apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και αντικειμενικου τυπετου εγκυρου MEGA θες να πεις τυπε
και αντικειμενικου τυπετου εγκυρου MEGA θες να πεις τυπε
τον γαμησε ο ψεκασμενος
Κατ' αρχην το Ποταμι ψεύδεται οταν λεει οτι εχει μηδεν επιχορηγηση για τις εκλογες αυτες.τον γαμησε ο ψεκασμενος
Κατ' αρχην το Ποταμι ψεύδεται οταν λεει οτι εχει μηδεν επιχορηγηση για τις εκλογες αυτες.
Κατι, εστω λιγο, εχει παρει.
Αν παντως χρεωσαν τον Καμμενο με 250.000 ευρω για τα ψηφοδελτια, κατι δεν παει καλα.
To θλιβερο αναχωμα του μπομπολα αποτελει την τελευταια προσπαθεια
διασπορας ψηφου απο το χωρο της κεντροαριστερας μετα τη διαλυση του πασοκ(σκατα στον ταφο του).
Μοναδικη αποστολη η αποδυναμωση του συριζα μαζευοντας τους νυν απολιτικ τεως βολεμενους πασοκους.
Αν στην κουμουνδουρου δεν ηταν τοσο ανικανοι να ριξουν μια κυβερνηση προδοτων που χει
καταντησει την ελλαδα προτεκτορατο εχοντας παραλληλα εξαφανισει τη μεσαια ταξη,
το μορφωμα του ποταμιου θα ταν ηδη παρελθον..τωρα λογικα θα μπει στην ευρωβουλη.
τσεκα γυρω σου ποσοι εχουν πανω απο 10Κ στην τραπεζα να καθονται και ελα πες μου για τη μεσαια ταξη.σωστα ολα αυτα αλλα ποτε ακριβως εξαφανιστηκε η μεσαια ταξη?
Δεν φταιει ο Συριζα αν με το ζορι θελετε να του φορεσετε ενα κοστουμι που δεν του κάνει.To θλιβερο αναχωμα του μπομπολα αποτελει την τελευταια προσπαθεια
διασπορας ψηφου απο το χωρο της κεντροαριστερας μετα τη διαλυση του πασοκ(σκατα στον ταφο του).
Μοναδικη αποστολη η αποδυναμωση του συριζα μαζευοντας τους νυν απολιτικ τεως βολεμενους πασοκους.
Αν στην κουμουνδουρου δεν ηταν τοσο ανικανοι να ριξουν μια κυβερνηση προδοτων που χει
καταντησει την ελλαδα προτεκτορατο εχοντας παραλληλα εξαφανισει τη μεσαια ταξη,
το μορφωμα του ποταμιου θα ταν ηδη παρελθον..τωρα λογικα θα μπει στην ευρωβουλη.
τσεκα γυρω σου ποσοι εχουν πανω απο 10Κ στην τραπεζα να καθονται και ελα πες μου για τη μεσαια ταξη.
δε μιλω για πλαστικο χρημα και εικονικες ζωες..για σειχιδες του 500αρικου/month που χουν iphone 5s
και κανουν αναπαντητες γιατι δεν εχουν καρτα..αυτοι δεν ειναι μεσαια ταξη,αλλα εξαθλιωμενα βληματα με iphone.
παιζει να φηφιζουν και ποταμι ή ανελ.
Τι ψηφιζουν αυτοί τύπε?λοιπον,τωρα καθομαι στο χωριο μου στη σερρες.λοιπον η γειτονισα ειναι συνταξιουχα αγροτισσα που ο αντρας της πουλησε ολα τα μηχανηματα λογικα στη τραπεζα θα χει πανω απο 200χ,ο γιος της εχει μαγαζι στη γερμανια.Απο την αλλη ο γειτονας μου εχει επιχειρηση με μεταλλικες κατασκευες(νεοπλουτος ειναι) μιλαμε εποχες 2004 ειχε παρει στο γιο του μερσεντες 70χιλ (ολα αυτα ντουκου χωρις δανεια κ καρτες).Ειχα παει χθες για καφε σε αυτον επεσαν πολυ οι δουλειες του 60> αλλα λεφτα καβατζα εχει κανα μυριο(χωρια τα σπιτια).
η ψευδαισθηση της επαρκειας οταν εχεις κριθειΔεν φταιει ο Συριζα αν με το ζορι θελετε να του φορεσετε ενα κοστουμι που δεν του κάνει.
η ψευδαισθηση της επαρκειας οταν εχεις κριθει
και εχεις βρεθει αποδεδειγμενα λειψος για μια αποστολη ειναι χαρακτηριστικο ανοητου ανθρωπου.
θα θελα να ξερα με ποια κριτηρια κρινεις οτι το κοστουμι κανει σε σενα,μπλε τζονυ 64.
αλλα τι σου λεω,εσυ θα πανηγυριζεις λογικα πως βγηκαμε στις αγορες και για το 500αρικο χαρτζιλικι στις γριες!
οποτε για να μιλησω στη γλωσσα σου,ας το βγαλουν οι προδοτες το κοστουμι
και ας το βαλει οποιος να ναι...ειναι τοσο επικινδυνοι,που θα πεσουν μονοι τους.
τα συγκεκαλυμενα φασισταρια που χουν ξεφτιλισει καθε ενοια του πολιτευματοςεντάξει καταλάβαμε...
και ο Παπαδόπουλος κοστούμι έβαλε...
τα συγκεκαλυμενα φασισταρια που χουν ξεφτιλισει καθε ενοια του πολιτευματος
αλλα παραλληλα κανουν μαθηματα δημοκρατιας ειναι η αγαπημενη μου ρατσα.
γεωργιαδης,πλευρης,βοριδης,ντινοπουλος,τραμουντανας και τοσοι αλλοι.
σπεκουλα και λασπη στον ανεμιστηρα στο ονομα της...δημοκρατιας παντα.
η γλιτσα του φαρισαισμου,σε αλλο επιπεδο.
Συμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος ,
καταθέτες με ποσό μεγαλύτερο από 100 χιλ. ευρώ ,είναι μόλις
το 7 % των καταθετών .
( από το 2009 που υπηρχαν 260 δισ στις τράπεζες ,έχουν φύγει
πάνω από 80 δισ [ στο εξωτερικό ,ή σε θυρίδες ή κρυμμένα στο σπιτι κτλ ] )
Σε λίγους μήνες θα έχουμε κουρεμα καταθεσεων...
τα συγκεκαλυμενα φασισταρια που χουν ξεφτιλισει καθε ενοια του πολιτευματος
αλλα παραλληλα κανουν μαθηματα δημοκρατιας ειναι η αγαπημενη μου ρατσα.
γεωργιαδης,πλευρης,βοριδης,ντινοπουλος,τραμουντανας και τοσοι αλλοι.
σπεκουλα και λασπη στον ανεμιστηρα στο ονομα της...δημοκρατιας παντα.
η γλιτσα του φαρισαισμου,σε αλλο επιπεδο.