Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Το Ποτάμι απαντάει στην Αυγή για το" αριστερό ήθος".

Καβγάς έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ποτάμι και Αυγή με αφορμή την κριτική της εφημερίδας στον επικεφαλής του κόμματος,
Συνέχεια στην κόντρα δίνει το κομμα του Στ.Θεοδωράκη  που την Πέμπτη απάντησε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 5/11/2014 στην εφημερίδα με τίτλο "Ράμφος, Θεοδωράκης, Ψαριανός:Το σόου της χρονιάς" με την υπογραφή του Γ.Ανανδρανιστάκη αλλά και σε δημοσίευμα της 13ης Νοεμβρίου με τίτλο "Το Ποτάμι για την Αυγή",το οποίο υπογράφει ο Χρήστος Σίμος.

Σε ανακοίνωσή του με τίτλο "Τρία δείγματα νέου αριστερού ηθους το Ποτάμι σημειώνει:
Ευχαριστούμε τον διευθυντή της Αυγής Νίκο Φίλη που ανέθεσε την ευθύνη της απάντησης στο Ποτάμι στον Χρήστο Σίμο και όχι σε κάποιον άλλον συνεργάτη της εφημερίδας του".

"Σε αυτόν , για παράδειγμα, που σχολιάζει στην Αυγή τις κινήσεις του Στ.Θεοδωράκη με τον ακόλουθο τρόπο:
Δείγμα 1ον: "Το σακίδιο του Σταύρου είναι το υποκατάστατο της μήτρας που δεν έχει γι'αυτό το κουβαλάει εμμονικά, ως διαρκής υπενθύμιση της τραγικής έλλειψης".

Δείγμα 2ον: "Και ο Σταύρος παιδί του παλαιού κόσμου είναι και μάλιστα από τα κακομαθημένα..
Δεν βαριέσαι όμως στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσει ο Μπόμπολας".

Δείγμα 3ον: "Το μεγάλο μειονέκτημα του Θεοδωράκη είναι η καταφανέστατη αλαζονεία του.
Τον βλέπεις και λες να ένα ψώνιο, ένας καβαλημένος, ένας Δελαπατρίδης με σακίδιο",προσθέτει.

Σεβόμενοι το αναγνωστικό κοινό παραθέσαμε ενδεικτικά μόνο τρία δείγματα της κριτικής της Αυγής προς τον επικεφαλής του Ποταμιού .
Δείγματα προφανώς του νέου πολιτικού και δημοσιογραφικού ήθους που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν",καταλήγει το Γραφέιο Τυπου του Ποταμιού.

(Πηγή:protothema.gr)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μια ερώτηση απορία που μου δημιουργήθηκε προ λίγου χωρίς καμία δόση ειρωνείας...

Ο Σ. Θεοδωράκης τι θεσμικό ρόλο έχει και πάει στην βουλή ή στο μέγαρο μαξίμου και μιλάει με πολιτικούς αρχηγούς; :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μια ερώτηση απορία που μου δημιουργήθηκε προ λίγου χωρίς καμία δόση ειρωνείας...

Ο Σ. Θεοδωράκης τι θεσμικό ρόλο έχει και πάει στην βουλή ή στο μέγαρο μαξίμου και μιλάει με πολιτικούς αρχηγούς; :think:
ως δημοσιογραφος και ανερχομενος πολιτικος τυπε  :rockon:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε  γιά  φανταστείτε τον κ.Θεοδωράκη , πρωθυπουργό της Ελλάδος !!  Αν καί οι απόκρηες είναι μακρυά ακόμα. Τρεις μήνες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε  γιά  φανταστείτε τον κ.Θεοδωράκη , πρωθυπουργό της Ελλάδος !!  Αν καί οι απόκρηες είναι μακρυά ακόμα. Τρεις μήνες.
εγω αυτον θα ηθελα να δω πρωθυπουργο

paeke.jpg

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ρε  γιά  φανταστείτε τον κ.Θεοδωράκη , πρωθυπουργό της Ελλάδος !!  Αν καί οι απόκρηες είναι μακρυά ακόμα. Τρεις μήνες.
Εδώ είδαμε τόσους και τόσους ρε τύπε στον Θεοδωράκη κολλάς εσύ;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΦΩΤΟ-Πέταξε το σακίδιο και έβαλε κοστούμι ο Θεοδωράκης

