House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Προηγούνται ο Λαφαζάνης και οι νεοναζήδες.Να περιμένει τη σειρά του ο κύριος για να μας αποσώσει.
Βαριά.Στο κεφάλι.κανενας δεν θελει να μας αφησει να πνιγουμε στην μεση στο ποταμι μαν....ολοι μας πετανε σωσιβια απο παντου
Και αυτος ποταμισιος ειναι τυπε?
Νίκος Ορφανός, ηθοποιός
Προηγούνται ο Λαφαζάνης και οι νεοναζήδες.Να περιμένει τη σειρά του ο κύριος για να μας αποσώσει.
Αυτός είναι βλαξ.
και ο πολυδωρας τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1353598[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/politiki/article/i-ipopsifi-me-to-potami[/URL]
[/quote]
οι ελληνες ηθοποιοι ειναι τοσο ερωτευμενοι με το ΠΑΣΟΚ μαλλον που πανε και εντασονται ο καθενας σε μια απο τις 439859485 εκδοχες του....
Ενα "ποταμι" Παπανδρεου.....
ΜΩΡΕ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΩΣΗ .....
οι ελληνες ηθοποιοι ειναι τοσο ερωτευμενοι με το ΠΑΣΟΚ μαλλον που πανε και εντασονται ο καθενας σε μια απο τις 439859485 εκδοχες του....
μωρε καλα μας κανουν αφου πιστεύουμε κάθε λογής τέχνασμα ... καλά μας κάνουν .... ψηφίστε ποτάμια, ΝΔ , πασοκ , Συριζα , κκε , ανελ , χρυσες αυγες ....
μωρε καλα μας κανουν αφου πιστεύουμε κάθε λογής τέχνασμα ... καλά μας κάνουν .... ψηφίστε ποτάμια, ΝΔ , πασοκ , Συριζα , κκε , ανελ , χρυσες αυγες ....
Έχεις να προετείνεις κάποια εναλλακτική λύση?
Έσκισε το ΝΑΤ για να τους δώσει συντάξεις
Β. Το 1980,με ελληνική σημαία ταξίδευαν 3.942 πλοία (στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας),απασχολώντας συνολικά 120.000 Ελληνες ναυτικούς.Οι συνταξιούχοι ήταν μόλις [size=16pt]29.000[/size] και το ΝΑΤ δεν είχε ελλείμματα ,αφού ο αριθμός των εργαζομένων ήταν τετραπλάσιος απο τον αντίστοιχο των συνταξιούχων.
Γ. Σήμερα, με ελληνική σημαία ταξιδεύουν μόλις 2.014 σκάφη (ποντοπόρα και μη). Το ναυτεργατικό μας δυναμικό αριθμεί μόνο 19.000 εργαζόμενους, ενώ ο αριθμός των συνταξιούχων αναρριχήθηκε στους [size=16pt]72.000[/size] ! Έτσι , το ΝΑΤ οδηγήθηκε σε πλήρη οικονομική κατάρρευση . Για το 2012, ο προϋπολογισμός του προβλέπει έλλειμμα-μαμούθ, ύψους 1,240 δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα καλυφθεί από κρατική επιχορήγηση, όπως γίνεται από το 1990.
Τα πρόσωπα που στηρίζουν το Ποτάμι (αλλά δεν είναι στελέχη του ούτε θα κατέβουν στις εκλογές)
3 Σχόλια Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014
Ένα από τα πολλά παράδοξα της σημερινής παρουσίασης του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν και η ανακοίνωση 30 ονομάτων που υποστηρίζουν το εγχείρημα τα οποία όμως δεν αποτελούν στελέχη του και ούτε θα συμμετάσχουν στο Ευρωψηφοδέλτιο.
Κοινώς, οι άνθρωποι αυτοί είναι απλώς 30 ψηφοφόροι του κόμματος που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ακούσαμε τα ονόματα τους, αφού δεν έχουν πειστεί να μπουν στην Πολιτική στηρίζοντας το νέο αυτό κόμμα.
Ήδη μάλιστα ο γνωστός συγγραφές Αύγουστος Κορτώ, το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε, έδειξε http://www.facebook.com/auguste.corteau/posts/10152030105439952?stream_ref=10]μέσω[/MEDIA] του Facebοοk [size=20pt]*[/size]ότι μάλλον αιφνιδιάστηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει χρόνο για κάτι τέτοιο.
Τα ονόματα μαζί με τις ιδιότητες του, όπως ανακοινώθηκαν:
.
.
.
Moυ μοιάζουν όλοι σοβαροί άνθρωποι αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να συμβολίσουν με αυτού του είδους τη συμμετοχή τους. Γιατί δεν κατεβαίνουν να ζητήσουν την ψήφο μας αφού πιστεύουν τόσο στο εγχείρημα; Αυτό δεν είναι η Πολιτική;
[size=10pt]*[/size] Auguste Corteau
Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι,
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.
Η μνεία του Σταύρου Θεοδωράκη στο πρόσωπό μου - αφότου βεβαίως ο ίδιος τόνισε πως τα ονόματα που ανέφερε δεν συγκροτούν το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού - με τιμά ιδιαιτέρως, πλην όμως και ο ίδιος γνωρίζει πως αν χρειάζεται τη συμβουλή κάποιου σε ζητήματα σχετικά με τον χώρο του βιβλίου, λόγου χάρη, ή τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχουν άτομα με πείρα, κατάρτιση και θεωρητική σκευή μακράν επαρκέστερη από τη δική μου. Έτσι, μολονότι εύχομαι ολόψυχα στον Σταύρο Θεοδωράκη καλή επιτυχία στον αγώνα του, καθιστώ σαφές ότι ουδέποτε σκόπευα να πολιτευθώ, και ούτε τώρα πρόκειται να το πράξω.
Ήμουν και παραμένω αφοσιωμένος - ταγμένος - σε δύο μόνο πράγματα σ' αυτή τη ζωή: στον άντρα μου και στα βιβλία μου. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο.
μουφα μουφα μουφα
αερολογιες
μια απο τα ιδια
απαντηση σε τιποτα