You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
To PC ανοίγει σελίδα μόνο του!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sabourxo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12
- Εμφανίσεις 962
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
..απλα την πούτσισες !!!! οχι οτι ειναι κακό πραμα το πούτσισμα.. ρωτα και καμια κοπελα να σου πει..
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 19
- Πόντοι
- 2.945
Εσύ πρόσεχε, αβράμη, γιατί σε λίγο θα ανοίξεις θρεντ:
ανοίγει η κωλοτρυπίδα από μόνη της
ανοίγει η κωλοτρυπίδα από μόνη της
μια ερωτηση..πως γινετε προχτες που σερφαρα στο ιντερνετ και καθως ακολουθησα ενα Link με εβαλε ξαφνικα σε σελιδα με πορνο ενω δεν ηταν επιλογη μου? :S
Έχεις πιάσει Spyware/Malware στο PC σου και θα έχεις ανάλογα popups συνέχεια. Κατέβασε το MalwareBytes και το Spybot Search&Destroy, κάνε scan.
sabourxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχεις πιάσει Spyware/Malware στο PC σου και θα έχεις ανάλογα popups συνέχεια. Κατέβασε το MalwareBytes και το Spybot Search&Destroy, κάνε scan.
Ισως να εχει γινει και αυτο ρε γαμωτο..Θα το κοιταξω αυτο που ειπες και βλεπουμε στην πορεια..
Ισως να εχει γινει και αυτο ρε γαμωτο..Θα το κοιταξω αυτο που ειπες και βλεπουμε στην πορεια..
Στάνταρ είναι αυτό.....αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία με το pc , ίσως χρειαστεί κάποιο πιο έμπειρο χέρι να παίξει λίγο με τη registry.
sabourxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στάνταρ είναι αυτό.....αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία με το pc , ίσως χρειαστεί κάποιο πιο έμπειρο χέρι να παίξει λίγο με τη registry.
ναι και αυτο σωστο..ευτυχως εχω ενα φιλαρακι που ξερει απο αυτα γιατι εγω δεν ειμαι και τοσο καλος σε αυτα
sabourxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πριν κάνεις οτιδήποτε, πάρε backup τα αρχεία σου, ότι σημαντικό έχεις (δεν μιλάω για τσόντες και άλλες παπαριές) και ξεκίνα τον καθαρισμό.
ναι εννοειτε!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
μια ερωτηση..πως γινετε προχτες που σερφαρα στο ιντερνετ και καθως ακολουθησα ενα Link με εβαλε ξαφνικα σε σελιδα με πορνο ενω δεν ηταν επιλογη μου? :S
Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κρισιμο για το pc. Αν εχει αλλαξει και την αρχικη σου σελιδα και σε παει απευθειας εκει η εχει αλλαξει η συμπεριφορα του pc γενικοτερα, τοτε ειναι προβλημα..
Πολλα warez/τσοντοσαιτ χρησιμοποιουν redirection για να ψαρεψουν κλικ.
Παντως καλου κακου κανε ενα σκαναρισμα με καποιο anti-spyware που λεει και ο sony πιο πανω.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κατ'αρχήν, αν χρησιμοποιείς Internet Explorer πολύ κακώς πράττεις.
Βάλε οπωσδήποτε Firefox 3.5. Και αυτό βέβαια είναι ημίμετρο.
Το πρόβλημα είναι τα windoze που είναι ευάλλωτα σε ιούς,spyware,trojan,registry errors και ψυχολογικά προβλήματα!!!!
Εγκατέστησε λοιπόν Ubuntu, αφού έχεις αντιγράψει σε εξωτερικό σκληρό ότι αρχεία θέλεις να κρατήσεις.
Αν έχεις ανάγκη τα windoze για παιχνίδια ή για κάποιο πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, βάλε και windoze και ubuntu.
Στο Ιντερνετ θα μπαίνεις ΜΟΝΟ από το Ubuntu που ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΙΟΥΣ και στα windoze θα χρησιμοποιείς το πρόγραμμα που έχεις ανάγκη και τα παιχνίδια.
3 χρόνια δεν έχω κολλήσει ούτε 1 ιό και έχω πατήσει και επικίνδυνες διαφημίσεις επίτηδες για να δοκιμάσω την ασφάλεια.
www.ubuntu.com/getubuntu/download]http://www.ubuntu.com/getubuntu/download[/url]
Βάλε οπωσδήποτε Firefox 3.5. Και αυτό βέβαια είναι ημίμετρο.
Το πρόβλημα είναι τα windoze που είναι ευάλλωτα σε ιούς,spyware,trojan,registry errors και ψυχολογικά προβλήματα!!!!
Εγκατέστησε λοιπόν Ubuntu, αφού έχεις αντιγράψει σε εξωτερικό σκληρό ότι αρχεία θέλεις να κρατήσεις.
Αν έχεις ανάγκη τα windoze για παιχνίδια ή για κάποιο πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, βάλε και windoze και ubuntu.
Στο Ιντερνετ θα μπαίνεις ΜΟΝΟ από το Ubuntu που ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΙΟΥΣ και στα windoze θα χρησιμοποιείς το πρόγραμμα που έχεις ανάγκη και τα παιχνίδια.
3 χρόνια δεν έχω κολλήσει ούτε 1 ιό και έχω πατήσει και επικίνδυνες διαφημίσεις επίτηδες για να δοκιμάσω την ασφάλεια.
www.ubuntu.com/getubuntu/download]http://www.ubuntu.com/getubuntu/download[/url]
Απ ότι βλέπω στο avatar, τα έχεις βάψει μαύρα φίλε μου.μια ερωτηση..πως γινετε προχτες που σερφαρα στο ιντερνετ και καθως ακολουθησα ενα Link με εβαλε ξαφνικα σε σελιδα με πορνο ενω δεν ηταν επιλογη μου? :S
Κοίτα, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Σε τσοντούλα σε πήγε, όχι στο site της Νέας Δημοκρατίας!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 10K