Φορώντας επίσημο κοστούμι και χωρίς το γνωστό σακίδιο του έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να συναντηθεί με Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο κ. Θεοδωράκης, παρουσιάστηκε με διαφορετικό ενδυματολογικό στυλ, ενώ αντικατέστησε και το αγαπημένο του σακίδιο με έναν καφέ χαρτοφύλακα.

http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/224d8a094ae43f797fd6e56e27464ba4.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.enikos.gr/politics/278730,FWTO-Petaxe_to_sakidio_kai_evale_kostoym.html[/URL]

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Φορώντας επίσημο κοστούμι και χωρίς το γνωστό σακίδιο του έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να συναντηθεί με Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο κ. Θεοδωράκης, παρουσιάστηκε με διαφορετικό ενδυματολογικό στυλ, ενώ αντικατέστησε και το αγαπημένο του σακίδιο με έναν καφέ χαρτοφύλακα.

http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/224d8a094ae43f797fd6e56e27464ba4.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.enikos.gr/politics/278730,FWTO-Petaxe_to_sakidio_kai_evale_kostoym.html[/URL]

[/quote]σταυρο γερα  οι εδρες ειναι κοντα!!! :kissass2:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ελβετοψυχοι δοσιλογοι αμερικανοτσολιαδες κλπ ηρθεν η ωρα σας
αποψε Ανατροπη με Σταυρο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

[/quote]εχει κανα βιντεο προσφατο η δηλωσεις του σταυρου να χαλαρωσουμε λιγο? ;D ;D ;D

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Μαθαμε τις θεσεις του ποταμιου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Επισκέπτης
Περιμενες κατι αλλο απο τον υπαλληλο του μπομπολα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Περιμενες κατι αλλο απο τον υπαλληλο του μπομπολα.
Οχι απλά περίμενα μια κάλυψη απο το μεγκα που προφανώς δεν είχε οπως προφανώς δεν περίμενε τέτοια αντιμετώπιση και πηγε απροετοίμαστος!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
13:17Αποχώρηση Κωστόπουλου από το Ποτάμι με αιχμές κατά Θεοδωράκη
23 Ιανουαρίου 2015 Πολιτική

Για «αντιδημοκρατικές διαδικασίες» και «αρχηγικές πολιτικές» εγκαλεί τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ένα πρώην, πλέον, στέλεχος του κόμματος δύο μόλις ημέρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Ο Κυριάκος Κωστόπουλος, πρώην στέλεχος του Ποταμιού, με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτηρίζει «φαρσοκωμωδία» την προσάρτηση Λυκούδη, Ψαριανού, Τατσόπουλου και Λυμπεράκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ενώ χαρακτηρίζει αντιδημοκρατικές τις διαδικασίες που ακολουθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, αιτία που, όπως υποστηρίζει, οδήγησε στην αποχώρησή του.

«Σε τελική ανάλυση το Ποτάμι εκπροσωπεί το νέο, το καινούριο, το διαϕορετικό! Το σύμβολό του , τα λογότυπά του! Κάπου τα έχω ξαναδεί όμως! Είναι μία από τα ίδια! Μία αντιγραϕή από την αρχή ως το τέλος. Δανεικά σύμβολα, αόριστες ιδέες και αρχηγικές πολιτικές», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κωστόπουλου:

«Μπήκα στο Ποτάμι κάποιες ώρες μετά την ανακοίνωση του κ. Θεοδωράκη, ελπίζοντας ότι κάτι άλλο πάει να γίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Πάντα ήμουν και θα είμαι αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό . Η ανακοίνωση ενός νέου εγχειρήματος από έναν άνθρωπο που ξεκίνησε να μιλάει για μία άλλη Ελλάδα , για ένα άλλο κράτος , με βρήκε σύμϕωνο από την αρχή και έτσι αποϕάσισα να ακολουθήσω και να γίνω εθελοντής σε αυτή την προσπάθεια . Ορίστηκα λόγω των επικείμενων ευρωεκλογών συντονιστής του ν. Λάρισας με στόχο να επικοινωνήσω όσο μπορούσα τη νέα αυτή κίνηση και να οργανώσω όσο καλύτερα μπορούσα την κάθοδο στη δοκιμασία των ευρωεκλογών. Θεωρώ ότι η συμβολή μου , με τα μέσα που είχα και το χρόνο που διέθετα , ήταν σημαντική. Σε μεγάλο βαθμό καταϕέραμε , με τους λιγοστούς συνεργάτες που πίστεψαν στο εγχείρημα , να συμβάλουμε στην εκπροσώπηση του Ποταμιού στην Ευρωβουλή όπως ϕάνηκε και από τα αποτελέσματα στο ν. Λάρισας και έτσι να ενδυναμώσουμε την προ των εκλογών δυναμική του κινήματος.

Το «λάθος» το δικό μου ήταν ότι, σαν δημόσιο πρόσωπο όπως είναι ο κάθε ένας από εμάς , αποϕάσισα σε μία δεδομένη στιγμή να εκϕράσω δημόσια την αντίθεσή μου και την αντίρρησή μου σε μία απόϕαση του κινήματος. Όσοι διάβασαν τότε την διαϕοροποίησή μου γνωρίζουν καλύτερα. Ήταν η συνέχεια των αντιδημοκρατικών διαδικασιών του κ. Θεοδωράκη που είχαν ήδη αρχίσει από το συνέδριο στο Λαύριο το καλοκαίρι του περασμένου έτους και αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι στη δική μου αίσθηση δημοκρατικότητας. Όσοι ήταν παρόντες και δεν νιώθουν στρατιωτάκια αντιλαμβάνονται τι ακριβώς εννοώ. Και άλλα κόμματα έχουν διαϕορετικές απόψεις ανάμεσα στα μέλη τους αλλά τουλάχιστον διατηρούν και σέβονται τη δημοκρατικότητα στην έκϕραση . Στο συνέδριο εξελέγησαν τα «όργανα» που επιθυμούσε ο επικεϕαλής . Όργανα που δεν συνεδρίασαν ποτέ. Όργανα που ήταν για το θεαθήναι. Στρατιωτάκια που αποτέλεσαν την συντονιστική του Ποταμιού , η οποία τι έκανε ; Ρητορικό το ερώτημα . Επικύρωνε «αμάσητα» την κάθε απόϕαση του επικεϕαλής.

Και συνεχίζεται η ϕαρσοκωμωδία – χωρίς συνιστώσες βέβαια – και βλέπουμε πέραν των Λυκούδη, Ψαριανού, Τατσόπουλου να μπαίνει σϕήνα και η Δράση – Λυμπεράκη. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σε τελική ανάλυση το Ποτάμι εκπροσωπεί το νέο , το καινούριο, το διαϕορετικό! Το σύμβολό του, τα λογότυπά του !
Κάπου τα έχω ξαναδεί όμως! Είναι μία από τα ίδια! Μία αντιγραϕή από την αρχή ως το τέλος. Δανεικά σύμβολα, αόριστες ιδέες και αρχηγικές πολιτικές.

Αποχωρώ λοιπόν με πικρία αλλά και ευχαρίστηση που δε θα συμμετέχω τελικά σε αυτό το συνονθύλευμα. Χαίρομαι που γνώρισα καινούριους ανθρώπους και μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες».

- See more at:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom