Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Το 6 είναι 36,5 στα ευρωπαικά νούμερα
οσο και να ναι, δεεεν χωραει το σκατοποδι μεσα εκειιιι! ΓΑΜΩ
Το 6 είναι 36,5 στα ευρωπαικά νούμερα
Αntisthenis συνεχίζει να το βγάζει και μπαίνω στην αρχική του σαϊτ επιλέγοντας "μετάβαση μια σελίδα πίσω"Αυτό με το invalid token πρέπει να λύθηκε. Αν το ξαναδεί κάποιος, ας πει.
Αntisthenis συνεχίζει να το βγάζει και μπαίνω στην αρχική του σαϊτ επιλέγοντας "μετάβαση μια σελίδα πίσω"
Επίσης,
Δεν μπορώ να βρώ την επιλογή του παλιού για τα θρεντ στα οποία έχω συμμετάσχει
Τόσο απλό ήταν;τα θρεντς στα οποια εχεις συμμετασχει:αρχικη-εμφανιζεται η μπαρα που λεει το νικ σου, πμ, προφιλ, φορουμ, καταλογος-πατας φορουμ-η δευτερη επιλογη (απαντησεις). κανε δοκιμες και με μοτζιλα και εξπλορερ.
θ'απαντησει κανεις?που ειναι το thread"off topic"?Σβηστηκε?
θ'απαντησει κανεις?
Βγάζει ΟΛΑ τα θέματα που έχω συμμετάσχει..Με CHROME..Όχι μόνο αυτά που έχουν νέες απαντήσεις.Και όπως καταλαβαίνεις βαριέμαι να κοιτάω 12 σελίδες με ΟΛΑ τα θέματα που έχω συμμετάσχει να δω ποιο έχει απάντηση..Γιατί ΣΕ ΟΛΑ λέει "ΝΕΟ"..Άντε φτιάχτε το το ρημάδι να γράφουμε σαν άνθρωποι...Καλές οι αλλαγές αλλά μη μας κάνετε και το χαβαλέ αγγαρεία πια....αν καθαρισεις τα κουκιζ λενε οτι δεν το βγαζει πλεον. εγω δεν το χω κανει, οποτε συνεχιζει.
τα θρεντς στα οποια εχεις συμμετασχει:αρχικη-εμφανιζεται η μπαρα που λεει το νικ σου, πμ, προφιλ, φορουμ, καταλογος-πατας φορουμ-η δευτερη επιλογη (απαντησεις). κανε δοκιμες και με μοτζιλα και εξπλορερ.
Ακομα οχι.τσατ δεν υπαρχει;
Βγάζει ΟΛΑ τα θέματα που έχω συμμετάσχει..Με CHROME..Όχι μόνο αυτά που έχουν νέες απαντήσεις.Και όπως καταλαβαίνεις βαριέμαι να κοιτάω 12 σελίδες με ΟΛΑ τα θέματα που έχω συμμετάσχει να δω ποιο έχει απάντηση..Γιατί ΣΕ ΟΛΑ λέει "ΝΕΟ"..Άντε φτιάχτε το το ρημάδι να γράφουμε σαν άνθρωποι...Καλές οι αλλαγές αλλά μη μας κάνετε και το χαβαλέ αγγαρεία πια....
Ναι αλλά έτσι θα χάσω όσα δεν εχω προλάβει να διαβάσω....και δεν ξέρω ποια είναι αυτά!!Γμτ!κι εγω κρομ εχω. οταν ειχα πρωτομπει, μου τα βγαζε ολα. οποτε πατησα σημειωση ολων ως αναγνωσμενα, οποτε τωρα μου βγαζει μονο οσα εχουν νεες απαντησεις.
Ακομα οχι.
Που εισαι εσυ βρε? Ακομα σε περιμενουμε.
http://[URL unfurl="true"]www.addemoticons.com/emoticon/smiley/AddEmoticons08044.gif[/img[/URL]]
YΓ : Νεος ?
[/quote]
ξεχασα τον κωδικο μου
και ηρθα εκ νεου
τυποι μου η επιλογη για αποθηκευση του κωδικου δεν υπαρχει ποια?
καθε φορα πρεπει να βαζουμε τον κωδικο?