Νέα

Το κλουβί με τις τρελές....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Συμφωνώ με όλους. Όποιος καταλάβει πως λειτουργουν οι γυναίκες θα του δώσω βραβείο Νόμπελ ειρήνης κ ψυχικής υγείας των αντρών.  Βλέπω ότι είναι γενικό το πρόβλημα. Κλασικό πρόβλημα με την δικιά μου είναι:

Εγώ: Έχεις τίποτα αγάπη μου?  Αυτή:ΟΧΙ! Γιατί πρέπει να έχω?

μετά από λίγη ώρα....

Αυτή: Γιατί πρέπει να σου λέω τί έχω? Εσύ δεν καταλαβαίνεις?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Στην αρχή όταν άρχισα να βιώνω τη γυναικεία κόλαση τα είχα πάρει σοβαρά και αγχωνόμουνα, τρελαινόμουνα, τα έβαζα με τον εαυτό μου, γινόμουνα χαλί να με πατήσει, ζήταγα συγνώμη κτλ... Μετά όμως το βρήκα το κόλπο. Στα @@ όλα!

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Παιδια μην προσπαθουμε να αναλυσουμε αυτο το γυναικειο σκεπτικο.Δεν μπορουμε γιατι απλουστατα δεν ειμαστε γυναικες.Αυτο ακριβως εκτιμουν και οι γυναικες σε εμας. Οτι σκεπτομαστε πρεκτικα και καιρια.Δηλαδη αυτο που δεν μπορουν να κανουν αυτες.Ετσι ειναι φτιαγμενα τα πραγματα, ετσι τα θελει η φυση και οι γυναικες το ξερουν καλα αυτο.Αν γκρινιαζουν ετσι χωρις λογο (γιατι ετσι φαινεται σε εμας) το κανουν γιατι ετσι λειτουργουν , ετσι ειναι φτιαγμενες , κατι οι ορμονες τους , κατι ο τροπος που μεγαλωσαν η ο τροπος που τις μεγαλωσαν κτλ κτλ.Αν προσπαθησετε να τις καταλαβετε θα τρελαθειτε. Δεν γινεται. Ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδια
Λογω ηλικιας να συνεισφερω τη γνωμη μου και εαν θελετε τη παιρνετε σοβαρα υποψιν σας.
Εαν τα εχετε καλα με τον εαυτο σας και ξερετε ποιοι ειστε και τι θελετε ολα αυτα που περιγραφετε τα βλεπετε και γελατε.
Απλα επειδη ΞΕΡΩ ποιος ειμαι καλα λεγε τωρα στα α@@α μου.
Επειδη ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ τι θελω λυπαμαι μωρακι εχασεςςςς. :birdman:
Το παν ειναι να ειστε ΠΑΝΤΑ ευγενικοι αλλα πραγματα που δεν εχουν καμμια σχεση με εσας στα α@@α σας.
Σας τα λεω αυτα ενω ειμαι 49 και 10 χρονια ευτυχισμενα παντρεμενος.
Μην παιρνετε τα παντα των γυναικων μετροιτοις, εαν λειψουν αυτες ποιος θα σας τα σπαει; ;)

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ο Θεος μας εφτιαξε κατα ομοιωση ΤΟΥ...λενε...αντρες,γυναικες...αρα ετσι ειναι κ ο Θεος μονο που εδωσε αλλα χαρισματα τα μισα δηλαδη στους αντρες κ αλλα μισα στις γυναικες για να συμπληρωνουμε ο ενας των αλλων κ μην ξεχνατε οτι το μεγαλυτερο χαρισμα το εδωσε στην γυναικα που ειναι η αναπαραγωγη....αρα εμεις σας γενναμε...οποτε τα λογια ειναι περιττα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ο Θεος μας εφτιαξε κατα ομοιωση ΤΟΥ...λενε...αντρες,γυναικες...αρα ετσι ειναι κ ο Θεος μονο που εδωσε αλλα χαρισματα τα μισα δηλαδη στους αντρες κ αλλα μισα στις γυναικες για να συμπληρωνουμε ο ενας των αλλων κ μην ξεχνατε οτι το μεγαλυτερο χαρισμα το εδωσε στην γυναικα που ειναι η αναπαραγωγη....αρα εμεις σας γενναμε...οποτε τα λογια ειναι περιττα
Λάθος Χριστινάκι...εμείς γεννάμε...εσείς...τίκτετε.....χωρίς το δικό μας τρέμουλο στα πόδια δεν κάνετε τίποτα.....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
party-drunk.gif
….Σωστα…κι εγω…γι’αυτό δεν παω με γυναικες…
    Μονο με αντρες…..χικ….!!!!

Επισκέπτης
παντως νομιζω οτι ολοι οι αντρες συμπασχουμε με τον ass!!οτι και να κανεις φιλε μου παλι απο πανω θα βγουν!!αστα.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
party-drunk.gif
….Σωστα…κι εγω…γι’αυτό δεν παω με γυναικες…
     Μονο με αντρες…..χικ….!!!!

