Νέα

Το νου σας - ραντάρ παντού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _Avra_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Πριν απο λιγο ενας φιλος μου μου εστειλε μεσω mail καινουρια (ετσι υποστηριζει) ενημερωση για καμερες- ρανταρ στους δρομους. Ιδου:
ΑΘΗΝΑ - ΛΑΜΙΑ

Σήμερα το πρωί και ώρα περίπου 7 τοποθετήθηκε και συνδέθηκε κάμερα
ασφαλείας(ραντάρ) στην Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία μετά τον Σείριο
και 500  μέτρα από την μάντρα Δημοπουλος που συναντάμε κατεβαίνοντας. Ένα
περιπολικό και ένα κινητό συνεργείο της Siemens
βρίσκονταν εκεί και τσεκάρανε- μετρούσανε και ΓΡΑΦΑΝΕ.......
(Η κάμερα είναι Siemens και εκπέμπει ακτίνες Κ).

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Για όσους κινούνται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών.

Εγκαταστάθηκαν νέες κάμερες ελέγχου ταχύτητας.

1. Κατεύθυνση από Θεσ/νικη πρός Νέα Μουδανιά (Μετά τα ζαχαροπλαστεία της
Καρδίας, έξω περίπου από τη Ρετσίνα Γεωργιάδη)

2. Κατεύθυνση από Νέα Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη (Μετά τη γέφυρα του Τρίλοφου
και μετά την πρώτη έξοδο για Καρδία).

Η κάμερα είναι τοποθετημένη μέσα στα δέντρα και δύσκολα διακρίνεται,
ειδικά τη νύχτα.

Προσοχή το όριο στην κατηφόρα αλλά και στην ανηφόρα της Καρδίας είναι 90
χλμ.   

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, έχουν τοποθετηθεί 2 κάμερες ελέγχου-καταγραφής  ταχύτητας, οι οποίες φωτογραφίζουν από πίσω  , τα αυτοκίνητα των οποίων η ταχύτητα υπερβαίνει τα 90 χλμ/ώρα .

Εχουν τοποθετηθεί στο ρεύμα από ανατολικά προς δυτικά, η 1η μετα την έξοδο Πανοράματος (στην αρχή της κατηφόρας) και η 2η  μετα την έξοδο του Ασβεστοχωρίου/Πεύκης (και αυτή στη κατηφόρα ) .

Ήδη έχουν αναφερθεί κλήσεις που παραδίδονται κατ'οίκον 

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ο περιφερειακος Θεσσαλονικης εχει ονομαστει πλεον ταλαιπωριακος,με τετοια κινιση και να θες να σε γραψουν δεν γινεται

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ελπιζω μονο τα ρανταρ στην ΕΟ Αθηνων Λαμιας να μην ηταν εκει την περασμενη Πεμπτη το βραδυ... :think:
Ξερει κανεις αν εκτος απο τις κλησεις για υπερβαση οριου ταχυτητας υπολογιζονται και ποντοι στο point system και ποσοι?

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ελπιζω μονο τα ρανταρ στην ΕΟ Αθηνων Λαμιας να μην ηταν εκει την περασμενη Πεμπτη το βραδυ... :think:
Ξερει κανεις αν εκτος απο τις κλησεις για υπερβαση οριου ταχυτητας υπολογιζονται και ποντοι στο point system και ποσοι?
Έτρεχες Αύρα???

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αυτό το είχα γράψει εγώ εδώ και 2 με 3 βδομάδες .

Επισκέπτης

Έκανες το θηλυκό σουμάχερ ???

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Πριν απο λιγο ενας φιλος μου μου εστειλε μεσω mail καινουρια (ετσι υποστηριζει) ενημερωση για καμερες- ρανταρ στους δρομους. Ιδου:
ΑΘΗΝΑ - ΛΑΜΙΑ

Σήμερα το πρωί και ώρα περίπου 7 τοποθετήθηκε και συνδέθηκε κάμερα
ασφαλείας(ραντάρ) στην Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία μετά τον Σείριο
και 500  μέτρα από την μάντρα Δημοπουλος που συναντάμε κατεβαίνοντας. Ένα
περιπολικό και ένα κινητό συνεργείο της Siemens
βρίσκονταν εκεί και τσεκάρανε- μετρούσανε και ΓΡΑΦΑΝΕ.......
(Η κάμερα είναι Siemens και εκπέμπει ακτίνες Κ).

