Επισκέπτης
Ε μα σαν το Fido Dido είναι, φίλε Woodpecker...
εσυ ποζαρες καλυτερα.....ειχες ταλεντο....... ;) ;) ;)Κυκλοφόρησε βρε το status με την Αννούλα κανείς δεν έχει βάλει φωτο να παίρνω κι εγώ ιδέες? Μια φωτο που είδα όλη κι όλη ήταν πολύ καλή
εσυ ποζαρες καλυτερα.....ειχες ταλεντο....... ;) ;) ;)
http://[URL unfurl="true"]www.signsbypost.com/sm_images/FIDO-DIDO-0036.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μια χαρά καμπύλες έχει η κοπέλα. ήταν πολύ αδύνατη όντως όταν τη πρωτοφωτογράφησα τώρα τελευταία είναι πιο juicy
μια χαρά καμπύλες έχει η κοπέλα. ήταν πολύ αδύνατη όντως όταν τη πρωτοφωτογράφησα τώρα τελευταία είναι πιο juicy
ναι αλλα ποζαρει με κλειστο το στομα....δεν της εμαθες τα κολπαμια χαρά καμπύλες έχει η κοπέλα. ήταν πολύ αδύνατη όντως όταν τη πρωτοφωτογράφησα τώρα τελευταία είναι πιο juicy
καλη και η αννα...αλλα και εσυ το ειχες..... :- :- :-E OXI!!!!!!
ναι αλλα ποζαρει με κλειστο το στομα....δεν της εμαθες τα κολπα
ναι αλλα ποζαρει με κλειστο το στομα....δεν της εμαθες τα κολπα
πολύ μέσα έπεσες ρε παιδί μου...
και δεν της έμαθα κανένα κόλπο, το σωστό είναι να έχεις ανοιχτό το στόμα
στην πρώτη φώτο το μεσαίο της δάχτυλο μοιάζει σαν να πιέζει το μπράτσο της και να το παραμορφώνει ελαφρώς, πιθανόν να είναι κάποια σκιά που όφειλε να αφαιρεθεί με φωτοσοπιά, επηρεάζει αρνητικά το σύνολο της φωτογραφίαςπολύ μέσα έπεσες ρε παιδί μου...
και δεν της έμαθα κανένα κόλπο, το σωστό είναι να έχεις ανοιχτό το στόμα
στην πρώτη φώτο το μεσαίο της δάχτυλο μοιάζει σαν να πιέζει το μπράτσο της και να το παραμορφώνει ελαφρώς, πιθανόν να είναι κάποια σκιά που όφειλε να αφαιρεθεί με φωτοσοπιά, επηρεάζει αρνητικά το σύνολο της φωτογραφίας