gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
καλα ενταξει, αλλα να γαμησεις δοκιμασες ????
δεν εχουμε πει οχι μανες?
καλα ενταξει, αλλα να γαμησεις δοκιμασες ????
88 ηταν ρε ντιμπλ 42αρη...τωρα που θα τα λεμε μαν?χαχαχαχαχαχαχχαχαχΑΝΤΕ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΣΑΤ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ98 (χμμμμ ή 78??? ή 108????) Δεν ξέρω...αυτό το μωρό στο ΑΒΑΤΑΡ του Ακόρ.
ναι κυριε μονδερασιέ, αλλα ουτε το ποστ του εσβησες, ουτε κανενα warn-mute εριξες που το εχει κανει σε 30 ποστ μεχρι τωρα..δεν εχουμε πει οχι μανες?
ΚΛΑΨΕ κι άλλο ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ!!!!ναι κυριε μονδερασιέ, αλλα ουτε το ποστ του εσβησες, ουτε κανενα warn-mute εριξες που το εχει κανει σε 30 ποστ μεχρι τωρα..
θελεις τα γυαλια μου ????
να γαμησεις δοκιμασες?ναι κυριε μονδερασιέ, αλλα ουτε το ποστ του εσβησες, ουτε κανενα warn-mute εριξες που το εχει κανει σε 30 ποστ μεχρι τωρα..
θελεις τα γυαλια μου ????
εσυ παιζει να σου βγαινουν απ τ αυτιά..ΚΛΑΨΕ κι άλλο ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ!!!!
'Ελα να με μάθεις...ΜΑΛΑΚΑεσυ παιζει να σου βγαινουν απ τ αυτιά..
δοκιμασε να γαμησεις και τα ξαναλεμε..
δεν παιζει να μην ξαναμπει..Για να επανέλθουμε στο θέμα του τόπικ , τουλάχιστον απαλλαχτήκαμε από το ενοχλητικό disclaimer .
χαμενος χρονος..'Ελα να με μάθεις...ΜΑΛΑΚΑ
Δεν υπάρχει πια το "Εμφάνιση κριτικών αυτού του μέλους"!!!
88 ηταν ρε ντιμπλ 42αρη...τωρα που θα τα λεμε μαν?χαχαχαχαχαχαχχαχαχ
Ναι ρε gatto,ότι και να έγινε παρατράβηξε μαν,πάτερ το ίδιο φίλεΕγώ την γνώμη μου είπα...ο άλλος πετάχτηκε σαν την ΚΛΑΝΙΑ
Υπαρχει η επιλογη "Δες όλες τις κριτικές μου" κατω απο το avatar του αξιολογητη και ουσιαστικα ειναι το ιδιο.Δεν υπάρχει πια το "Εμφάνιση κριτικών αυτού του μέλους"!!!
Υπαρχει η επιλογη "Δες όλες τις κριτικές μου" κατω απο το avatar του αξιολογητη και ουσιαστικα ειναι το ιδιο.
;)
κι εγω ειπα τη γνωμη μου για τη γνωμη σου ρε μελάτε.Εγώ την γνώμη μου είπα...ο άλλος πετάχτηκε σαν την ΚΛΑΝΙΑ