pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα μάγκες!!Έχω ρεπό σήμερα...και το ξενυχτάω μαλακίζοντας και βλέποντας βιντεάκια στο youtube με το Γεωργίου να γελάσω και να με πάρει ο ύπνος κάποια στιγμή.Έπεσα πάνω σε αυτό και αφού γέλασα προβληματίστηκα λίγο.
Το ερώτημα είναι το να είσαι gay ή να ανωμαλίζεις είναι αρρώστια?
Εγώ προσωπικά είμαι καραstraight και πιστεύω πως σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό το να έχεις ορμές με άτομα του ίδιου φύλου.Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του,αρκεί μην ενοχλεί τους υπολοίπους. Όμως καλώς η κακώς υπάρχουν 2 φύλλα.Ο άντρας με το καυλί και η γυναίκα με το μουνί. Ο κώλος είναι για να χέζουμε (πρωταρχικά).
Θα συνεχίσω τις σκέψεις μου ...στη συνέχεια,αφού ακούσω και τις δικές σας.
Υ.γ. μη πεταχτεί καμιά τσουτσου και γαμήσει το θρεντ με μαλακίες και ειρωνίες...του γάμησα ότι έχει και δεν έχει(και χωρίς παρεξήγηση).Όποιος δε γουστάρει το κουβαδάκι του κι αλλού.Ας φτιάξει θρεντ να βγάζει το άχτι του.Αυτά
Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος
Το ερώτημα είναι το να είσαι gay ή να ανωμαλίζεις είναι αρρώστια?
Εγώ προσωπικά είμαι καραstraight και πιστεύω πως σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό το να έχεις ορμές με άτομα του ίδιου φύλου.Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του,αρκεί μην ενοχλεί τους υπολοίπους. Όμως καλώς η κακώς υπάρχουν 2 φύλλα.Ο άντρας με το καυλί και η γυναίκα με το μουνί. Ο κώλος είναι για να χέζουμε (πρωταρχικά).
Θα συνεχίσω τις σκέψεις μου ...στη συνέχεια,αφού ακούσω και τις δικές σας.
Υ.γ. μη πεταχτεί καμιά τσουτσου και γαμήσει το θρεντ με μαλακίες και ειρωνίες...του γάμησα ότι έχει και δεν έχει(και χωρίς παρεξήγηση).Όποιος δε γουστάρει το κουβαδάκι του κι αλλού.Ας φτιάξει θρεντ να βγάζει το άχτι του.Αυτά
Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος