Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η κατασταση που ζουμε τωρα,δεν σου κανει για επιχειρημα;Θες περισσοτερα;
Τι μου λες τωρα,οτι για να σωθουμε πρεπει να ψηφισουμε αυτους που μας εφεραν εδω;
Οχι,χιλιες φορες να βγει ο συριζας.ακομη και η χρυση αυγη.ισως αυτο να αξιζει στον
ελληνικο λαο μπας και βαλει μυαλο.

ασε μας ρε παλληκαρι

τα ιδια και τα ιδια εχει γινει κουραστικο

πηγαινε παρακατω στην ζωη σου

εχεις κολλησει

βγαλε τον συριζα και την χρυση αυγη

οπλα ο ενας κονσερβοκουτια ο αλλος

ταγματα εφοδου ο ενας μπαχαλακηδες ο αλλος

πανω πλατεια ο ενας κατω πλατεια ο αλλος

ευχαριστω για την τιμωρια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ασε μας ρε παλληκαρι

τα ιδια και τα ιδια εχει γινει κουραστικο

πηγαινε παρακατω στην ζωη σου

εχεις κολλησει

βγαλε τον συριζα και την χρυση αυγη

οπλα ο ενας κονσερβοκουτια ο αλλος

ταγματα εφοδου ο ενας μπαχαλακηδες ο αλλος

πανω πλατεια ο ενας κατω πλατεια ο αλλος

ευχαριστω για την τιμωρια
Ας ηταν οι δικοι σου σωστοι να μην τους εριχνε ο λαος στο 3% φιλε μου.Και για πες μου ποια ειναι η προπαγανδα;Δεν φαγανε ολοι με χρυσα κουταλια;Δεν εχουν υπερφορτωσει το ελληνικο δημοσιο με υπεραριθμους υπαλληλους;Αυτη την στιγμη δουλευει το 25% των ελληνων για να πληρωνει το υπολοιπο 50%
πες μου εσυ πως θα σωθουμε απο αυτην την κατασταση,ψηφιζοντας παλι τους ιδιους;Δωσε μου εσυ μια λογικη εξηγηση που πιστευεις ακομη σε αυτο το κομμα.οχι πολες,μια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
η λυση ειναι μια

ανασυγκροτηση των δυο μεγαλων κομματων νδ πασοκ

ας μεινει και  το κκε

αποπομπη των λαμογιων

και συνεργασια να φυγουμε απο την κριση

τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

με πολιτικους καιροσκοπους που εμεταλευονται την κατασταση χειροτερα παμε
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ας ηταν οι δικοι σου σωστοι να μην τους εριχνε ο λαος στο 3% φιλε μου.Και για πες μου ποια ειναι η προπαγανδα;Δεν φαγανε ολοι με χρυσα κουταλια;Δεν εχουν υπερφορτωσει το ελληνικο δημοσιο με υπεραριθμους υπαλληλους;Αυτη την στιγμη δουλευει το 25% των ελληνων για να πληρωνει το υπολοιπο 50%
πες μου εσυ πως θα σωθουμε απο αυτην την κατασταση,ψηφιζοντας παλι τους ιδιους;Δωσε μου εσυ μια λογικη εξηγηση που πιστευεις ακομη σε αυτο το κομμα.οχι πολες,μια.

παλι γενικολογεις μυαλο δεν βαζεις

δικαιωμα σου βεβαια εγω δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παλι γενικολογεις μυαλο δεν βαζεις

δικαιωμα σου βεβαια εγω δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο
Δεν απαντας και προσπαθεις να προσβαλεις χωρις να εχεις επιχειρημα.
Και σε ξαναρωταω,δωσε μου μια λογικη εξηγηση που πιστευεις ακομη σε αυτο το κομμα.
Σε αυτα τα σιχαματα που μας εφεραν ως εδω.Μια,οχι πολλες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η λυση ειναι μια

