Επισκέπτης
α ρε κοντοπουατανιαρι κοστα!!!!!
Έλα ρε germaon είναι σίγουρο ότι σταμάτησε το επάγγελμα? Εμένα πληροφορίες μου λένε ότι έχει κατέβει Κρήτη. Μου το είπε η Εύα η τσατσά του 71Β.Το Μαράκι βγήκε έξω κατευθύνθηκε προς την SLK της , εγκαταλείποντας οριστικά το επάγγελμα της ιεροδούλου.
Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο (Παρασκευή 14 /04/2006) στις 17:15 από το σπίτι της οδού Φυλής 71Β άνοιξε η πόρτα. Με το άνοιγμα της πόρτας , έκλεινε ένα κεφάλαιο στην μπουρδελοιστορία της Αθήνας. Έκλεινε το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη δική μου μπουρδελοιστορία. Το Μαράκι βγήκε έξω κατευθύνθηκε προς την SLK της , εγκαταλείποντας οριστικά το επάγγελμα της ιεροδούλου. Τελευταία φορά την πήρα στις 25 Μαρτίου του 2006 , ανήμερα της εθνικής επετείου. Εξαιρετικά αφιερωμένο (ακόμα) ένα τραγούδι που διασκεύασα για αυτήν. Είναι μια διασκευή του παλιού τραγουδιού της Ελπίδας : «Στη ντισκοτέκ» . Ο δικός μου τίτλος? «Στον οίκο ανοχής»
Στον οίκο ανοχής ,στον παλιό οίκο ανοχής
Στον οίκο ανοχής τον παλιό
Φέραν νέα φώτα
Βάλανε και κινητό
Χρωματιστή καπότα
Όμως δεν ήρθες εσύ
Όμορφο Μαράκι
Το πιο τρελό μπουκιτσί
Φίνο κωλαράκι
Και η Φυλής ,δεν έχει όπως παλιά... ΛΑΟ
Και το βυζί ,δεν είναι σαν της Μαριώς... ΣΤΗΤΟ
Έχουν πλακώσει οι γύφτοι απ?το Καμα-ΤΕΡΟ
Και εγώ στο μπάνιο μου σκέφτομαι εσένα ΜΑΡΙΩ!!
Στον οίκο ανοχής η τιμή
Έχει τώρα αλλάξει
Κι ο τσάτσος η βρωμοαδερφή
Τα?χει πια τινάξει
Όμως μου λείπει αυτή
Η γλυκιά Μαρία
Χωρίς τη Μαριώ η ψωλή
Θέλει μαλακία
Και η Φυλής ,δεν έχει όπως παλιά... ΛΑΟ
Και το βυζί ,δεν είναι σαν της Μαριώς... ΣΤΗΤΟ
Έχουν πλακώσει οι γύφτοι απ?το Καμα-ΤΕΡΟ
Και εγώ στο μπάνιο μου σκέφτομαι εσένα ΜΑΡΙΩ!!
Στον οίκο ανοχής ,στον παλιό οίκο ανοχής...
Κρητικιά ήταν,γι'αυτό πήγε Κρήτη. Σε φίλο μου έχει πει ότι θα σταματούσε οριστικά(όσο πιστευτά μπορεί να είναι τα λόγια μιας ιεροδούλου). Μακάρι να ξανέρθει.Έλα ρε germaon είναι σίγουρο ότι σταμάτησε το επάγγελμα? Εμένα πληροφιρίες μου λένε ότι έχει κατέβει Κρήτη. Μου το είπε η Εύα η τσατσά του 71Β.
Έγραψε.Πως λέγεται η αριστοκράτισα Γαλλίδα που ξέπεσε στην Φυλής και το Μεταξουργείο ?
Νενέ Μπουρντέ-Λακόμ (= ναι,ναι boudela.com) !!
και σπάει με την καύλα του, τον κώδικα DaVinci