Επισκέπτης
Γιατι που το ξερεις εσυ οτι εγινε? Ήσουν εκει?
Γιατι βρε παλιομαλακα?Εσυ που το ξερεις οτι γαμησαν τους Κυπριους?Εισουν εκει?
Γιατι που το ξερεις εσυ οτι εγινε? Ήσουν εκει?
Γιατι βρε παλιομαλακα?Εσυ που το ξερεις οτι γαμησαν τους Κυπριους?Εισουν εκει?
Α καταλαβα.... εισαι το μουνοπανο που βριζει ολο το σαιτ.Γιατι βρε παλιομαλακα?Εσυ που το ξερεις οτι γαμησαν τους Κυπριους?Εισουν εκει?
ποιός είναι η λουλού είπαμε;Α καταλαβα.... εισαι το μουνοπανο που βριζει ολο το σαιτ.
Ισα μωρη λουλου.............. ε λουλου
Εσενα σου το εχω πει καιρο και καιρο τωρα, οτι εχω δει μαλακες και μαλακες, αλλα εσυ εκει. Τα πρωτεια. Κρατα γερα. Μαλλον δεν κινδυνευεις να τα χασεις, αλλα δεν ξερεις καμια φορα. Γιαυτο κρατα γερα.ψάχνει τούρκους από τότε να τον γαμάνε.
Α καταλαβα.... εισαι το μουνοπανο που βριζει ολο το σαιτ.
Ισα μωρη λουλου.............. ε λουλου
Εσενα σου το εχω πει καιρο και καιρο τωρα, οτι εχω δει μαλακες και μαλακες, αλλα εσυ εκει. Τα πρωτεια. Κρατα γερα. Μαλλον δεν κινδυνευεις να τα χασεις, αλλα δεν ξερεις καμια φορα. Γιαυτο κρατα γερα.
σου φαινεται...επειδη υπαρχουν πολλα πουτανοπαιδα κομπλεξικα σκουπιδια σαν και σενα στο σαιτ.
Οταν συνερθεις απο τον βιασμο σου και αποδεκτεις ποσο ωραια ενιωσες για αυτο που σου συνεβησε τοτε εδω ειμαστε και τα ξεναλεμε.
ποιός είναι η λουλού είπαμε;
Άκουσες την προσφώνηση σου και χάρηκες πάλι...
Το ερώτημα είναι το να είσαι gay ή να ανωμαλίζεις είναι αρρώστια?
Ε μα...
ας παει το μπασταρδι σε καμια Γερμανια να τα πει αυτα για το Ολοκαυτωμα και θα σου πω αν θα του κανουν αναλοσκοπηση η οχι...
Ουτε το πιο καμμενο χρυσαυγοπουλο δεν λεει τετοιες πιπες
χώσε
άμα σε κάνουν μπαν θα τους γαμήσω τα γενέθλια αυτή τη φορά.
προεδρική φρουρά θέλετε;ρε μαλάκες, είναι δυνατόν!
νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμφωνείτε μεταξύ σας και συμφωνώ και γω μαζί σας ταυτόχρονα!
Ήρθε η ιστορική στιγμή να ιδρύσουμε το "κόμμα εναντίον των πυροβολημένων"
ψηφίστε για πρόεδρο.
εγώ ταμίας!
ρε μαλάκες, είναι δυνατόν!
νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμφωνείτε μεταξύ σας και συμφωνώ και γω μαζί σας ταυτόχρονα!
ψηφίστε για πρόεδρο.
εγώ ταμίας!
ψηφίστε για [size=30pt]πρόεδρο τον έκτορα[/size]...
εγώ ταμίας!
Ήρθε η ιστορική στιγμή να ιδρύσουμε το "κομμαΣεχτα εναντίον των πυροβολημένων"
ψηφίστε για πρόεδρο.
εγώ ταμίας!