Επισκέπτης
Λες να ειναι ο μπενιτι θα κανει δε ξερω, το γεγονος ομως οτι μπηκες στη διαδικασια να κανεις ακαουντ και να ποσταρεις 54 φορες σε 24 ωρες σε ενα αποκλειστικα θεμα (αυτο) λεει οτι μαλλον απο φοβο τους εχεις παρει.
Λες να ειναι ο μπενιτι θα κανει δε ξερω, το γεγονος ομως οτι μπηκες στη διαδικασια να κανεις ακαουντ και να ποσταρεις 54 φορες σε 24 ωρες σε ενα αποκλειστικα θεμα (αυτο) λεει οτι μαλλον απο φοβο τους εχεις παρει.
πως ακριβως θα δουλεψει αυτο? θα κανουμε καθε λιγο και λιγακι δημοψηφισμα του στυλ θελετε αυτο το μηνα εκλογες η να το αφησουμε?
Λες να ειναι ο μπενι
Συλλογή υπογραφών, όπως κάνουν οι απολίτιστοι κουτόφραγκοι.
ποιος κανει συλλογη υπογραφων για ριξει κυβερνηση και να κανει εκλογες
Ε πες ότι αυτό σε πείραξε, ότι μπορεί να πέσει η κυβέρνηση, και άσε το γεγονός ότι δεν υπάρχει τρόπος να συμβεί τότε λοιπόν.
ρε τυπε, λες οτι καποιοι αλλοι κανουν συλλογη υπογραφων και με βαση αυτο πεφτουν κυβερνησεις και γινονται εκλογες. Σε ρωτησα ποιοι ειναι αυτοι και μου αρχιζεις την παπαρολογια ... εχεις καποιο παραδειγμα να μου δωσεις οπου συμβαινει αυτο η να πουμε οτι ειπες μπουρδα και να το κλεισουμε?
Που εξω συμβαινει αυτο? Δωσε ενα παραδειγμα που συμβαινει αυτο, αυτο σε ρωταω οχι να μου αρχισεις την αοριστη παπαρολογιαΆκου να δεις, παπαρολογίες κτλ σε κάνα άλλο παιδάκι, όπως σου απευθύνθηκα θα μου απευθύνεσαι, σύμφωνοι;
Αναρωτήθηκες τίνι τρόπω θα γίνεται κάτι, σου απάντησα τον τρόπο.
Όπως κ έξω.
Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες δικές σου.
Που εξω συμβαινει αυτο? Δωσε ενα παραδειγμα που συμβαινει αυτο, αυτο σε ρωταω οχι να μου αρχισεις την αοριστη παπαρολογια
Απάντησα σε μια ερώτηση σου, δεν σου άρεσε η απάντηση μου, μου είναι αδιάφορο παραπέρα.
Δεν επιθυμώ να συνεχίσω κανενός είδος διάλογο μαζί σου, πολύ περισσότερο όταν συνεχίζεις να με αγνοείς και να χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς που δεν χρησιμοποίησα και ρητώς σου δήλωσα ότι δεν θέλω να κάνεις.
Ευχαριστώ.
οποτε συμφωνουμε οτι ειπες μπουρδα και πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχει η εννοια του κανω συλλογη υπογραφων και με βαση τη συλλογη υπογραφων προκυρησσονται εκλογες, και το κλεινουμε, ΟΚ, δεκτον.
Και στο μελλον αν δε γουσταρεις να σου επισημαινουν οτι λες μπουρδες υπαρχει απλουστατη λυση, να μη τις λες
Αν αυτό κατάλαβες, φυσικά...
Επίσης θα μπορούσες να μην ασχολείσαι με τις μπούρδες των άλλων.
Είναι αυταπόδεικτα τέτοιες, οπότε δεν χρήζουν επισήμανσης και σχολιασμού.
πως να μην ασχοληθω οταν σε εμενα απαντησες? Θα ηταν αγενεια να σε αγνοησω
Αγένεια είναι αυτά που έγραψες πολλάκις.
Το να με αγνοεί ένας αγενής σαν και εσένα θα ήταν ευλογία.
Γιατί οι αγενείς άνθρωποι μου είναι ιδιαίτερα αποκρουστικοί κ απεχθείς
και εμενα οι μπουρδολογοι, χουγια ειναι αυτα, τι να κανουμε
Με εξαίρεση το κοκκινισμένο:Aυτό ακριβώς.Άσε τις μαλακίες σοβαρός άνθρωπος. Τίποτα απολύτως δεν θα αλλάξει στην εφαρμοσμένη οικονομική πολιτική αν βγει ο Τσίπρας, ούτε καν στο μεταναστευτικό σου λέω. Η μόνη διαφορά θα είναι κάτι gay γάμοι, κάτι γιορτές για τον ΕΛΑΣ και τους αντάρτες... Μέχρι εκεί...
Εκτός και αν έχεις προσωπικούς λόγους να σε καίει το ότι η κουτάλα και η μοιρασιά θα πάει από γαλάζια σε ροζ χέρια...