Κατερίνα, ρίξε μια γρήγορη ματιά στο thread και θα καταλάβεις ότι θα έχεις για πάντα πελατεία  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ( τώρα θα μου πεις εμάνα περίμενες να στο πω;) :think:

Επισκέπτης

Και ο Θεός έπλασε  την Εύα από το πλευρό του Αδάμ. Άρα από εμάς  Σας δημιούργησε... για να είστε δίπλα μας... Το ότι γενάτε είναι σχετικό με το προπατορικό αμάρτημα, είναι μορφή τιμωρίας  για την Εύα και για όλες τις γυναίκες... Έτσι λέει η Παλαιά Διαθήκη.

angel-6.gif
angel-6.gif
angel-6.gif

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Oυτε Αδαμ ουτε Ευα ουτε Δαβιδ ουτε αλλες Εβραικες μαλακιες-Ο κοσμος δημιουργηθηκε απο την εκρηξη και στη συνεχεια τα ΕΛ με τα τερατα που ζουσαν τοτε στη γη μονομαχησαν και τα εθαψαν βαθια στα εγκατα της γης,στον Αδη
Θελετε και αλλη τρελιτσα?Τουλατος-Λασκος και καποιοι αλλοι δηθεν τρελλοι λενε τις αληθειες-Συμβολικα ειναι αυτα-Το κορυφαιο ειναι αυτο που ειπε ο Τουλατος οτι ο προφητης Ηλιας θα μονομαχησει σε LIVE τηλεοπτικη συνδεση με τον Αντιχριστο στο Ναο του Σολομωντα που χτιζεται-Αρχαιο Ελληνικο Πνευμα Αθανατο-Εκει ειναι η αρετη και οσα λεει ο χριστιανισμος-Τωρα κατι αγαμηδιδες του κατηχητικου που μιλανε περι κολασης οταν ξενοπηδαμε μαλλον ειναι ασχετοι με το αντικειμενο και βαθια νυχτωμενοι

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ολα αυτα αμα εισαι αρκετα αφελης ωστε να πιστευεις στον Θεο.

Για ολους τους αλλους το πραγμα ειναι απλο.

Βαζεις την καθε πουτανα ( στην ψυχη και οχι στο επαγγελμα ) στη θεση που της αρμοζει, παιρνει ενα πακο με αρχιδοσακουλες και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.

Τζοκερ το γαμησι απο κωλο και φυγαμε για τελικο.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Παλι τα ιδια? Ποσο θα κρατησει επιτελους αυτη η αντιπαλοτητα των φυλων? Ποτε επιτελους θα καταλαβετε οτι στον εναν δευτερος δε χωρει?

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η γνωμη μου ειναι οτι εχουμε γινει υπερβολικοι.
Οι γυναικες εχουν τα "θελω" τους και εμεις τα δικα μας "θελω" .
Χαλαρα,ηρεμα και μπορουμε να περναμε καλα.
Μην ξεχναμε οτι οι γυναικες ειναι σαν τα γραμματοσημα,οσο περισσοτερο τις φτυνεις
τοσο πιο πολυ κολλανε.
Μην ξεχνάς μονο ότι τα γραμματόσημα μετά από αρκετό καιρό γίνονται συλλεκτικά. Ενώ εμείς από το πολύ φτύσιμο θα πάθουμε αφυδάτωση. Τώρα η στρατηγική αυτή είναι σε γενικές γραμμές παλιά και δοκιμασμένη ;)

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Και ο Θεός έπλασε  την Εύα από το πλευρό του Αδάμ. Άρα από εμάς  Σας δημιούργησε... για να είστε δίπλα μας... Το ότι γενάτε είναι σχετικό με το προπατορικό αμάρτημα, είναι μορφή τιμωρίας  για την Εύα και για όλες τις γυναίκες... Έτσι λέει η Παλαιά Διαθήκη.

angel-6.gif
angel-6.gif
angel-6.gif
:blahblah1: Κ παλι ερχεσαι στα λογια μου...ο Θεος επλασε την Ευα απο το πλευρο του Αδαμ....εμεις φερνουμε στον κοσμο τη ζωη κ :blahblah1:....υπαρχουμε για να συμπληρωνουμε ο ενας τον αλλον οσο διαφορετικοι κ να ειμαστε μαζι δεν κανουμε κ χωρια δεν μπορουμε......οτι γεναμε κ φερνουμε στον κοσμο μια ζωη για μενα δεν ειναι τιμωρια αλλα η μεγαλητερη ευλογια κ ευχαριστησει που μπορουσε να μας δωσει ο Θεουλης...

Επισκέπτης
:blahblah1: Κ παλι ερχεσαι στα λογια μου...ο Θεος επλασε την Ευα απο το πλευρο του Αδαμ....εμεις φερνουμε στον κοσμο τη ζωη κ :blahblah1:....υπαρχουμε για να συμπληρωνουμε ο ενας τον αλλον οσο διαφορετικοι κ να ειμαστε μαζι δεν κανουμε κ χωρια δεν μπορουμε......οτι γεναμε κ φερνουμε στον κοσμο μια ζωη για μενα δεν ειναι τιμωρια αλλα η μεγαλητερη ευλογια κ ευχαριστησει που μπορουσε να μας δωσει ο Θεουλης...

Στο προκείμενο η γυναίκα συμπληρώνει των άντρα…και είναι αυτό που λέμε ότι πίσω από έναν μεγάλο άντρα βρίσκετε μια άξια γυναίκα. Στο ότι μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Εξάλλου αυτή είναι η ομορφιά στην σχέση άντρα και γυναίκας, αλλιώς θα ήταν όλα βαρετά...το θέμα είναι μέρει που μπορεί να φτάσει αυτό…καμία φορά μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο, όπως και η φωτιά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom