Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλημέρα μάγκες!!Έχω ρεπό σήμερα...και το ξενυχτάω μαλακίζοντας και βλέποντας βιντεάκια στο youtube με το Γεωργίου να γελάσω και να με πάρει ο ύπνος κάποια στιγμή.Έπεσα πάνω σε αυτό και αφού γέλασα προβληματίστηκα λίγο.

Το ερώτημα είναι το να είσαι gay ή να ανωμαλίζεις είναι αρρώστια?

Εγώ προσωπικά είμαι καραstraight και πιστεύω πως σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό το να έχεις ορμές με άτομα του ίδιου φύλου.Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του,αρκεί μην ενοχλεί τους υπολοίπους. Όμως καλώς η κακώς υπάρχουν 2 φύλλα.Ο άντρας με το καυλί και η γυναίκα με το μουνί. Ο κώλος είναι για να χέζουμε (πρωταρχικά). 

Θα συνεχίσω τις σκέψεις μου ...στη συνέχεια,αφού ακούσω και τις  δικές σας.

Υ.γ. μη πεταχτεί καμιά τσουτσου και γαμήσει το θρεντ με μαλακίες και ειρωνίες...του γάμησα ότι έχει και δεν έχει(και χωρίς παρεξήγηση).Όποιος δε γουστάρει το κουβαδάκι του κι αλλού.Ας φτιάξει θρεντ να βγάζει το άχτι του.Αυτά

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος :sunglasses: :grin:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Συμφωνώ και επαυξάνω. Το θεωρώ αδιανόητο να καυλώνει κάποιος με μια σούφρα που από κάτω κρέμονται δυο παπάρια και μια πούτσα. :new_shocked:

Επισκέπτης
Το μη συνηθισμένο σεξουαλικά δεν είναι αρρώστια,απλά κατί διαφορετικό.
Τώρα οι σεξουαλικές εξάρσεις(π.χ. κοπρολογνί,σαδισμός) υποκρύπτουν προβλημτικό διαστροφικό εγκέφαλο!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Συμφωνώ και επαυξάνω. Το θεωρώ αδιανόητο να καυλώνει κάποιος με μια σούφρα που από κάτω κρέμονται δυο παπάρια και μια πούτσα. :new_shocked:
άι στα διάλα καλέ πρωινιάτικα μας καύλωσες
:2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΠάΠιαααααααααααααααα!

θρεντάκι για σένα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: Νομίζω πως ο πάπιας είναι αποκλειστικά παθητική και κακιασμένη αδερφή.

εγώ νομίζω ότι είναι μπάι! :rolleyes: :rolleyes: :huh: :huh: :huh: :huh:

εκτός από πάκηδες του ρίχνουν και κάνα μανίκι και μερικές κακογαμημένες αριστερές αδερφάντζες του φόρουμ! :dancing: :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(ονόματα δε λέμε....κάποιοι θα τσιμπήσουν και θα καρφωθούν)! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Υ.γ. μη πεταχτεί καμιά τσουτσου και γαμήσει το θρεντ με μαλακίες και ειρωνίες...του γάμησα ότι έχει και δεν έχει(και χωρίς παρεξήγηση).Όποιος δε γουστάρει το κουβαδάκι του κι αλλού.Ας φτιάξει θρεντ να βγάζει το άχτι του.Αυτά

Κύριοι έγινε μία έκλιση από αξιοσέβαστο μέλος του site  :woldman: παρακαλώ σεβασμός!!! :tickedoff:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Καλημέρα μάγκες!!Έχω ρεπό σήμερα...και το ξενυχτάω μαλακίζοντας και βλέποντας βιντεάκια στο youtube με το Γεωργίου να γελάσω και να με πάρει ο ύπνος κάποια στιγμή.Έπεσα πάνω σε αυτό και αφού γέλασα προβληματίστηκα λίγο.

Το ερώτημα είναι το να είσαι gay ή να ανωμαλίζεις είναι αρρώστια?

Εγώ προσωπικά είμαι καραstraight και πιστεύω πως σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό το να έχεις ορμές με άτομα του ίδιου φύλου.Ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του,αρκεί μην ενοχλεί τους υπολοίπους. Όμως καλώς η κακώς υπάρχουν 2 φύλλα.Ο άντρας με το καυλί και η γυναίκα με το μουνί. Ο κώλος είναι για να χέζουμε (πρωταρχικά). 

Θα συνεχίσω τις σκέψεις μου ...στη συνέχεια,αφού ακούσω και τις  δικές σας.

εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay αρκεί να μην με ενοχλούν..... αν μου την πέσει κάποιος gay θα του πω ευγενικά ότι είμαι straight.. αν συνεχίσει θα με εκνευρίσει αλλά τόσο όσο και μια γκόμενα μπάζο που δεν μου αρέσει αλλά μου τα πρήζει... εξάλλου γιατί να θεωρώ αρρώστια το να είναι ο άλλος gay την στιγμή που εμένα μου αρέσει να πηγαίνω με λεσβίες.... δλδ αυτό είναι φυσιολογικό;;;.... οπότε παληκάρια ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του.. το να είναι κάποιος gay λοιπόν δεν το θεωρώ κουσούρι, απλά διαφορετικότητα που την σέβομαι κιόλας... αυτό όμως που θεωρώ απαράδεκτο και εξευτελιστικό και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς είναι το να μην είναι ο άλλος gay και να μην θέλει και να γίνει αλλά να το κάνει παρά την θέλησή του για να πάρει πχ ένα ρόλο για την δουλειά του....

Επισκέπτης
εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay αρκεί να μην με ενοχλούν..... αν μου την πέσει κάποιος gay θα του πω ευγενικά ότι είμαι straight.. αν συνεχίσει θα με εκνευρίσει αλλά τόσο όσο και μια γκόμενα μπάζο που δεν μου αρέσει αλλά μου τα πρήζει... εξάλλου γιατί να θεωρώ αρρώστια το να είναι ο άλλος gay την στιγμή που εμένα μου αρέσει να πηγαίνω με λεσβίες.... δλδ αυτό είναι φυσιολογικό;;;.... οπότε παληκάρια ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του.. το να είναι κάποιος gay λοιπόν δεν το θεωρώ κουσούρι, απλά διαφορετικότητα που την σέβομαι κιόλας... αυτό όμως που θεωρώ απαράδεκτο και εξευτελιστικό και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς είναι το να μην είναι ο άλλος gay και να μην θέλει και να γίνει αλλά να το κάνει παρά την θέλησή του για να πάρει πχ ένα ρόλο για την δουλειά του....
Mε λεσβίες πώς τα καταφέρνεις και  :knockinb:;! :think:
Αφού είναι λεσβίες!!! :huh:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Mε λεσβίες πώς τα καταφέρνεις και  :knockinb:;! :think:
Αφού είναι λεσβίες!!! :huh:

προφανώς εννοώ ότι μου αρέσει να πηγαίνω με 2 γυναίκες ταυτόχρονα που είναι λεσβίες..... το "φυσιολογικό" θεωρείται ένας άντρας μια γυναίκα και μάλιστα να μην κάνουν πρωκτικό sex... το ότι ο καθένας βαφτίζει φυσιολογικό ό,τι του αρέσει είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.... εν τέλει εμένα δεν με νοιάζει λοιπόν τι θεωρείται φυσιολογικό από την κοινωνία έξω και τι όχι.... στο κρεβάτι μου όμως κάνω ό,τι μου αρέσει και δεν ενοχλώ κανένα

Επισκέπτης
προφανώς εννοώ ότι μου αρέσει να πηγαίνω με 2 γυναίκες ταυτόχρονα που είναι λεσβίες..... το "φυσιολογικό" θεωρείται ένας άντρας μια γυναίκα και μάλιστα να μην κάνουν πρωκτικό sex... το ότι ο καθένας βαφτίζει φυσιολογικό ό,τι του αρέσει είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.... εν τέλει εμένα δεν με νοιάζει λοιπόν τι θεωρείται φυσιολογικό από την κοινωνία έξω και τι όχι.... στο κρεβάτι μου όμως κάνω ό,τι μου αρέσει και δεν ενοχλώ κανένα
Και καλά κάνεις!! :rockon:
Ωστόσο οι λεσβίες αν δεν  :knockinb: μεταξύ τους,είναι bi!!! :grin:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ας κανει ο καθενας οτι θελει με τον κωλο του, [size=20pt]αλλα να μην το επιδεικνυει[/size]
edit: γιατι ετσι οπως παει το πραγμα σε λιγο θα λες οτι δεν εισαι πουσταρα και δεν τον τρως και θα σε κοιταζουν και με μισο ματι  :jerking: :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Επί του προκειμένου ο καθένας (εμού συμπεριλαμβανομένου!) μπορεί να πει τη μαλακία του. Ως γνωστόν οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, ο καθένας έχει από μία.
Το ερώτημα λοιπόν είναι πια είναι η επιστημονική απόψη των "επαϊόντων" και φυσικά αυτοί είναι οι ψυχίατροι.
Προς πληροφόρησίν σας λοιπόν μέχρι πριν 30 κάτι χρόνια η ομοφιλοφιλια εθεωρείτο "ψυχανωμαλία", ένα είδος ψυχιατρικής διαστροφής.
Όμως στα τέλη της δεκαετίας του 1970 σε ένα ιστορικό παγκόσμιο συνέδριο ψυχιατρικής οι ανά τον κόσμο ψυχίατροι απεφάσισαν με ψηφοφορία να αλλάξουν τη κρατούσα άποψη και να την θεωρούν απλά παραλλαγή του φυσιολογικού και όχι διαστροφή.
Η άποψη "μεταξύ συναινούντων ενηλίκων όλα επιτρέπονται" που είναι πλέον η "λυδία λίθος" για τον καθορισμό των ορίων του αποδεκτού στο σεξ, ισχύει και εδώ.

Σημ. Για όσους δεν είναι γνωστό είμαι αποκλειστικά στρέιτ, αλλά ειλικρινά οι ομοφιλόφιλοι δεν με ενοχλούν.
Με ενοχλούν όμως οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, οι οποίοι ενίοτε ΔΕΝ είναι και ομοφιλόφιλοι, συνηθέστατα όμως είναι...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ας κανει ο καθενας οτι θελει με τον κωλο του, [size=20pt]αλλα να μην το επιδεικνυει[/size]
edit: γιατι ετσι οπως παει το πραγμα σε λιγο θα λες οτι δεν εισαι πουσταρα και δεν τον τρως και θα σε κοιταζουν και με μισο ματι  :jerking: :jerking:

συμφωνώ φίλε μου.. αλλά έχουν και ένα μικρό point... αν οι gay τόσα χρόνια δεν έτρωγαν όλο τον χλευασμό από την κοινωνία τώρα θα είχαμε λιγότερους βαλιανάτους και λιλάδες... παρόλα αυτά συμφωνώ ... το να μην το επιδεικνύουν είναι θέμα σεβασμού στους γύρω τους.... δεν ζουν μόνοι τους στον κόσμο

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Με ενοχλούν όμως οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, οι οποίοι ενίοτε ΔΕΝ είναι και ομοφιλόφιλοι, συνηθέστατα όμως είναι...

+1000  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

πόσο μάλλον όταν βγαίνουν οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ να κάνουν και κύρηγμα ηθικής για ομοφυλόφιλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom