Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για να μην τα ξαναγράφω ...
Ναι καλά εντάξει...

Αντικειμενικός δημοσιογράφος δεν υπάρχει στην Ελλάδα(για εξωτερικό άγνωστο αλλά και εκεί λογικά το ίδιο).

Όλοι μια γραμμή παίρνουν και κάποιον εξυπηρετούν,ο Θεοδωράκης με στασίδι στο Mega είναι εμφανές ποιον και τι.

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
...

Προσωπικά έχω δηλώσει πως Ν.Δ. ΔΕΝ ξαναψηφίζω και σκεφτόμουν σοβαρά την δράση που την βρίσκω πολύ κοντά μου ιδεολογικά.
Τώρα όμως το ξανασκέφτομαι...

Προσωπικά ΔΕΝ πρόκειται να ξαναψηφίσω κόμμα που εκτιμώ ότι θα μείνει εκτός βουλής ... αφού κάτι τέτοιο ισχυροποιεί τις εκλογικές επιλογές των ανεγκέφαλων συμπατριωτών μου - οι οποίοι αποτελούν την πλειονότητα του εκλογικού σώματος - σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους στην ιστορία της χώρας.

Θα επιλέξω λοιπόν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ από το χώρο της ορθολογικής & ρεαλιστικής πολιτικής θεωρώ ότι έχει το μέγιστο ανανεωτικό δυναμικό και την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ εισόδου στην βουλή (είτε είναι απολύτως σύμφωνο με την φιλελεύθερη ιδεολογία μου είτε όχι).

Όπως καταλαβαίνεις οι επιλογές μου είναι εξαιρετικά περιορισμένες ...

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ναι καλά εντάξει...

Αντικειμενικός δημοσιογράφος δεν υπάρχει στην Ελλάδα(για εξωτερικό άγνωστο αλλά και εκεί λογικά το ίδιο).

Όλοι μια γραμμή παίρνουν και κάποιον εξυπηρετούν,ο Θεοδωράκης με στασίδι στο Mega είναι εμφανές ποιον και τι.

Στον πραγματικό κόσμο σπάνια μπορούμε να διαλέξουμε το "ιδανικό", συνήθως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι αν καταφέρουμε να διαλέξουμε απλά το "λιγότερο κακό" ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Προσωπικά ΔΕΝ πρόκειται να ξαναψηφίσω κόμμα που εκτιμώ ότι θα μείνει εκτός βουλής ... αφού κάτι τέτοιο ισχυροποιεί τις εκλογικές επιλογές των ανεγκέφαλων συμπατριωτών μου - οι οποίοι αποτελούν την πλειονότητα του εκλογικού σώματος - σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους στην ιστορία της χώρας.

Θα επιλέξω λοιπόν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ από το χώρο της ορθολογικής & ρεαλιστικής πολιτικής θεωρώ ότι έχει το μέγιστο ανανεωτικό δυναμικό και την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ εισόδου στην βουλή (είτε είναι απολύτως σύμφωνο με την φιλελεύθερη ιδεολογία μου είτε όχι).

Όπως καταλαβαίνεις οι επιλογές μου είναι εξαιρετικά περιορισμένες ...

Απολύτως κατανοητό! Κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ...

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Πολύ καραγκιοζοποίηση πλέον που μου θυμίζει φοιτητικές παρατάξεις που κι εγώ πρόλαβα τύπου Τ.Ο.Μ.Α.Τ.Α.(τα όνειρα μπροστά αναζητήστε το αύριο) ή την πιο επαναστατική Κ.Α.Π.Ο.Τ.Α.(κομμουνιστικοί αγωνιστικοί πυρήνες οπλισμένοι με τόξα κι ακόντια)… :S :S

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Newsit.jpg
    Newsit.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 26

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Πολύ καλό άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου για το "θολό ποτάμι"  :grin:

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Μπογιόπουλο που μου έμαθε πως όταν στην Ελλάδα υπήρχε φιλοσερβική υστερία υπέρ των σφαγέων του Κάραζιτς και του Μπλάντιτς τα παληκάρια των οποίων κατέσφαξαν χιλιάδες αμάχους, τους οποίους άρπαξαν μέσα από τα χέρια των ανίκανων να αντιδράσουν κυανοκράνων στη Σρεμπρένιτσα και σε πολλά άλλα μέρη της Βοσνίας, ο Θεοδωράκης είχε τολμήσει να ταχθεί με το δίκιο!!

Δεν το γνώριζα ως τώρα, ενώ πλέον το θεωρώ πολύ σημαντικό στοιχείο στο C.V. του.

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πολύ καλό άρθρο του Ν. Μπογιόπουλου για το "θολό ποτάμι"  :grin:

O KKEς - πλήν όμως σοβαρός - Μπογιόπουλος καλά τα λέει.

Άν εξαιρέσει κανείς ένα-δυο εξυπνακισμούς του, τα όσα αναφέρει ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι λόγοι (ή κάποιοι από του λόγους) που το ποτάμι έχει πιθανότητες εισόδου στην βουλή και μεγάλης απήχησης μεταξύ των σκεπτομένων ορθολογιστών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ιδεολογικής τοποθέτησης.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Μπογιόπουλο που μου έμαθε πως όταν στην Ελλάδα υπήρχε φιλοσερβική υστερία υπέρ των σφαγέων του Κάραζιτς και του Μπλάντιτς τα παληκάρια των οποίων κατέσφαξαν χιλιάδες αμάχους, τους οποίους άρπαξαν μέσα από τα χέρια των ανίκανων να αντιδράσουν κυανοκράνων στη Σρεμπρένιτσα και σε πολλά άλλα μέρη της Βοσνίας, ο Θεοδωράκης είχε τολμήσει να ταχθεί με το δίκιο!!

Δεν το γνώριζα ως τώρα, ενώ πλέον το θεωρώ πολύ σημαντικό στοιχείο στο C.V. του.

Απορω πως σου ειχε διαφύγει τετοιο αμερικανοπροσκυνημα! :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Απορω πως σου ειχε διαφύγει τετοιο αμερικανοπροσκυνημα! :grin:

Βέβαια, γιατί να σταματήσουν τις σφαγές των "αλλοθρήσκων" από τα ορθόδοξα "παληκάρια";

Εξ άλλου υπέρ των Κάραζιτς και Μπλάντιτς (και του Μιλόσεβιτς βεβαίως) είχαν πάρει θέση πλην του ΚΚΕ και λοιπών "προδευτικών δυνάμεων" και ο μητροπολίτης Άνθιμος με σύμπαν το χριστεπώνυμο πλήρωμα και τους προγόνους της Χ.Α. βεβαίως, σε μία πρωτοφανή σύμπνοια αριστεράς και ακροδεξιάς...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Βέβαια, γιατί να σταματήσουν τις σφαγές των "αλλοθρήσκων" από τα ορθόδοξα "παληκάρια";

Συνηθίζονται αυτα Dr
και στο ιρακ περιπου 80Κ νεκρους ειχαν κατα τον πολεμο
αλλα εκει εγινε επέμβαση απο τους δικους σου
οπότε ήτανε καλοι οι αλόθρησκοι σφαγεις  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
χαχαχαχαχα
πιο μαλάκας από αυτόν τον Μπογιόπουλο πεθαίνεις....χαχαχαχαχαχα

Κνίτης είναι, περίμενες να έχει και πολύ μυαλό.
Απλά μπορεί να αρθρώσει δυο κουβέντες καλύτερα από τον Κουτσούμπα π.χ.
Σαν ροή λόγου δηλαδή, διότι επί της ουσίας τα ίδια λένε φυσικά...

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Κνίτης είναι, περίμενες να έχει και πολύ μυαλό.
Απλά μπορεί να αρθρώσει δυο κουβέντες καλύτερα από τον Κουτσούμπα π.χ.
Σαν ροή λόγου δηλαδή, διότι επί της ουσίας τα ίδια λένε φυσικά...

Για ΚΚΕς ειναι εξαιρετικός πάντως. Παλιότερα έγραφε στον ριζοσπάστη ... Αλλά ο κομματικός βιος και πολιτεία του δεν ήταν σύμφωνος με τις σκουριασμενες ιδέες του περισσου και έπεσε σε δυσμένεια...

Επισκέπτης
Για ΚΚΕς ειναι εξαιρετικός πάντως. Παλιότερα έγραφε στον ριζοσπάστη ... Αλλά ο κομματικός βιος και πολιτεία του δεν ήταν σύμφωνος με τις σκουριασμενες ιδέες του περισσου και έπεσε σε δυσμένεια...
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από έναν ξερόλα...

Οι διαφωνίες του Μπογιό με τον ριζοσπάστη δεν ήταν ιδεολογικές αλλά οικονομικές,δεν δέχτηκε το νέο μειωμένο μισθολόγιο και αναζήτησε αλλού εργασία(αυτό φυσικά πάλι δεν τιμάει καθόλου το ΚΚΕ).

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Συνηθίζονται αυτα Dr
και στο ιρακ περιπου 80Κ νεκρους ειχαν κατα τον πολεμο
αλλα εκει εγινε επέμβαση απο τους δικους σου
οπότε ήτανε καλοι οι αλόθρησκοι σφαγεις  :grin:

Το 80Κ δεν προκύπτει από πουθενά, αλλά ας δεχθούμε πως υπήρχαν όντως σημαντικές απώλειες. Πόλεμος ήταν και ποτέ ο πόλεμος δεν είναι καλός.
Αλλά "οι δικοί μου" δεν νομίζω πως σφάζανε τα γυναικόπαιδα με τις χιλιάδες και τα ενταφίαζαν σε ομαδικούς τάφους! Και ένα παιδί να σκοτωνόταν τα Αμερικάνικα ΜΜΕ το έκαναν θέμα και πολύ σωστά έκαναν.
Εδώ όμως στο θέμα τως σφαγών στη Βοσνία και το Κόσσοβο δεν μιλάμε για υποστήριξη των ενεργειών αυτών από τους ίδιους τους Σέρβους, αλλά από τον Ελληνική δημοσιογραφία, ηλεκτρονική και έντυπη σχεδόν στο σύνολό της, τη στιγμή που ολόκληρη η Ευρώπη μιλούσε για εικόνες ντροπής και φρίκης!
Για να πας κόντρα σ' αυτό το ρεύμα έπρεπε όντως να έχεις "αρχίδια". Ο Γιάννης Τζανετάκος τα είχε θυμάμαι επίσης, αλλά μετά το "πλήρωσε"! Είχε και κάτι κόντρες με τον "Παρασκευαΐδη", τον έφαγε λάχανο το παπαδαριό...

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από έναν ξερόλα...

Οι διαφωνίες του Μπογιό με τον ριζοσπάστη δεν ήταν ιδεολογικές αλλά οικονομικές,δεν δέχτηκε το νέο μειωμένο μισθολόγιο και αναζήτησε αλλού εργασία(αυτό φυσικά πάλι δεν τιμάει καθόλου το ΚΚΕ).

Ναι ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom