gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Πότε το πρόλαβες ρε σύ; 14.19 το ανέβασε στο f/b!
Πριν από την ίδια τα βλέπεις;
Ελα ντε.....!!! Την ιδια απορια εχω και εγω!!! Τωρα χωρις πλακα.... η Κατερινα3 στο πρωσοπο ειναι ποιο γλυκια!!! Στο σωμα ειναι το ιδιο!! Αλλα το στηθος της Κατερινας3 ειναι μακραν καλυτερο!!!!!!!! Αρα το συμπερασμα ειναι οτι το Κατερινακι3 ειναι 10 επιπεδα ποιο κουκλα απο το μπαζο την Αννουλα!!!!!!!!Καλά δεν υπάρχεις ρε μπαγάσα!
Γι αυτό η Κατερίνα3 παίρνει 80ευρα και η Αννούλα 1.500ευρα;
Ούτε δικηγόρος που να αξίζει 4.000-5.000 ευρώ αλλά παρόλα αυτά όλοι τα δίνουμεΔεν υπαρχει μουνι να αξιζει 1.500 ευρω. Ελεος δηλαδη.
Δεν διαφωνω καθολου.Ούτε δικηγόρος που να αξίζει 4.000-5.000 ευρώ αλλά παρόλα αυτά όλοι τα δίνουμε
Καλο μουνι το Αννουλι αλλα για 1500 δεν ειναι...
Με 1500 γαμας Εσκορτ που δεν την εχεις δει ουτε στον υπνο σου...
Εδω στο Ντουμπαι χρεωνουν 1500AED (500Ε)......
που ειναι και θεογκομενομουναρες.....
Για αυτο σε παω ρε Αλεξ εισαι μεγαλη ψυχη και εχεις την αισθηση του χιουμορΔεν διαφωνω καθολου.
Καλο μουνι το Αννουλι αλλα για 1500 δεν ειναι...
Με 1500 γαμας Εσκορτ που δεν την εχεις δει ουτε στον υπνο σου...
Εδω στο Ντουμπαι χρεωνουν 1500AED (500Ε)......
που ειναι και θεογκομενομουναρες.....
Εκανα εγγραφη γιατί δεν αντεχω αλλο να βλεπω τους ξερόλες που γαμανε διασημες. Για πες μας Γιανεβαν που το ξερεις οτι ζηταει 1500 την ωρα η Διαμαντοπουλου?
Εκανα εγγραφη γιατί δεν αντεχω αλλο να βλεπω τους ξερόλες που γαμανε διασημες. Για πες μας Γιανεβαν που το ξερεις οτι ζηταει 1500 την ωρα η Διαμαντοπουλου?
Ρε τύπε, ολοι αυτοι οι περιεργοι, τι ακριβως ειναι?Μπες με το κανονικό σου νικ να σου πω!
Και πως την έχω πάρει δεν είπα, αντιθέτως το αρνήθηκα γιατί τα λεφτά είναι πολλά.
Πήγαινε και σε κανένα άλλο θρεντ να ειρωνευτείς καμιά κοπέλα με την άνεση της ανωνυμίας...
Αλληλεγγυη στους συναδελφους ε νταβατζακοΡε τύπε, ολοι αυτοι οι περιεργοι, τι ακριβως ειναι?
Σαν αγαμητες γεροντοκορες κάνουν.
Οποτε ανοιγει καμια κοπελα θρεντ, τρεχουν σαν τα βλαμμενα να γκρινιαξουν οτι δεν απανταει η κοπελα στα πμ, οτι δεν υπαρχουν αληθινες φωτο, οτι ειναι ακριβη, οτι δεν δινει κωλο, οτι βαζει να γραφουν κριτικες γι αυτην, οτι ειναι πρωην απο γραφειο, οτι βαζουν αγαπουληδες να τις στηριζουν, ότι, ότι...
Τι ειναι δαύτοι ρε? Τους εχει βαρεθει η ψυχη μου.
Μονο αν ειναι νταβατζηδες και τους τρωνε το ψωμι το κατανοω.
αχ ποσο θελω να την γλυψω ολοκληρη