Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πες μας τον 2 και 3 τα ονοματα να σε πιστεψουμε ;) ;) ;)αντε ρε γαμημενε αντρα
εγω ημουν ο νουμερο 1 μπραβος του καζινο
αντε καταπιε την πουτσα σου τωρα
πες μας τον 2 και 3 τα ονοματα να σε πιστεψουμε ;) ;) ;)αντε ρε γαμημενε αντρα
αντε ρε γαμημενε αντρα
θα μας πεις?πες μας τον 2 και 3 τα ονοματα να σε πιστεψουμε ;) ;) ;)
Η κυραΜαριάννα μας την έβγαλε στο κλαρί?Για να ξέρετε πάντως ο κοπέλα στο προφίλ της στο f/b αναφέρει ως πρώην εργοδότη της την την "Marianna Photography".
Γειά σου ρε Μαριάννα εργοδότρια!
Αλλά είδατε όσο την πρόσεχε η Μαριάννα μας, τίποτα δεν είχε ακουστεί!
Ενώ τώρα...
πες μας τον 2 και 3 τα ονοματα να σε πιστεψουμε ;) ;) ;)
Η κυραΜαριάννα μας την έβγαλε στο κλαρί?
ας κανει μια εξαιρεσηΤύπε ο πρώτος δεν κοιτάζει ποτέ πίσω του!
κ τζελ στην πισω πορτα?Η μαριάννα της έχει πει να βάζει 10 κιλά μαρκαδόρο καριόκα στα φρύδια;
http://[URL unfurl="true"]www.kefiland.gr/images/stories/virtuemart/product//005119_20A5B7.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα ειναι το νουμερο 4, εχασε στα τελευταια grand slam
Καλά αυτό ήταν κατά δήλωσίν της βεβαια, αλλά τα 1.500 τα ζητάει η Δημητρούλα για δίωρο.
Για την Ελλάδα μιλάμε, ε;
ενας τυπος ειχε γραψει εδω οτι ενας ξαδερφος του κουμπαρου του μπατζανακη κτλ την ειχε γαμησει και τον ειχε κερασει μερεντα :SΚαλά αυτό ήταν κατά δήλωσίν της βεβαια, αλλά τα 1.500 τα ζητάει η Δημητρούλα για δίωρο.
Για την Ελλάδα μιλάμε, ε;
απο το πολυ βγαλσιμο με το τσιμπιδακι τυπε θα εμεινε χωρις φρυδια μαλλον :SΗ μαριάννα της έχει πει να βάζει 10 κιλά μαρκαδόρο καριόκα στα φρύδια;
αρα μαλλον και το ζετακι ειναι τησ ιδιας κατηγοριας αφου ειναι κολλητες.. και την ειχα για παρθενα ρε παιδια...
φιλε τα κοψα πλεοντι προτεινεις αυριο για πουτανοτσαρκα στον μυλο?
θες να παμε για κανα σουβλακι μετα?