ανασυγκροτηση των δυο μεγαλων κομματων νδ πασοκ

ας μεινει και  το κκε

πσσσ οταν μοιραζεις πονο εισαι ανελεητος αλλα οταν μοιραζεις χαρες εισαι ουρανιος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν απαντας και προσπαθεις να προσβαλεις χωρις να εχεις επιχειρημα.
Και σε ξαναρωταω,δωσε μου μια λογικη εξηγηση που πιστευεις ακομη σε αυτο το κομμα.
Σε αυτα τα σιχαματα που μας εφεραν ως εδω.Μια,οχι πολλες.
Σου απαντησα ηδη εγω, οτι σε ολον τον κοσμο δυο παραταξεις υπαρχουν.
Αυτες θα υπαρχουν κι εδω.
Εστω και με άλλα ονοματα. Σε ενοχλει η ονομασια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ? Δηλαδη αν τις αλλαξουμε θα σε εξυπηρετησει καλυτερα?
Αλλά οχι και να πονταρουμε σε νεοσταλινικους και νεοναζι για την βελτιωση της ζωης μας.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εστω και με άλλα ονοματα. Σε ενοχλει η ονομασια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ? Δηλαδη αν τις αλλαξουμε θα σε εξυπηρετησει καλυτερα?
Αλλά οχι και να πονταρουμε σε νεοσταλινικους και νεοναζι για την βελτιωση της ζωης μας.

Υπάρχει ένα πρόβλημα με τις Ευρωεκλογές Alex. Γίνονται με απλή αναλογική. Και αντικατοπτρίζεται η άποψη των εκλογέων.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

ρε ανθρωπε με τι συμφωνεις? οτι θα ανασυγκροτηθει το ΠΑΣΟΚ? Ελεος ... για τα επομενα 10-20 χρονια στην Ελλαδα καλυτερα αντρας πολιτικος να βγει να εκφωνησει λογο στο συνταγμα με ζαρτιερες και δονητη στον κωλο του παρα να πει τη λεξη Σολιαλισμος. Παει τελειωσε το ΠΑΣΟΚ ... Κεντροαριστερα θα υπαρξει, οπως υπηρχε και πριν το ΠΑΣΟΚ, και δε θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλα αμα περιμενεις εσυ να "ανασυγκροτηθει" με τα 5 στελεχη και το 0 βαθος το ΠΑΣΟΚ βρασε ρυζι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ετσι ειναι φτασαμε στο σημειο να λεμε τα αυτονοητα

και ο αλλος θελει επιχειρηματα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλως η κακως,η δεξια και ο σοσιαλισμος απετυχε.Δεν εχουν να προσφερουν τιποτα πλεον στον τοπο.Ας βγει ο τσιπρας,να τον δουμε και αυτον,και αν δεν μας κανει τον αλλαζουμε σε 4 χρονια.
Το οτι θα καταστραφουμε αν βγει ο τσιπρας,ειναι δικαιολογιες μικρου παιδιου.Κατεστραμενοι ειμαστε
ηδη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλως η κακως,η δεξια και ο σοσιαλισμος απετυχε.Δεν εχουν να προσφερουν τιποτα πλεον στον τοπο.Ας βγει ο τσιπρας,να τον δουμε και αυτον,και αν δεν μας κανει τον αλλαζουμε σε 4 χρονια.
Το οτι θα καταστραφουμε αν βγει ο τσιπρας,ειναι δικαιολογιες μικρου παιδιου.Κατεστραμενοι ειμαστε
ηδη.
Κατεστραμμενος δεν εισαι επ' ουδενι.
Τα βενζιναδικα σου εχουν βενζινη, τα φαρμακεια σου εχουν φαρμακα, τα σουπερ μαρκετ σου εχουν αγαθα, ρεύμα εχεις 24 ωρες την ημερα, νερο το ιδιο.
Κόψτε τις μαλακιες και τον λαικισμο επιτελους και μιλατε σοβαρα.
Δεν παιζουμε με τετοια πραγματα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε ανθρωπε με τι συμφωνεις? οτι θα ανασυγκροτηθει το ΠΑΣΟΚ? Ελεος ... για τα επομενα 10-20 χρονια στην Ελλαδα καλυτερα αντρας πολιτικος να βγει να εκφωνησει λογο στο συνταγμα με ζαρτιερες και δονητη στον κωλο του παρα να πει τη λεξη Σολιαλισμος. Παει τελειωσε το ΠΑΣΟΚ ... Κεντροαριστερα θα υπαρξει, οπως υπηρχε και πριν το ΠΑΣΟΚ, και δε θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλα αμα περιμενεις εσυ να "ανασυγκροτηθει" με τα 5 στελεχη και το 0 βαθος το ΠΑΣΟΚ βρασε ρυζι.

αυτα θελετε οχι σοβαρα κομματα

αλλα κουναμενους και σειναμενους

αι σιχτιρ

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τα βενζιναδικα σου εχουν βενζινη, τα φαρμακεια σου εχουν φαρμακα, τα σουπερ μαρκετ σου εχουν αγαθα, ρεύμα εχεις 24 ωρες την ημερα, νερο το ιδιο.

