ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ναι,μπερδευτηκαΛέγεται Pantanal !!!
Είναι απίστευτα μέρη και τα δύο.
Δεν μπορώ να διαλέξω !!!
διαλεξε τυπε :S :S :S
ναι,μπερδευτηκαΛέγεται Pantanal !!!
Είναι απίστευτα μέρη και τα δύο.
Δεν μπορώ να διαλέξω !!!
Μην λες τέτοια, παραλίγο κυριολεκτικά (ευτυχώς δεξιοτίμονο)!Πολλοί το έχουν πραγματικά ανάγκη, να ανοίξει λίγο το μυαλουδάκι τους...
Μια εβδομάδα αυθεντική αφρική...το ίδιο ακριβώς.Μια εβδομάδα στη ζούγκλα και μετά τα βλέπεις όλα αλλοιώς !!!
Ανγκορ Βατ ρε νιαμου :S :S :S
ναι,μπερδευτηκα
διαλεξε τυπε :S :S :S
τυπε γαμαειΑντε μια και το ζήτησες !!!!
Μαγικο μέρος !!!
τυπε γαμαει
μακραν το σημαντικοτερο πολιτιστικο μνημειο
και το 13 ανακαλυφτηκαν με υπερυθρες και αλλοι ναοι
τυπε,ταξιδευεις τοσο πολυ λογω επαγγελματοος ή απλα τα χωνεις σε αυτο;Πάντως όταν κάποιος ταξιδεύει καλό είναι να το κάνει με στύλ ανάλογο του τόπου που επισκέπτεται !!!
Τέρμα για απόψε γιατί οι φωτογραφίες έχουν τον ατελείωτο !!!
Καλά ταξίδια σε όλους !!!
τυπε,ταξιδευεις τοσο πολυ λογω επαγγελματοος ή απλα τα χωνεις σε αυτο;
πραγματικα ειναι μικροβιο.εχω παει σε καμια 15αρια διαφορετικες χωρες αλλα ειμαι ηλιθιος στο θεμα των φωτογρφαφιων.δε μ αρεσει να τραβαω.Ξεκίνησα λόγω επαγγέλματος !!!
Μετά κόλησα το μικρόβιο και ταξίδευα και τουριστικά !!!
πραγματικα ειναι μικροβιο.εχω παει σε καμια 15αρια διαφορετικες χωρες αλλα ειμαι ηλιθιος στο θεμα των φωτογρφαφιων.δε μ αρεσει να τραβαω.
σε ζηλευω τυπε!Οταν κάποτε με ρώτησε ο γυιός μου κάθησα και μέτρησα.
Σε 73 χώρες έχω ταξιδέψει. Εχω αλλάξει 14 διαβατήρια.
Μια ζωή αγκαλιά με τη βαλίτσα !!
Σε κάποια φάση σε κουράζει και αράζεις για 1 - 2 μήνες.
Αλλά μετά το μικρόβιο ξυπνάει πάλι !!!
Φίλε και εγώ έχω ταξιδέψει σε καμία 30αρια.. μακάρι να σε φτάσω..εμένα τίποτα άλλο δεν με γεμίζει περισσότερο..και για να μπω στο θέμα τα ωραιότερα μνημεία τα έχω δει στην Κολομβία και στην Ουκρανία.. ειδικά στην Ουκρανία είναι ξανθιά με μπλε μάτια..Οταν κάποτε με ρώτησε ο γυιός μου κάθησα και μέτρησα.
Σε 73 χώρες έχω ταξιδέψει. Εχω αλλάξει 14 διαβατήρια.
Μια ζωή αγκαλιά με τη βαλίτσα !!
Σε κάποια φάση σε κουράζει και αράζεις για 1 - 2 μήνες.
Αλλά μετά το μικρόβιο ξυπνάει πάλι !!!
Φίλε και εγώ έχω ταξιδέψει σε καμία 30αρια.. μακάρι να σε φτάσω..εμένα τίποτα άλλο δεν με γεμίζει περισσότερο..και για να μπω στο θέμα τα ωραιότερα μνημεία τα έχω δει στην Κολομβία και στην Ουκρανία.. ειδικά στην Ουκρανία είναι ξανθιά με μπλε μάτια..