Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ε ολο κ καπιο επωνυμο θαχει,,πιπογλου κωλοσφυριζου κλπΔεν την λες και επωνυμη αυτην
ε ολο κ καπιο επωνυμο θαχει,,πιπογλου κωλοσφυριζου κλπΔεν την λες και επωνυμη αυτην
ξεγραφτηκαν μερικοι τωρα που δε γραφει ο αλεξ τυπε ;)36 μέλη και 214 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο παλι....
κι εγω βαρεθηκαξεγραφτηκαν μερικοι τωρα που δε γραφει ο αλεξ τυπε ;)
ειναι κι δεκα ποντους ψηλοτερη κ σταρ ελλας τι ητανε κ τβ περσονα στα χαι της τοτε ρε μαν,,κ ξανθια,,τωρα αναλογκα το ασημο κοντοπουτανο,ποσο να ζητησει?λεω
αληθεια ειναι απο το 2000 ειμαι εκτοςΗ ποιά είναι ψηλή ξανθιά και Σταρ ελλάς ρε τύπε; Η Αλεξανδράκη; Που όταν μιλάει πετάει τις μπαρούφες με ρυθμό πολυβόλου!
Θα έχεις μάλλον χάσει επισόδεια επειδή είσαι συνεχώς με τις ανατολικές υπερμουνάρες.
όντως, ούτε τσόντα είχε γυρίσει.36 μέλη και 214 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο παλι....
Καλα φερτην μου εσυ με 300 και σε κερναω μια ωρα και το λεω σοβαραρε ποσο χρονων εισαι 15?πιστευεις τωρα αυτες τις μαλ,,ιες?
ετσι τα λενε μπας κ τσιμπησει κανενας μαλ,,ας....10χιλ περναν κατι που γαμουσε ο γυφτος ο ροναλντινιο,τοπ μοντελ κανονικα,οχι απο ελαντα κατινιστας..,,
Δεν ξέρω για 300 αλλά και τα 10.000 είναι υπερβολη ρε φιλε. Αμα ειχαν τετοια ταριφα οι ελληνιδες θα επρεπε να βγαζουν 1.000.000 το χρονο απο ελληνες και ξενους επιχειρηματιες.Καλα φερτην μου εσυ με 300 και σε κερναω μια ωρα και το λεω σοβαρα
αν ερθει ελβετια τοσα θα παρει,,στειλε το κινητο σου να ενημερωθεις...Καλα φερτην μου εσυ με 300 και σε κερναω μια ωρα και το λεω σοβαρα
αληθεια ειναι απο το 2000 ειμαι εκτος
ομως τοτε ελεγε πολλα οσο βουρλο κ νατανε
Ξερω πολυ καλα τι λεω τυπε,και εχω κλεισει τα 30 πριν απο τρια χρονιαρε ποσο χρονων εισαι 15?πιστευεις τωρα αυτες τις μαλ,,ιες?
ετσι τα λενε μπας κ τσιμπησει κανενας μαλ,,ας....10χιλ περναν κατι που γαμουσε ο γυφτος ο ροναλντινιο,τοπ μοντελ κανονικα,οχι απο ελαντα κατινιστας..,,
δεν την ξερω αυτη,,,Ρε αρχηγέ, όχι την Αλεξανδράτου, αυτήν την λένε Τζούλια και όντως ήταν υπερμουνάρα, αλλά ζητούσε 5 χήνες για 48 ώρες.
Για την Αλεξανδρακη που την λένε Δήμητρα μιλάγαμε που είναι μελαχρινή, πραγματικά τάπα (στο 1,65 το πολύ!) και απίστευτο βούρλο...
Πωσ αγοραζονται με ενα χρονο δουλεια ως γλαστρα σαλε στην ΑραχοβαΔεν ξέρω για 300 αλλά και τα 10.000 είναι υπερβολη ρε φιλε. Αμα ειχαν τετοια ταριφα οι ελληνιδες θα επρεπε να βγαζουν 1.000.000 το χρονο απο ελληνες και ξενους επιχειρηματιες.
η τριανταρα ισον με 2 15αρες που λεμε!!Ξερω πολυ καλα τι λεω τυπε,και εχω κλεισει τα 30 πριν απο τρια χρονια
Τυπε εχεις χασει επαφες με την ελληνικη πραγματικοτητα. Καλα να περνας εκει που εισαιη τριανταρα ισον με 2 15αρες που λεμε!!
παντως με 10χιλ περνεις σπιτι στην πατησιων πλεονΤυπε εχεις χασει επαφες με την ελληνικη πραγματικοτητα. Καλα να περνας εκει που εισαι
με 10 χήνες παίρνεις σπίτι εκεί που λες και σου κατσικώνεται και η λίτσα, η σκυλού και έχεις να πηδάς και κάτι.παντως με 10χιλ περνεις σπιτι στην πατησιων πλεον
μην τα δωσεις στην αννα,,λεω
Μάγκες δείτε εδώ ....
Για την Άννα έσκαγα και 500 ούτε ευρώ παραπάνωπαντως με 10χιλ περνεις σπιτι στην πατησιων πλεον
μην τα δωσεις στην αννα,,λεω
ελα ρε μαν,,πανε στα 600 να παρεις το φουλ προγραμμα!!Για την Άννα έσκαγα και 500 ούτε ευρώ παραπάνω