Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Προηγούνται ο Λαφαζάνης και οι νεοναζήδες.Να περιμένει τη σειρά του ο κύριος για να μας αποσώσει.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και αυτος ποταμισιος ειναι τυπε?   :think:

Νίκος Ορφανός, ηθοποιός

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1353598[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/politiki/article/i-ipopsifi-me-to-potami[/URL]

edit: Υγ: Εμένα η είδηση της ημέρας πάντως μου φάνηκε η κυκλοφορία του βιβλίου του Κουφοντίνα από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1353598[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/politiki/article/i-ipopsifi-me-to-potami[/URL]

[/quote]

οι ελληνες ηθοποιοι ειναι τοσο ερωτευμενοι με το ΠΑΣΟΚ μαλλον που πανε και εντασονται ο καθενας σε μια απο τις 439859485 εκδοχες του....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ενα "ποταμι" Παπανδρεου.....

20140302-231146.jpg

:grin:

στηρίζει ποτάμι και παπανδρεου τυπε .... παντως καλη η πλακα αλλα σκοπος της δημιουργίας του ποταμιού είναι μπας και πάρει καμία ψήφο από το ποτάμι του τσιπρα ... με λίγα λόγια το ποτάμι Πασοκ να βγει κερδισμένο !!!

ΜΩΡΕ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΩΣΗ .....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οι ελληνες ηθοποιοι ειναι τοσο ερωτευμενοι με το ΠΑΣΟΚ μαλλον που πανε και εντασονται ο καθενας σε μια απο τις 439859485 εκδοχες του....

Έσκισε το ΝΑΤ για να τους δώσει συντάξεις

Β. Το 1980,με ελληνική σημαία ταξίδευαν 3.942 πλοία (στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας),απασχολώντας συνολικά 120.000 Ελληνες ναυτικούς.Οι συνταξιούχοι ήταν μόλις [size=16pt]29.000[/size] και το ΝΑΤ δεν είχε ελλείμματα ,αφού ο αριθμός των εργαζομένων ήταν τετραπλάσιος απο τον αντίστοιχο των συνταξιούχων.

Γ. Σήμερα, με ελληνική σημαία ταξιδεύουν μόλις 2.014 σκάφη (ποντοπόρα και μη). Το ναυτεργατικό μας δυναμικό αριθμεί μόνο 19.000 εργαζόμενους, ενώ ο αριθμός των συνταξιούχων αναρριχήθηκε στους [size=16pt]72.000[/size]  ! Έτσι , το ΝΑΤ οδηγήθηκε σε πλήρη οικονομική κατάρρευση . Για το 2012, ο προϋπολογισμός του προβλέπει έλλειμμα-μαμούθ, ύψους 1,240 δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα καλυφθεί από κρατική επιχορήγηση, όπως γίνεται από το 1990.

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Όπως επισημάνθηκε, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συμμετοχή των Ν.Δήμου και Τ.Τέλογλου ...

Ειδικά ο Δήμου ( ) είναι ένας από τους ελάχιστους αυθεντικούς εκπροσώπους του μετριοπαθή πολιτικού φιλελευθερισμού στην Σύγχρονη Νεοελληνική Πνευματική πιάτσα. Ένας πραγματικός αστός διανοούμενος μακριά από τις επιρροές της αριστερίστικης θολοκουλτούρας ...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
μωρε καλα μας κανουν αφου πιστεύουμε κάθε λογής τέχνασμα ... καλά μας κάνουν .... ψηφίστε ποτάμια, ΝΔ , πασοκ , Συριζα , κκε , ανελ , χρυσες αυγες ....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τα πρόσωπα που στηρίζουν το Ποτάμι (αλλά δεν είναι στελέχη του ούτε θα κατέβουν στις εκλογές)
3 Σχόλια Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

Ένα από τα πολλά παράδοξα της σημερινής παρουσίασης του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν και η ανακοίνωση 30 ονομάτων που υποστηρίζουν το εγχείρημα τα οποία όμως δεν αποτελούν στελέχη του και ούτε θα συμμετάσχουν στο Ευρωψηφοδέλτιο.

