Μπλοκε διαφορικο !!!Φοβερό διαφορικό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιπίνι Άννα Διαμαντοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexygreekblog
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 338K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
marianna anagnostopoulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
κάνε λίγο κράτει με το photoshop.
τη κοβεις τη κοπ'ελα να χρειάζεται φωτοσοπ? το μάθαμε τώρα όλοι και συνέχεια η ίδια πιπίλα "πολυ φωτοσοπ και πολύ φωτοσοπ"
τη κοβεις τη κοπ'ελα να χρειάζεται φωτοσοπ? το μάθαμε τώρα όλοι και συνέχεια η ίδια πιπίλα "πολυ φωτοσοπ και πολύ φωτοσοπ"
Ποια πιπίλα βρε πονηρή ? έχει photoshop η συγκεκριμένη φωτογραφία ναι η όχι ? και αφου δεν το χρειάζεται εσύ γιατί το κάνεις ?
marianna anagnostopoulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ποια πιπίλα βρε πονηρή ? έχει photoshop η συγκεκριμένη φωτογραφία ναι η όχι ? και αφου δεν το χρειάζεται εσύ γιατί το κάνεις ?
φυσικά και έχει
αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείς να κάνεις στο photoshop απο το να διορθώσεις η και να αλλοιωσεις την εμφάνιση του μοντέλου ;)
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τιποτα σε λεσβιακο δεν παιζει.......μαριαννα κανε τα κουμαντα σου..αμα θες μπορω να ειμαι ο καλλιτεχνικος παραγωγος της σαπφικης υπερβασης.
marianna anagnostopoulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
τιποτα σε λεσβιακο δεν παιζει.......μαριαννα κανε τα κουμαντα σου..αμα θες μπορω να ειμαι ο καλλιτεχνικος παραγωγος της σαπφικης υπερβασης.
βρες μου τα μοντέλα, πλήρωσε με για τις φωτογραφίες και voila!
billdoctor
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
απιστευτο γλυκο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ετσι ξερω και εγω.... ;) εγω ελεγα να σε φωτογραφησω παρεα με την φιλη σου.....εχω οραμα..θα κανουμε εναλλακτικη φωτογραφηση....βρες μου τα μοντέλα, πλήρωσε με για τις φωτογραφίες και voila!
τουλαχιστον αμα σας πληρωσω θα εχω και επιπλεον παροχες???
marianna anagnostopoulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ετσι ξερω και εγω.... ;) εγω ελεγα να σε φωτογραφησω παρεα με την φιλη σου.....εχω οραμα..θα κανουμε εναλλακτικη φωτογραφηση....
τουλαχιστον αμα σας πληρωσω θα εχω και επιπλεον παροχες???
χαχα! μη παρασυρεσαι επειδη είμαστε σ'αυτο το σαιτ δεν παει έτσι
εγώ δεν ταιριάζω να με φωτογραφήσεις με την άννα είμαστε κάπως...δυσανάλογες
επίσης είσαι φωτογράφος?
τις παραπάνω φωτογραφίες της Αννούλας εγώ τις έχω βγάλει, αν έχεις κάποια παραγωγή στο μυαλό σου πές μας να τα βάλουμε κάτω και να δούμε που λέει και η Πουρσανίδου!
marianna anagnostopoulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ρε Μαριάννα, τσιγγάνα είναι η κοπέλα; Πολύ μελαχρινή τη βλέπω.
καλοκαιρι τις τραβηξαμε τις φωτο
ειχε μαυρισει
φυσικά και έχει
αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείς να κάνεις στο photoshop απο το να διορθώσεις η και να αλλοιωσεις την εμφάνιση του μοντέλου ;)
Πολλά υπάρχουν αλλά εσυ η όποιος άλλος δούλεψε τις φωτογραφίες στο photoshop έχει πειράξει πρόσωπο και σώμα, το λίγο είναι και απαραίτητο για να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες αλλά σε αυτές που έβαλες σε κάποιες είναι υπερβολικό.
marianna anagnostopoulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Πολλά υπάρχουν αλλά εσυ η όποιος άλλος δούλεψε τις φωτογραφίες στο photoshop έχει πειράξει πρόσωπο και σώμα, το λίγο είναι και απαραίτητο για να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες αλλά σε αυτές που έβαλες σε κάποιες είναι υπερβολικό.
ξερω τι φωτοσοπ έχω κανει κ σου λεω οτι προσωπο κ σωμα δν εχει πειραχτει πουθενα υπερβολικα
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ωραια θα σε ενημερωσω...αλλα ειμαι των ακρων θα ξεψυγουμε απο τα κλασσικα μοτιβα .χαχα! μη παρασυρεσαι επειδη είμαστε σ'αυτο το σαιτ δεν παει έτσι
εγώ δεν ταιριάζω να με φωτογραφήσεις με την άννα είμαστε κάπως...δυσανάλογες
επίσης είσαι φωτογράφος?
τις παραπάνω φωτογραφίες της Αννούλας εγώ τις έχω βγάλει, αν έχεις κάποια παραγωγή στο μυαλό σου πές μας να τα βάλουμε κάτω και να δούμε που λέει και η Πουρσανίδου!
marianna anagnostopoulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ωραια θα σε ενημερωσω...αλλα ειμαι των ακρων θα ξεψυγουμε απο τα κλασσικα μοτιβα .
γουσταρω!
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 1.056
Εγω θελω αυτη , Αννα η μια Αννα και η αλλη , Διμαντοπουλου η μια Διαμαντοπουλου και η αλλη...................................... (πλακα κανω)
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Σε ποιό χώρο ακριβώς δραστηριοποιείται το συγκεκριμένο;
της προσωποπαγους σοσιαλιστικης κεντροαριστεριζουσας δεξιας