Πουτάνα Siemens γαμημένη !!!

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
αυτό το είχα γράψει εγώ εδώ και 2 με 3 βδομάδες .
Sorry... Δε το ειχα δει... Γι αυτο εβαλα σε παρενθεση ότι ο φιλος μου ισχυριζεται ότι η ενημερωση ειναι καινουρια... Αρα οι καμερες ηταν εκει καιρο... Και σιγουρα την περασμενη Πεμπτη. Την εβαψα.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Sorry... Δε το ειχα δει... Γι αυτο εβαλα σε παρενθεση ότι ο φιλος μου ισχυριζεται ότι η ενημερωση ειναι καινουρια... Αρα οι καμερες ηταν εκει καιρο... Και σιγουρα την περασμενη Πεμπτη. Την εβαψα.
δεν πειράζει πάντως το έγραψα για να το ξέρουμε τίποτε άλλο πάντως καλά το είπες . ;)

Επισκέπτης
Εεερρρμμμ.... Ετρεχα λιγουλακι....  :grin:

Nα μην τρέχεις...δεν χρειάζεται....άσε που 99% δεν έχεις τις ικανότητες (όχι επειδή είσαι γυναίκα),το υπόβαθρο (το αμάξι) κ τις συνθήκες (δρόμος)....

****Γενικό σχόλιο...τι στο διάολο τρέχετε όλοι σαν παλαβοί...???? Στην μεγαλύτερη απόσταση στην ελλάδα το πολύ που μπορεί να κερδίσει ένας μέσος οδηγός είναι 1 ώρα...αλλά πολύ περισσότερα να χάσει....

Περαστικά σας....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
****Γενικό σχόλιο...τι στο διάολο τρέχετε όλοι σαν παλαβοί...???? Στην μεγαλύτερη απόσταση στην ελλάδα το πολύ που μπορεί να κερδίσει ένας μέσος οδηγός είναι 1 ώρα...αλλά πολύ περισσότερα να χάσει....

Περαστικά σας....
Μην τρελαίνεσαι...δεν είμαστε και Σουμάχερ. Δεν είναι όμως αστείο π.χ. στην Εγνατία οδό να έχει όριο 130χλμ;

Επισκέπτης
Μην τρελαίνεσαι...δεν είμαστε και Σουμάχερ. Δεν είναι όμως αστείο π.χ. στην Εγνατία οδό να έχει όριο 130χλμ;
140 είναι νομίζω....

Όχι δεν είναι αστείο....γιατί δε νομίζω οτι οι περισσότεροι μπορούν να αντιληφθούν τι θα πει 140km/h...που θα σταματήσει το αμάξι αν πατήσεις (αν χρειαστεί λεμε) φρένο τέρμα...αν πάθεις κάτι ξαφνικά...(πχ καρδιακή προσβολή).....βάλε όλες τις παραμέτρους που μπορείς να φανταστείς...βάλε οτι στα λέω στα 21 μου....κ έχοντας γαμήσει 2 αμάξια ολοσχερώς....

Αν κ στατιστικά τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται εντός πόλης...αντιθέτως τα θανατηφόρα είναι εκτός που είναι κ λιγότερα...σκέψου τι παίζει δλδ....

Βγαίνει ο κάθε τυχαίος με τον κουβά του ή μη...κ πάει τελικιασμένος....σεβασμός στους άλλους δεν υπάρχει....μην μιλήσω για αριστερή λωρίδα κ μηχανές...γιατί θα κλάψουν μανούλες...που έχασαν γιους για κάτι γρήγορους της αριστερής....

Τεσπα....στην Ελλάδα...τι τα λένε κάποιοι...τι δεν τα λένε...στα παπάρια τους τους γράφουν όλοι...οπότε τσάμπα γράφω....αλλα ελπίζω να γίνουμε καλύτεροι...τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα....

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
επισης στο δερβένι , καμερα ρανταρ στο ρευμα εξοδου στην κατηφόρα προς λαγκαδα ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όπου έχει σταθερές κάμερες έχει πάντα και προειδοποιητική ταμπέλα.

Απλά κοιτάτε και λίγο προς το έρεισμα όταν πυραυλιάζετε. Βοηθάει.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom