Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εδω χρωσταει στην δεη χρωσταει στους υπαλληλους χρωσταει νοικια

θα ξεχρεωσει τα 120 εκατομ συν

ασε μας  ρε αλεξ βραδυατικα

πληρωσε το πασοκ το πολιτικο κοστος για τον κουρασμενο και μιλατε ακομα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εδω χρωσταει στην δεη χρωσταει στους υπαλληλους χρωσταει

θα ξεχρεωσει τα 120 εκατομ συν

ασε μας  ρε αλεξ βραδυατικα

πληρωσε το πασοκ το πολιτικο κοστος για τον κουρασμενο και μιλατε ακομα
Δεν σας υποχρεωσε κανενας να εκβιασετε για εκλογες το 2009.
Ας αφηνατε τη ΝΔ να παει ως το 2011.
Δεν ξερω αν θα ξεχρεωσει 120 εκατομμυρια, αλλά κατι θα ξεχρεωσει. Κατι παιρνει απο επιχορηγηση.
Απαντηση θα παρω στο ερωτημα μου ή θα εχουμε παλι τα ιδια οπως τοτε με τους χουντικους δικαστες?
Ειναι το ιδιο η ΝΔ με 30% και την επιχορηγηση που παιρνει, και το ιδιο το ΠΑΣΟΚ με το 5% που ισως αυριο να μην υπαρχει καν ως ΠΑΣΟΚ?
Το φεσι ειναι το ιδιο?
Καταλαβαινω οτι δυσκολευεσαι, αλλά τι φταιω εγω που εχω δικιο? Με το ζορι να εχω αδικο δεν γινεται.
Παραδεξου και μια φορα το αυτονοητο. Δεν κανει κακο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν σας υποχρεωσε κανενας να εκβιασετε για εκλογες το 2009.
Ας αφηνατε τη ΝΔ να παει ως το 2011.
Δεν ξερω αν θα ξεχρεωσει 120 εκατομμυρια, αλλά κατι θα ξεχρεωσει. Κατι παιρνει απο επιχορηγηση.
Απαντηση θα παρω στο ερωτημα μου ή θα εχουμε παλι τα ιδια οπως τοτε με τους χουντικους δικαστες?
Ειναι το ιδιο η ΝΔ με 30% και την επιχορηγηση που παιρνει, και το ιδιο το ΠΑΣΟΚ με το 5% που ισως αυριο να μην υπαρχει καν ως ΠΑΣΟΚ?
Το φεσι ειναι το ιδιο?
Καταλαβαινω οτι δυσκολευεσαι, αλλά τι φταιω εγω που εχω δικιο? Με το ζορι να εχω αδικο δεν γινεται.
Παραδεξου και μια φορα το αυτονοητο. Δεν κανει κακο.
τυπε αυριο σκαει δημοσκοπιση που δινει το ποταμι 2ο :tooth:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
"Θεωρώ ότι όλο αυτό το θέμα το χειρίστηκε με λάθος τρόπο η κυβέρνηση από την αρχή. Είναι ένα θέμα, το οποίο το έχουμε ήδη χάσει. Όταν το 95% των κρατών σε όλο τον κόσμο έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Απόλυτα σωστο . Τα Σκοπια Μακεδονια λέγονται σε ολον τον κόσμο . Ετσι και αλλιως δεν θα ρωτησουν εμας για το πως θα ονομάζονται.

Απο την αλλη στο ποταμι θα εχουν τον Δημου που θα ειναι πιο φιλελευθερος και θα εχουν και μια πιο εθνοπατριωτικη ομαδα για ισσοροπία .

Αγαπαω Δημου αλλα κακως πηγε σαν παπακι στην ποταμια . Ασε που στα 80 καλυτερα να παει και αυτος σε κανα ΚΑΠΗ για καφε . Από την αλλη ομως η καταντια της Ελλάδας ειναι να εχει 80χρονους με φρεσκα μυαλα και 40χρονους με πολιτικη αρτηριοσκληρωση .

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
  Απόλυτα σωστο . Τα Σκοπια Μακεδονια λέγονται σε ολον τον κόσμο . Ετσι και αλλιως δεν θα ρωτησουν εμας για το πως θα ονομάζονται.

Απο την αλλη στο ποταμι θα εχουν τον Δημου που θα ειναι πιο φιλελευθερος και θα εχουν και μια πιο εθνοπατριωτικη ομαδα για ισσοροπία .

Αγαπαω Δημου αλλα κακως πηγε σαν παπακι στην ποταμια . Ασε που στα 80 καλυτερα να παει και αυτος σε κανα ΚΑΠΗ για καφε . Από την αλλη ομως η καταντια της Ελλάδας ειναι να εχει 80χρονους με φρεσκα μυαλα και 40χρονους με πολιτικη αρτηριοσκληρωση .
ο πιο μαλακας του μπουρδελα.com !!! :headbang: :headbang: :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ειπαμε τα σκοπια ονομαζονται οπως θελουν εμεις τα αναγνωριζουμε οπως θελουμε απο την αλλη. Και πραττουμε οπως θελουμε επισης ( πχ βετο για ΝΑΤΟ ,ΕΕ ή εμπαργκο παλιοτερα κλπ )

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ρε μαγκες τι λετε εδω μεσα ??? σας γαμανε σκοπιανοι ???? :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom