talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τσάμπα ψυχοθεραπεία κάνεις ε?... .....για ΣΤΕΊΛΕ 300€ ......τώρα λέμε.....Ρε μαγκες,ενα τεραστιο ευχαριστω,μεσα απ'την καρδια μου!Το γελιο που ριχνω..............ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
τσάμπα ψυχοθεραπεία κάνεις ε?... .....για ΣΤΕΊΛΕ 300€ ......τώρα λέμε.....Ρε μαγκες,ενα τεραστιο ευχαριστω,μεσα απ'την καρδια μου!Το γελιο που ριχνω..............ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Η ταχύτητα σκοτώνει όχι απαραίτητα λόγω του μεγέθους της, αλλά κυρίως λόγω της ανικανότητας των οδηγών να την διαχειριστούν αλλά και λόγω της ακαταλληλότητας των οχημάτων να κινηθούν με αυτή (και με δεδομένες τις γενικότερες συνθήκες κυκλοφορίας/οδοστρωμάτων κλπ κλπ κλπ).
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ!Τι να σε διδαξει???Το big bang???Αιντε...ιδρυτη του Αλτσχαιμερ!ρε κωλόγεροι....δεν μπαίνετε στον τάφο σας να ησυχάσουμε....δεν σπουδάσαμε ρε αρχαιολογία.......για να σας ανασκάψουμε.....
εγω όμως ρε, έχω μιλήσει και με τον....θεό όταν σας έφτιαχνε......εσύ που ήσουνα τότε?.....ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ!Τι να σε διδαξει???Το big bang???Αιντε...ιδρυτη του Αλτσχαιμερ!
Καλά έκανες, τα διάβασα. Δυστυχώς, επειδή είμαι μάλλον ειδικός δεν μπορώ να γράψω γι αυτά. Θα μου πάρει πολύ χρόνο.Tα είπα κ αυτά στην προηγούμενη σελίδα....
Δεν έκανα σ'εσένα παράθεση...πάντως εγώ είμαι άσχετος κ πολύ τυχερός που ακόμη ζω....αυτά μου αρκούν για να μην ξεπερνώ στους κοινούς δρόμους,του εξωτερικού,ούτε με το φερραρικό τα 220....Καλά έκανες, τα διάβασα. Δυστυχώς, επειδή είμαι μάλλον ειδικός δεν μπορώ να γράψω γι αυτά. Θα μου πάρει πολύ χρόνο.
Απλά επισημαίνω τα SOS που λένε.
αστα ρε..προχτες με τον βοθρο ειχατε χτυπησει 240 με το βοθρικο..καψατε τον ταχογραφο λεμε..Δεν έκανα σ'εσένα παράθεση...πάντως εγώ είμαι άσχετος κ πολύ τυχερός που ακόμη ζω....αυτά μου αρκούν για να μην ξεπερνώ στους κοινούς δρόμους,του εξωτερικού,ούτε με το φερραρικό τα 220....
Έχω αντιληφθεί ότι δεν στερείσαι εξυπνάδας, επομένως καταλαβαίνεις ότι "Η εμπειρία είναι κάτι το οποίο μας προστατεύει από τα λάθη και το οποίο αποκτάμε κάνοντας πολλά λάθη". Τα λάθη στην οδήγηση σε δημόσιους δρόμους (λάθος είναι και η μη πρόβλεψη του κάθε απρόοπτου όπως πολύ σωστά επισήμανες σε προηγούμενο ποστ) αποβαίνουν τραγικά πολλές φορές, συχνά δε και για εντελώς αμέτοχους στο λάθος...πάντως εγώ είμαι άσχετος κ πολύ τυχερός που ακόμη ζω....αυτά μου αρκούν για να μην ξεπερνώ στους κοινούς δρόμους,του εξωτερικού,ούτε με το φερραρικό τα 220....
Είχαμε βγάλει τον κόφτη κ τα τούρμπα δούλευαν 2πλοβάρδιες.....αστα ρε..προχτες με τον βοθρο ειχατε χτυπησει 240 με το βοθρικο..καψατε τον ταχογραφο λεμε..
Θα προτιμούσα να σκοτωθώ 1000 φορές...απ'το να σκοτωθούν αθώοι απο μαλακία μου....δεν θα το άντεχα να ζήσω κ να χω τέτοιο βάρος...(μιλάμε για οδήγηση...σε άλλους τομείς....έχω άλλη άποψη)!!!!Τα λάθη στην οδήγηση σε δημόσιους δρόμους αποβαίνουν τραγικά πολλές φορές, συχνά δε και για εντελώς αμέτοχους στο λάθος.