Αυτη τη στιγμη, το ισοζυγιο τρ. συναλλαγων ειναι μια χαρα.
Το ιδιο και οι πρωτογενεις δαπανες.

Πρεπει, επιτελους, καποιος να λυσει το προβλημα του ΧΡΕΟΥΣ.

Αν το κανει ο Σαμαρας, θα δοξαστει.
Αλλιως, θα το κανει ο Τσιπρας, βγαζοντάς μας απ' την ΕΕ.

(Χωρις να αποκλειω να βγουμε απ' την ΕΕ με κυβερνηση δεξια  :rockon:)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
..................................................
Αν το κανει ο Σαμαρας, θα δοξαστει.
Αλλιως, θα το κανει ο Τσιπρας, βγαζοντάς μας απ' την ΕΕ.

(Χωρις να αποκλειω να βγουμε απ' την ΕΕ με κυβερνηση δεξια  :rockon:)
Χωρίς να αποκλείουμε το να χτυπήσει μπιέλα η ΕΕ από μόνη της..............  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Tα βενζιναδικα εχουν βενζινη,ο κοσμος δεν εχει λεφτα για να βαλει ομως.Τα φαρμακεια εχουν φαρμακα,το κρατος ομως δεν εχει πληρωσει τους φαρμακοποιους,και κανεις δεν μπορει να παρει την δωρεαν χορηγηση που ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να εχει.Τα σουπερ μαρκετ εχουν αγαθα,αλλα οι πωλησεις ειναι πεσμενες,και ουτε και τα τρικ των 30-40% εκπτωσεων σε διαφορα την εβδομαδα,δεν τις ανεβαζουν.Ρευμα εχουμε 24 ωρες,αλλα για λιγους.Ολο και περισσοτερα νοικοκυρια πλεον δεν εχουν,ολο και περισσοτερα κανουν διακανονισμους που καποια στιγμη πλεον θα τους το κοψουν σιγουρα.Αν για εσενα καταστροφη ειναι να φτασουμε στα επιπεδα που ειμασταν οταν ειχαμε κατοχη,καπου εισαι λαθος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Tα βενζιναδικα εχουν βενζινη,ο κοσμος δεν εχει λεφτα για να βαλει ομως.Τα φαρμακεια εχουν φαρμακα,το κρατος ομως δεν εχει πληρωσει τους φαρμακοποιους,και κανεις δεν μπορει να παρει την δωρεαν χορηγηση που ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να εχει.Τα σουπερ μαρκετ εχουν αγαθα,αλλα οι πωλησεις ειναι πεσμενες,και ουτε και τα τρικ των 30-40% εκπτωσεων σε διαφορα την εβδομαδα,δεν τις ανεβαζουν.Ρευμα εχουμε 24 ωρες,αλλα για λιγους.Ολο και περισσοτερα νοικοκυρια πλεον δεν εχουν,ολο και περισσοτερα κανουν διακανονισμους που καποια στιγμη πλεον θα τους το κοψουν σιγουρα.Αν για εσενα καταστροφη ειναι να φτασουμε στα επιπεδα που ειμασταν οταν ειχαμε κατοχη,καπου εισαι λαθος.
Με απογητευει η εντελως λαϊκίστικη απαντηση, αν και καπου την περιμενα.
Λαθος δεν ειμαι καθολου.
Το να κανουμε πειραματακια και να πολλαπλασιαστει το προβλημα, ειναι ανευθυνοτητα.
Στο κατω κατω, η ανεργια 26% ειναι καλυτερη απο ανεργια 56%.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Tωρα κανεις πλακα ετσι ? Δεν μπορει να πιστευεις αυτα που γραφεις.
Θεωρεις οτι αν βγει ο Τσιπρας πρωθυπουργος δεν θα εχουμε βενζινη στα βενζιναδικα, φαρμακα στα φαρμακεια κτλ ?

Αφου τα εχουνε εχουνε κανονισει ολα με τους δανειστες μας, μεταφορα του Δημοσιου Χρεους στο Αγγλικο Δικαιο και ολοι οι φοροι που μπαινουν μεχρι σημερα ειναι υπογεγραμμενοι στο Μνημονιο!! Ποιο πολυ να αγχωνεσαι μην δεις τον Σαμαρα στον Ρολο του Βενιζελου σημερα με πρωθυπουργο τον Τσιπρα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom