tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τοτε τι με παρακαλας για φωτο
για να δώ αν τα αντέχει η δικιά σου
τοτε τι με παρακαλας για φωτο
για να δώ αν τα αντέχει η δικιά σου
ελα πες οτι εισαι λιγουρακος...μη ντριεπιεσαι....πρωτη σου φορα ειιναιι??
ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ????????
Η υγεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Αυτή τη διαβεβαίωση δίνει το περιβάλλον του, μετά τις διαστάσεις που πήρε η ξαφνική εισαγωγή του στο νοσοκομείο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, μάλιστα, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε νωρίτερα στη διάρκεια συνέντευξής της, απάντησε ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.
Ο 96χρονος επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ένοιωσε αδιαθεσία και πρόβλημα στα άκρα μετά την επιστροφή του από τη Γερμανία, όπου είχε μεταβεί για επέμβαση στο δεξί μάτι.
ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ!!!!
σορυ τζώνη.........σου προσβαλα το αμεα?ναι και τι πετυχημενο το καμαρι μου!!!
αλλο αμεα που μας εχουν φορτωσει τοσα χρόνια
μαθε πρωτα να κανεις μια σωστη παραθεση και μετα κανεις και κριτικη
ρε πες μου πόσα θέλει το τεμάχιο και τι δίνει σε αντάλαγμα και άσε με να κάνω τα κουμάντα μου εγώ...
δν παει με υπαλληλακους τυπε σ ειπα
καλά... εχει και αλλού να ψωνίσω... ας ψωμολυσάξει..
εχει λεφτα τυπε,οχι σαν τα ψωροχιλιαρικακια σου
να τα φάει στις πουτάνες τότε
ΣΚΑΤΑ στα μούτρα των υποτακτικών της Μέρκελ.
Τα απρόοπτα του Θεοδωράκη: Έψαχνε το εκλογικό τμήμα - Έπεσε η κουρτίνα του παραβάν!
Σημειώνεται πάντως ότι ο κ. Θεοδωράκης είχε και μερικά απρόοπτα καθώς έψαχνε για λίγα λεπτά το εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ψήφιζε. Έμεινε για λίγο μπροστά στους πίνακες των κομμάτων όπου με τη βοήθεια δημοσιογράφου προσπαθούσε να εντοπίσει σε ποιο τμήμα ακριβώς θα ψηφίσει. Τελικά το βρήκε.
Στη συνέχεια δε και ενώ βρισκόταν πίσω από το παραβάν έπεσε δύο φορές η κουρτίνα!
και καποιοι δινανε 10ευρα προς ενισχυση του ποταμιου
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙΣτο επικοινωνιακό παιχνίδι σκίζει.
Ανάχωμα είναι για τον Σύριζα. Είναι βαλτός. Από ποιους όμως δεν γνωρίζω.