γυναίκα είμαι. Θέλεις να μου γλύψεις τη μουνάρα?αν εισαι παθητικο στρακι κοπιασε![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
To νέο bourdela.com!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γυναίκα είμαι. Θέλεις να μου γλύψεις τη μουνάρα?
δεν παω με γυναικες
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ασταδιαλα ρε σιχαμενε πια!!!
αντε , γιατι ωρα ειναι να ακουσεις καμια βαρια
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
ο πιτσι ρε μαλακα..και δίπλα;
πλάκα κάνεις.
ξυπνα γαμω την σεφταλια σου..
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
παπά νόμιζα ρε.ο πιτσι ρε μαλακα..
ξυπνα γαμω την σεφταλια σου..
προφιλ-ρυθμισεις προφιλ κλπ :-*Ερωτημα:πως βαλατε αυτες τις εξτρα υπογραφες στο πλαι??
Απο το προφιλ?
ρυθμίσεις προφίλ, πάνω από την υπογραφή σουΕρωτημα:πως βαλατε αυτες τις εξτρα υπογραφες στο πλαι??
Απο το προφιλ?
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
ο παπας ποτε δεν ηταν διπλαπαπά νόμιζα ρε.
παντα ηταν κουραμπιες
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οκ ευχαριστω και τους ΔΥΟ σας...θα το δοκιμασω το βραδυ απο το σπιτι...
Πρεπει και να σκεφτω κατι που να με χαρακτηριζει ως ειδικοτητα πχ τις τσοντες ή την γεωγραφικη ιδιαιτεροτητα του νικ μου,ή το σπαμ και τον χαβαλε
για ριξτε καμια ιδεα...εξαλλου ετσι εχει και νοημα η υπογραφη αυτη πως σε βλεπουν οι αλλοι οχι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου...χαχαχαχαχα
οι καλες προτασεις θα εισακουστουν
Πρεπει και να σκεφτω κατι που να με χαρακτηριζει ως ειδικοτητα πχ τις τσοντες ή την γεωγραφικη ιδιαιτεροτητα του νικ μου,ή το σπαμ και τον χαβαλε
για ριξτε καμια ιδεα...εξαλλου ετσι εχει και νοημα η υπογραφη αυτη πως σε βλεπουν οι αλλοι οχι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου...χαχαχαχαχα
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
"αναποφασιστος" βαλεοκ ευχαριστω και τους ΔΥΟ σας...θα το δοκιμασω το βραδυ απο το σπιτι...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σιγα μην βαλω και δεν ξερω /δέν απαντω ρε...αχαχαχαχα"αναποφασιστος" βαλε
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Αυτόν τον πρόσθετο τίτλο πώς τον βάζετε ?
(υπόψην , για κάποιο άγνωστο λόγο εγώ δεν έχω γλομπεο-προφίλ)
(υπόψην , για κάποιο άγνωστο λόγο εγώ δεν έχω γλομπεο-προφίλ)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 58