Κοινώς, οι άνθρωποι αυτοί είναι απλώς 30 ψηφοφόροι του κόμματος που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ακούσαμε τα ονόματα τους, αφού δεν έχουν πειστεί να μπουν στην Πολιτική στηρίζοντας το νέο αυτό κόμμα.

Ήδη μάλιστα ο γνωστός συγγραφές Αύγουστος Κορτώ, το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε, έδειξε http://www.facebook.com/auguste.corteau/posts/10152030105439952?stream_ref=10]μέσω[/MEDIA] του Facebοοk [size=20pt]*[/size]ότι μάλλον αιφνιδιάστηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει χρόνο για κάτι τέτοιο.

Τα ονόματα μαζί με τις ιδιότητες του, όπως ανακοινώθηκαν:

.
.
.

original.jpg

Moυ μοιάζουν όλοι σοβαροί άνθρωποι αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να συμβολίσουν με αυτού του είδους τη συμμετοχή τους. Γιατί δεν κατεβαίνουν να ζητήσουν την ψήφο μας αφού πιστεύουν τόσο στο εγχείρημα; Αυτό δεν είναι η Πολιτική;

[size=10pt]*[/size] Auguste Corteau
Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι,

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.

Η μνεία του Σταύρου Θεοδωράκη στο πρόσωπό μου - αφότου βεβαίως ο ίδιος τόνισε πως τα ονόματα που ανέφερε δεν συγκροτούν το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού - με τιμά ιδιαιτέρως, πλην όμως και ο ίδιος γνωρίζει πως αν χρειάζεται τη συμβουλή κάποιου σε ζητήματα σχετικά με τον χώρο του βιβλίου, λόγου χάρη, ή τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχουν άτομα με πείρα, κατάρτιση και θεωρητική σκευή μακράν επαρκέστερη από τη δική μου. Έτσι, μολονότι εύχομαι ολόψυχα στον Σταύρο Θεοδωράκη καλή επιτυχία στον αγώνα του, καθιστώ σαφές ότι ουδέποτε σκόπευα να πολιτευθώ, και ούτε τώρα πρόκειται να το πράξω.

Ήμουν και παραμένω αφοσιωμένος - ταγμένος - σε δύο μόνο πράγματα σ' αυτή τη ζωή: στον άντρα μου και στα βιβλία μου. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο.

μουφα μουφα μουφα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μωρε καλα μας κανουν αφου πιστεύουμε κάθε λογής τέχνασμα ... καλά μας κάνουν .... ψηφίστε ποτάμια, ΝΔ , πασοκ , Συριζα , κκε , ανελ , χρυσες αυγες ....

εμεις ψηφιζουμε

το κομμα των ηρωων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Έχεις να προετείνεις κάποια εναλλακτική λύση?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έσκισε το ΝΑΤ για να τους δώσει συντάξεις

Β. Το 1980,με ελληνική σημαία ταξίδευαν 3.942 πλοία (στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας),απασχολώντας συνολικά 120.000 Ελληνες ναυτικούς.Οι συνταξιούχοι ήταν μόλις [size=16pt]29.000[/size] και το ΝΑΤ δεν είχε ελλείμματα ,αφού ο αριθμός των εργαζομένων ήταν τετραπλάσιος απο τον αντίστοιχο των συνταξιούχων.

Γ. Σήμερα, με ελληνική σημαία ταξιδεύουν μόλις 2.014 σκάφη (ποντοπόρα και μη). Το ναυτεργατικό μας δυναμικό αριθμεί μόνο 19.000 εργαζόμενους, ενώ ο αριθμός των συνταξιούχων αναρριχήθηκε στους [size=16pt]72.000[/size]  ! Έτσι , το ΝΑΤ οδηγήθηκε σε πλήρη οικονομική κατάρρευση . Για το 2012, ο προϋπολογισμός του προβλέπει έλλειμμα-μαμούθ, ύψους 1,240 δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα καλυφθεί από κρατική επιχορήγηση, όπως γίνεται από το 1990.

επεσα απο τα συννεφα αδελφε  :o
και εγω νομιζω οτι ως ανθρωποι της τεχνης ελκυονται και ιντριγκαρονται απο τις ιδεες του σοσιαλδημοκρατικου εκσυγχρονισμου  :grin:

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τα πρόσωπα που στηρίζουν το Ποτάμι (αλλά δεν είναι στελέχη του ούτε θα κατέβουν στις εκλογές)
3 Σχόλια Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

Ένα από τα πολλά παράδοξα της σημερινής παρουσίασης του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν και η ανακοίνωση 30 ονομάτων που υποστηρίζουν το εγχείρημα τα οποία όμως δεν αποτελούν στελέχη του και ούτε θα συμμετάσχουν στο Ευρωψηφοδέλτιο.

Κοινώς, οι άνθρωποι αυτοί είναι απλώς 30 ψηφοφόροι του κόμματος που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ακούσαμε τα ονόματα τους, αφού δεν έχουν πειστεί να μπουν στην Πολιτική στηρίζοντας το νέο αυτό κόμμα.

Ήδη μάλιστα ο γνωστός συγγραφές Αύγουστος Κορτώ, το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε, έδειξε http://www.facebook.com/auguste.corteau/posts/10152030105439952?stream_ref=10]μέσω[/MEDIA] του Facebοοk [size=20pt]*[/size]ότι μάλλον αιφνιδιάστηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει χρόνο για κάτι τέτοιο.

Τα ονόματα μαζί με τις ιδιότητες του, όπως ανακοινώθηκαν:

.
.
.

original.jpg

Moυ μοιάζουν όλοι σοβαροί άνθρωποι αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να συμβολίσουν με αυτού του είδους τη συμμετοχή τους. Γιατί δεν κατεβαίνουν να ζητήσουν την ψήφο μας αφού πιστεύουν τόσο στο εγχείρημα; Αυτό δεν είναι η Πολιτική;

[size=10pt]*[/size] Auguste Corteau
Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι,

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.

Η μνεία του Σταύρου Θεοδωράκη στο πρόσωπό μου - αφότου βεβαίως ο ίδιος τόνισε πως τα ονόματα που ανέφερε δεν συγκροτούν το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού - με τιμά ιδιαιτέρως, πλην όμως και ο ίδιος γνωρίζει πως αν χρειάζεται τη συμβουλή κάποιου σε ζητήματα σχετικά με τον χώρο του βιβλίου, λόγου χάρη, ή τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχουν άτομα με πείρα, κατάρτιση και θεωρητική σκευή μακράν επαρκέστερη από τη δική μου. Έτσι, μολονότι εύχομαι ολόψυχα στον Σταύρο Θεοδωράκη καλή επιτυχία στον αγώνα του, καθιστώ σαφές ότι ουδέποτε σκόπευα να πολιτευθώ, και ούτε τώρα πρόκειται να το πράξω.

Ήμουν και παραμένω αφοσιωμένος - ταγμένος - σε δύο μόνο πράγματα σ' αυτή τη ζωή: στον άντρα μου και στα βιβλία μου. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο.

μουφα μουφα μουφα

"Πριν προχωρήσει στην ανάληψη της πρωτοβουλίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομίλησε με τους: ..."

Που ακριβώς βρίσκεται η μούφα? Άτυποι - και αναγνωρίσιμοι - υποστηρικτές είναι οι 30 της λίστας ... ούτε πολιτευτές,ούτε υποψήφιοι (όχι τουλάχιστον κατ'ανάγκην) ... Ο Θεοδοωράκης - με συναίνεση τους προφανώς - "εκμεταλεύεται" την αναγνωρισιμότητα τους επικοινωνιακά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καρφί Βενιζέλου: Καλή επιτυχία σε οποιαδήποτε εκπομπή θέλει να μετασχηματιστεί σε κόμμα

Καλή επιτυχία σε... οποιαδήποτε εκπομπή θέλει να μετασχηματιστεί σε κόμμα, ευχήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος  στον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που δίνει για το «Ποτάμι».

Με ένα καυστικό σχόλιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να ασχοληθεί παραπάνω με το «Ποτάμι», λέγοντας ότι εκείνος, προς ώρας, ασχολείται με την Αζοφική Θάλασσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom