boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Δεν μπορω να σε βοηθησω με πληροφορια για το που θα βρεις το βιντεο. Παντως αν εχεις διαβασει τα βιβλια , μαλλον θα απογοητευτεις απο την ταινια.
αλεξ αμα υπήρχαν σοβαρα μυαλα σ' αυτη τη χωρα, δε θα φταναμε σ' αυτο το σημειο..
αντιθετα, προφανως οι σουηδοι περνανε καλυτερα απο εμας κ ας εχουν δημιουργησει το piratebay..
καποια ατομα εχουν ταξιδεψει μεχρι τα συνορα παπαγου-χολαργου, παρολ' αυτα ομως εχουν και αποψη επι παντος επιστητου..
αν ξερει καποιος που μπορω να βρω τις ταινιες, εχει καλως, εγω μια ερωτηση εκανα..
ψαξε την τριλογια που εχει φτιαξει αυτος τυπε DvDrip-aXXoαπολυτε το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα τορρεντ εχουν ενσωματομενους αγγλικους υποτιτλους, ενω τα υπολοιπα δεν εχουν seeders..
μαν δουλευουμε που και πουΠαρεμπιπτοντως ρε Δημητρη πού χαθηκες?
Ή εγω δεν ετυχε να σε πετυχω?
σαν κινεζικα μου ακουγονται αυτα πουλετε!!!!!!!!!!!!1ψαξε την τριλογια που εχει φτιαξει αυτος τυπε DvDrip-aXXo
μαν δουλευουμε που και που
καθε μερα μπαινω σχεδον, αλλα δε γραφω πλεον, νομιζω οτι εχει πεσει παρα πολυ το σαιτ..
καποτε ειχε νοημα να μπεις, να γραψεις κριτικη, να διαβασεις καμια σοβαρη αποψη, να κανεις καμια σοβαρη συζητηση.
τωρα οταν σε καθε θεμα εχεις τους ανοητους να πετανε μαλακιες γιατι δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν, τοτε ποιο το νοημα?
τεσπα, εγω σας καληνυχτιζω προς το παρον, καλη συνεχεια ευχομαι
thx, αλλα μου βγαζει μονο την πρωτη ταινια, οχι την τριλογια..ψαξε την τριλογια που εχει φτιαξει αυτος τυπε DvDrip-aXXo
ρε σατανα μπας και εχεις βρει καμια σουηδεζα γκομενα και θες να την εντυπωσιασεις?thx, αλλα μου βγαζει μονο την πρωτη ταινια, οχι την τριλογια..
κ ειναι μεταγλωτισμενη στα αγγλικα
ειναι σα να βλεπεις μεξικανικα, μαριμαρ, κλπ
εχω κατεβασει αρκετες εκδοσεις, αλλα οι περισσοτερες εχουν ενσωματωμενους αγγλικους υποτιτλους και δεν μπορω να περασω απο πανω τους ελληνικους
μαν αμα θελω να εντυπωσιασω σουηδεζα την κερναω κανα χοιρινο καλαμακι με πιτα..ρε σατανα μπας και εχεις βρει καμια σουηδεζα γκομενα και θες να την εντυπωσιασεις?
μαν αμα θελω να εντυπωσιασω σουηδεζα την κερναω κανα χοιρινο καλαμακι με πιτα..
σιγα την προσπαθεια που απαιτουν
αυτη την τριλογια την ψαχνω σωστα ολοκληρωμενη εδω και καιρο, πιο πολυ απο πεισμα, για την συλλογη μου :B
ολοι εχουμε τις παραξενιες μας..
τραβα μια παχια ρε κακομοιρη μπας και ισιωσεις, γιατι ετσι οπως σε κοβω ουτε θηλυκο κουνουπι δε σου καθεταιΠςςςς ο χουβαρντας. Θα κερασεις κιολας ρε χουβαρντα?
thx a lot για τη βοηθεια ;)με μπρίζοσες να τα ξανακατεβάσω και γω...
υπότιλοι
.............................
υπότιτλοι
.....................
l
με μπρίζοσες να τα ξανακατεβάσω και γω...
υπότιλοι
.............................
υπότιτλοι
.....................
l
ποιοι ειναι αυτοι τυπε?αφιερωμενο στους φιλους πορνομεταναστες
δεν εχω ιδεα, αλλα μου θυμιζουν εμενα και την παρεα μου οταν ειχαμε παει για σεξοτουρισμο στη στοκχολμη.. :Bποιοι ειναι αυτοι τυπε?