Νέα

Το όραμα της απόλυτης ακινησίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τα μάτια μου και τα αύτιά μου είδαν και άκουσαν πολλές παράξενες ακόμη πεποιθήσεις,
που ίσως κάποτε θά έχω τη διάθεση να σχολιάσω..........

Αλλά σαν οκτάχρονα μαλακισμένα που μαλώνουν, εμείς έναντιονώμαστε έγωϊστικά παριστάνοντας τους κουφούς... :think: :think: :think:

Η δουλεια των αφτιων ειναι να ακουνε.......Και τα ματια για να βλεπουνε...Ετσι ειναι αυτα....Αν γινοταν το αντιθετο θαχαμε προβλημα!!!!
Παντωs.....καλυτερα να μασαμε παρα να μιλαμε, οπωs λεει και η διαφημιση

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥ  :-* :-* :-* Η μη επιτυχημένη ολοκλήρωση της πράξης με τέρμα τον οργασμό δεν επιδρά σωματικά και συναισθηματικά πάνω σου????????
Δε δημιουργεί σκέψεις ότι έχασες το χρόνο σου??????? γιά πές ??????

ολα αυτα για να με πεις ανοργασμικια? πες καλε να σου φυγει και να χαρεις μετα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.758
Πόντοι
22.785
ολα αυτα για να με πεις ανοργασμικια? πες καλε να σου φυγει και να χαρεις μετα.

Μετά απο αυτό το εύχάριστο διάλλειμα του προηγούμενου σχολίου , έπανέρχομαι στό θέμα μας
και παραθέτω ταπεινά και με πλήρη συναίσθηση τόσο του βάρους της προσωπικότητας ,
τής λατρεμένης velvy , όσο και τού άνυπέρβλητου μεγέθους ένός λαμπρού άτόμου!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.758
Πόντοι
22.785
Τό όνομα velvy  είναι μία απέραντη έρωτογενής ζώνη!!!!!!!!!!!!!!!

[size=30pt]ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ[/size]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τό όνομα velvy  είναι μία απέραντη έρωτογενής ζώνη!!!!!!!!!!!!!!!

[size=30pt]ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ[/size]

.......Nαι αλλα απο κατω , γραφειs για Σονια
Θα εχουμε  συγκρουση διαφημιζομενων  ζωνων :grin: :grin: :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μετα φταιω εγω ρε πστ μου  :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ.....................

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.758
Πόντοι
22.785
δεν γνωρίζω... ρώτα τους εμπλεκόμενους ....

Άγαπημένε μου φίλε........ xαθήκανε τα πάντα πια???????
Περάσαμε τά τείχη που μας χωρίζανε από τον πιο βρώμικο, τόν πιο άλλοτριωμένο εαυτό μας........ :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Άγαπημένε μου φίλε........ xαθήκανε τα πάντα πια???????
Περάσαμε τά τείχη που μας χωρίζανε από τον πιο βρώμικο, τόν πιο άλλοτριωμένο εαυτό μας........ :think: :think:

οχι ρε.. κάπου εδώ τα έχω βάλει .. περίμενε να ψάξω ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.758
Πόντοι
22.785
Μα.....οι συγγραφειs δεν εμπλεκονται με τουs ηρωεs....Εξιστορουν τα γεγονοτα ειτε προτου συμβουν ειτε μετα........

Αν και οι περισσότεροι από αυτούς είναι εξαιρετικά έξυπνοι, εξαιρετικά διαβασμένοι και σχεδόν πάντα γοητευτικότατοι, ύποστηρίζουν σχεδόν πάντα κάποια πολύ παράξενα πράγματα, τα όποία θα χαρακτήριζα μάλλον… τρελά!!!!!!!!

Πράγματα που δεν συμβαδίζουν καθόλου με το ύψηλό έπίπεδο της νοημοσύνης και της μόρφωσής τους.......... τί λές ???????

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το κορίτσι που εμφανίσθηκε χθες το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή να μιλήσει για την επιτυχία της στις πανελλήνιες ήταν από τους πρώτους σε κάποια από τις πανεπιστημιακές σχολές υψηλής ζήτησης. Αφού πρώτα ευχαρίστησε το φροντιστήριό της και τους καθηγητές που της έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα, είπε ότι τώρα πια το όνειρό της ήταν να βρει μια θέση εργασίας από την οποία «να μη με κουνήσει ποτέ κανείς». Με άλλα λόγια, το κίνητρο για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε επί τουλάχιστον ένα χρόνο αυτό το παιδί δεν ήταν τίποτε περισσότερο παρά το όραμα μιας ζωής σε απόλυτη ακινησία. Αυτές είναι οι συνέπειες από «το βάθεμα και το πλάτεμα» της δημοκρατίας μας: οι καλύτεροι να αγωνίζονται για το δικαίωμα να ζήσουν τη ζωή των χειρότερων...    kathimerini

και με τη φατσα που εχει, αν δεν εχει και καλη προικουλα - εκτος της ακουνητης εργασιας- την βλέπω ραφάτη με τα 1000.... :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.758
Πόντοι
22.785
οχι ρε.. κάπου εδώ τα έχω βάλει .. περίμενε να ψάξω ...

Καλύτερα θα ήταν να έδιναν απο ενα χάπι εύθανασιίαας σέ όλους μας,
να γλυτώνουν αυτοί και έμείς τον εξευτελισμό μας..............

έρε τρελαααααααα!!!!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν και οι περισσότεροι από αυτούς είναι εξαιρετικά έξυπνοι, εξαιρετικά διαβασμένοι και σχεδόν πάντα γοητευτικότατοι, ύποστηρίζουν σχεδόν πάντα κάποια πολύ παράξενα πράγματα, τα όποία θα χαρακτήριζα μάλλον… τρελά!!!!!!!!

Πράγματα που δεν συμβαδίζουν καθόλου με το ύψηλό έπίπεδο της νοημοσύνης και της μόρφωσής τους.......... τί λές ???????
Το υψηλο επιπεδο νοημοσυνηs, μαζι με την αστειρευτη γνωση, παντα ειχαν διαφορετικη αντιμετωπιση με το ελευθερο πνευμα.......Αυτο πρεπει να ειναι ελευθερο και να μην ακουει ουτε την λογικη , ουτε την ευρυμαθεια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.758
Πόντοι
22.785
Το υψηλο επιπεδο νοημοσυνηs, μαζι με την αστειρευτη γνωση, παντα ειχαν διαφορετικη αντιμετωπιση με το ελευθερο πνευμα.......Αυτο πρεπει να ειναι ελευθερο και να μην ακουει ουτε την λογικη , ουτε την ευρυμαθεια

Eχεις δίκιοοοοοοοοοοο , έμένα μου τήν σπάνε όσοι δέν παραδέχονται
τά πάθη τους............. δές έμένα δέν έκρυψα ποτέ
τα άμφισεξουαλικά μου πάθη !!!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε παναθεμα σε πάλι από το τσιπουράδικο ποστάρεις ???  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Eχεις δίκιοοοοοοοοοοο , έμένα μου τήν σπάνε όσοι δέν παραδέχονται
τά πάθη τους............. δές έμένα δέν έκρυψα ποτέ
τα άμφισεξουαλικά μου πάθη !!!!!!!!!
Aυτα τα παθη ειναι που μαs σινουνε  "ζωη"...Χωριs αυτα ολα ειναι ανυδρα, αναλατα και προγραμματισμενα.....Οσοι δεν σε δεχονται χανουν την ευκαιρια του να σε δουν
Μην ασχολεισαι μαζι τουs....Αυτοι δεν ξερουν ν αγαπουν, δεν εχουν παθοs για τιποτα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.758
Πόντοι
22.785
ρε παναθεμα σε πάλι από το τσιπουράδικο ποστάρεις ???  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny:
εγώ θέλω Παπαρήγα......... γιά σκέψουτο όλίγον ..... τί άπήχηση !!!!!!!!! ο'υαουυυυυυυυυυυυ

ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΒΑΖΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom