iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
επίσης αν κάποιος λάβει ή στειλει ένα καινούργιο πμ που υποτίθεται ότι θα φαίνεται αυτό ;
Δίπλα στο όνομά σου έχει ένα φακελάκι, εκεί θα έρθει ειδοποίηση...
επίσης αν κάποιος λάβει ή στειλει ένα καινούργιο πμ που υποτίθεται ότι θα φαίνεται αυτό ;
τι χρηματισμος και ετσιεπίσης αν κάποιος λάβει ή στειλει ένα καινούργιο πμ που υποτίθεται ότι θα φαίνεται αυτό ;
Δίπλα στο όνομά σου έχει ένα φακελάκι, εκεί θα έρθει ειδοποίηση...
Στα μπουρδέλα-στούντιο, πριν τις κριτικές, προστέθηκε πλαίσιο Κοπέλες που έχουν αξιολογηθεί μέχρι στιγμής με όλα τα ονόματα των ιερόδουλων για τις οποίες έχουν γραφτεί κριτικές. Πατώντας σε ένα όνομα ανοίγουν όλες οι κριτικές για την κοπέλα.
( )
Ποιός φίλος γνωρίζει να μου πεί τα εξής: (γιατί από τους ιθύνοντες δεν πήρα απάντηση)
1)Πώς κάνω παράθεση σ΄ένα θέμα;
2)Θέλω να σβήσω από ένα μέλος μερικά μηνύματα (όχι όλα),πώς μπορώ να το κάνω;
3)Οταν σε ένα θέμα με 500 σελίδες θέλω να πάω π.χ. στην 241 σελίδα,πώς μπορώ να πάω,γιατί αν πάω σελίδα-σελίδα θα χρειαστώ 2 ώρες.
Ποιός φίλος γνωρίζει να μου πεί τα εξής: (γιατί από τους ιθύνοντες δεν πήρα απάντηση)
3)Οταν σε ένα θέμα με 500 σελίδες θέλω να πάω π.χ. στην 241 σελίδα,πώς μπορώ να πάω,γιατί αν πάω σελίδα-σελίδα θα χρειαστώ 2 ώρες.
Δυστυχώς εχει χαθεί και αυτό. Ενας τελείως μπακαλίστικος τροπος που έχει δουλεψει για εμένα ειναι βαζοντας στο url τον αριθμό των posts. Δηλαδή: στη σελιδα που είμαστε τωρα, το url ειναι
bourdela.com/forum/sxetika-me-to-site/2008757-to-neo-bourdela-com/?limitstart=1680
το 1680 είναι τα γραμμένα μηνύματα μέχρι τωρα και το νήμα έχει 113 σελίδες. Αν πχ θέλεις να πας περιπου στην σελιδα 60 θα βαλεις στο URL limitstart=900
Ηλιθιος τρόπος, όμως τι να κανεις με τα νέα δεδομένα.
Γενικά έχω παρατηρήσει πως καθε σελίδα χωράει 15 ποστ. 112 σελίδες*15 μηνυματα=1680.
Αν θέλεις να είσαι ακριβής σχετικά με τη σελιδα που θέλεις:
Νουμερο μετά το limitstart=(σελιδα που θελεις να πας-1)*15
Πχ: θες να πας στο νημα του κορωναιου στη σελιδα 1345:
1344*15=20160, οποτε το url:
.......limitstart=20160
Ναι συμφωνώ απολύτως. Μόνο διαισθητικά με την ημερομηνία που γράφτηκε κάτι και το νουμερο της σελίδας.
Αυτό που συζητήσαμε παραπάνω έχει πρακτική εφαρμογή αν καποιος θελει για παραδειγμα να πάει 20-30-40 σελιδες πίσω. Τώρα δε γίνεται αυτό, παρα μόνο με πολλά πολλά κλικ. Ή κάποιος θέλει να πάει πολύ πίσω στο χρόνο και θέλει να έχει ένα σχετικό χρονικό μπουσουλα.
Ευχαριστώ φίλε μου. Για να δούμε το πέτυχα..Λέγοντας report τι εννοείς;;
Ευχαριστώ φίλε μου. Για να δούμε το πέτυχα..Λέγοντας report τι εννοείς;;
κατι διεγραψες επιπλεον και δε στο βγαζει κανονικα.
δωσε βαση στα quote
αυτα ειναι τα πολυ σημαντικα σε μια παραθεση που θες να κανεις.
αν τα σβησεις κατα λαθος, γινεται της καριολας μετα.
μου εχει συμβει και μενα καποιες φορες by the way
report = αναφορα (για καποιο θεμα)