναι προδοσια!
[size=20pt]Οταν ηταν να μπει η Μεγαλη Βρετανια στην Ευρωπαικη Ενωση , η Γαλλια εβαλε βετο επειδη εχει περιοχη που λεγεται Βρετανια.Τελικα η Μεγαλη Βρετανια μπηκε στην Ευρωπαικη Ενωση με την ονομασια Ηνωμενο Βασιλειο![/size]
ηνωμενο βασιλειο της μεγαλης βρεττανιας και της βορειου ιρλανδιας ειναι ο επισημος τιτλος του κρατους....Η μονη αποδεκτη ονομασια ειναι VARDASKA , ολα τα αλλα ειναι προδοσια!
Οταν ηταν να μπει η Μεγαλη Βρετανια στην Ευρωπαικη Ενωση , η Γαλλια εβαλε βετο επειδη εχει περιοχη που λεγεται Βρετανια.Τελικα η Μεγαλη Βρετανια μπηκε στην Ευρωπαικη Ενωση με την ονομασια Ηνωμενο Βασιλειο!
Aυτα τα δημοψηφισματα ειναι για εσωτερικη καταναλωση και μονο. Το παιχνιδι εχει χαθει.Ας αποφασισει οποιο ονομα θελει ο καθε Σαμαρας , Τσιπρας κτλ. Την ονομασια ομως που θα συμφωνησει στις διαπραγματευσεις να την παει σε δημοψηφισμα για να την εγκρινει/απορριψει ο Ελληνικος Λαος. Δηλαδη ο Γκρουεφσκι που εχει δευσμευτει να κανει δημοψηφισμα ειναι πιο Δημοκρατης απο εμας ?
Aυτα τα δημοψηφισματα ειναι για εσωτερικη καταναλωση και μονο. Το παιχνιδι εχει χαθει.
Οτι και να βγαλει το Ελληνικο δημοψηφισμα το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε για να το επιβαλουμε στον υπολοιπο κοσμο.
Το παιχνιδι εχει χαθει, η παλευουμε να σωσουμε οτι μπορουμε η παιζουμε το εσωτερικο παιχνιδι και χανουμε πανυγηρικα.
έτσι κι αλλιώς η τσαμπουκαλίδικη πολιτική στο μακεδονικό, στο εσωτερικό σκόπευε.
να μαζέψει τις ψήφους του κοπαδιού.
στο εξωτερικό η τύχη της ήταν προδιαγεγραμμένη.
έτσι κι αλλιώς η τσαμπουκαλίδικη πολιτική στο μακεδονικό, στο εσωτερικό σκόπευε.
να μαζέψει τις ψήφους του κοπαδιού.
στο εξωτερικό η τύχη της ήταν προδιαγεγραμμένη.