Νέα

Το νου σας - ραντάρ παντού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _Avra_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η ταχύτητα σκοτώνει όχι απαραίτητα λόγω του μεγέθους της, αλλά κυρίως λόγω της ανικανότητας των οδηγών να την διαχειριστούν αλλά και λόγω της ακαταλληλότητας των οχημάτων να κινηθούν με αυτή (και με δεδομένες τις γενικότερες συνθήκες κυκλοφορίας/οδοστρωμάτων κλπ κλπ κλπ).

Tα είπα κ αυτά στην προηγούμενη σελίδα....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
προσοχή παιδιά.....
πλησιάζουν Χριστούγεννα... ;) ;)

Επισκέπτης
ρε κωλόγεροι....δεν μπαίνετε στον τάφο σας να ησυχάσουμε....δεν σπουδάσαμε ρε αρχαιολογία.......για να σας ανασκάψουμε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ!Τι να σε διδαξει???Το big bang???Αιντε...ιδρυτη του Αλτσχαιμερ!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ!Τι να σε διδαξει???Το big bang???Αιντε...ιδρυτη του Αλτσχαιμερ!
εγω όμως ρε, έχω μιλήσει και με τον....θεό όταν σας έφτιαχνε......εσύ που ήσουνα τότε?.....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Tα είπα κ αυτά στην προηγούμενη σελίδα....
Καλά έκανες, τα διάβασα. Δυστυχώς, επειδή είμαι μάλλον ειδικός δεν μπορώ να γράψω γι αυτά. Θα μου πάρει πολύ χρόνο.
Απλά επισημαίνω τα SOS που λένε.

Επισκέπτης
Καλά έκανες, τα διάβασα. Δυστυχώς, επειδή είμαι μάλλον ειδικός δεν μπορώ να γράψω γι αυτά. Θα μου πάρει πολύ χρόνο.
Απλά επισημαίνω τα SOS που λένε.
Δεν έκανα σ'εσένα παράθεση...πάντως εγώ είμαι άσχετος κ πολύ τυχερός που ακόμη ζω....αυτά μου αρκούν για να μην ξεπερνώ στους κοινούς δρόμους,του εξωτερικού,ούτε με το φερραρικό τα 220....:P :P :P

Επισκέπτης
Δεν έκανα σ'εσένα παράθεση...πάντως εγώ είμαι άσχετος κ πολύ τυχερός που ακόμη ζω....αυτά μου αρκούν για να μην ξεπερνώ στους κοινούς δρόμους,του εξωτερικού,ούτε με το φερραρικό τα 220....:P :P :P
αστα ρε..προχτες με τον βοθρο ειχατε χτυπησει 240 με το βοθρικο..καψατε τον ταχογραφο λεμε..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
..πάντως εγώ είμαι άσχετος κ πολύ τυχερός που ακόμη ζω....αυτά μου αρκούν για να μην ξεπερνώ στους κοινούς δρόμους,του εξωτερικού,ούτε με το φερραρικό τα 220....:P :P :P
Έχω αντιληφθεί ότι δεν στερείσαι εξυπνάδας, επομένως καταλαβαίνεις ότι "Η εμπειρία είναι κάτι το οποίο μας προστατεύει από τα λάθη και το οποίο αποκτάμε κάνοντας πολλά λάθη". Τα λάθη στην οδήγηση σε δημόσιους δρόμους (λάθος είναι και η μη πρόβλεψη του κάθε απρόοπτου όπως πολύ σωστά επισήμανες σε προηγούμενο ποστ) αποβαίνουν τραγικά πολλές φορές, συχνά δε και για εντελώς αμέτοχους στο λάθος.

Επισκέπτης
αστα ρε..προχτες με τον βοθρο ειχατε χτυπησει 240 με το βοθρικο..καψατε τον ταχογραφο λεμε..
Είχαμε βγάλει τον κόφτη κ τα τούρμπα δούλευαν 2πλοβάρδιες.....

Σήμερα μετά απο 4-5 μπουκαλάκια....πάντως θα γυρίσουμε με ταξάκι....

Επισκέπτης
Τα λάθη στην οδήγηση σε δημόσιους δρόμους  αποβαίνουν τραγικά πολλές φορές, συχνά δε και για εντελώς αμέτοχους στο λάθος.
Θα προτιμούσα να σκοτωθώ 1000 φορές...απ'το να σκοτωθούν αθώοι απο μαλακία μου....δεν θα το άντεχα να ζήσω κ να χω τέτοιο βάρος...(μιλάμε για οδήγηση...σε άλλους τομείς....έχω άλλη άποψη)!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ευυχως που εχουμε φιλους και "μαρκαρουν" τις καμερες....
  Και τις περναμε στα gps μας ως ΡΟΙ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom