Μπίλιες για ακόμα μια φορά με τη δικιά μου...και να ήξερα και το λόγο??
Το θέμα είναι μάγκες ότι μετά από χρόνια καταλήγω ότι είναι τρομακτικά δύσκολο να μπεις στο μυαλό τους...Το όχι σημαίνει ίσως..το ίσως σημαίνει ναι..και το ναι σημαίνει...έλα και θα δεις!!! ..Και αυτοι λένε ''Άσε...εγώ θα σου πω τι εννοεί..''...τελικώς... παπαρ... μέντολες..
9.30μμ όρεξη για σεξ...9.32μμ ''sorry πονοκέφαλος''www.freesmileys.org] [/url]..
8.30αμ ''καλημέρα αγάπη μου''..10.00αμ ''νιώθω τόσο πιεσμένη www.freesmileys.org] ...΄΄[/URL]
6.00μμ ''έφτιαξα αυτό που σου αρέσει μωρό μου΄΄...6.30μμ με τη λήξη του φαγητού ''δούλα έχω καταντήσει www.freesmileys.org] [/url]''..
-Δεν την κυνηγάς και.... ΄΄με ξενερώνεις..δεν είσαι κυνηγός΄΄.
-Τη κυνηγάς .....''με πιέζεις πολύ΄΄
-Σε απορρίπτει και τη πέφτεις στη φίλη της....''Είσαι μεγάλο κάθαρμα''
-Δεν την πιέζεις στο σεξ και.....''μακάρι να ήσουν πιο ενεργητικός''
-Τη πιέζεις να κάνετε σεξ και....''Δεν σε ενδιαφέρω καθόλου σαν άνθρωπός''
-Πληρώνεις στο πρώτο ραντεβού και..''Ααα..δεν κατάλαβες..εγώ δεν είμαι κανένα τσόκαρο..μισά-μισά''
-Δεν την πληρώνεις στο ραντεβού και..''Καλά είσαι πολύ τσιγκούνης..
-Τι ωραία που είναι τα μαλλιά σου έτσι..''Γιατί πριν δεν ήταν ??''
Α ρε γαμήσι...
Εν ολίγοις δεν ανακάλυψα το τροχό μόλις τώρα..Περιγράφω αυτό που όλοι ίσως έχετε δει σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα..
Το θέμα είναι:
Γιατί το γυναικείο μυαλό είναι αλλοπρόσαλλο γαμώ το στανιό μου???...ορμόνες?διαφορετική κατανομή των νευρώνων του εγκεφάλου? ή τελικά είναι επιτραπέζιο παιχνίδι του Θεούλη για τη μαλακία που έκανε ο άλλος αρσενικός και πρώτος μουνόδουλος όλων των εποχών Αδάμ να τσιμπήσει κοκαλάκι ;).. ?
Ε,δε μπορεί γαμώ τη τρέλα μου θα τη βγάλουμε την άκρη.....
Το κλουβί με τις τρελές..
Το θέμα είναι μάγκες ότι μετά από χρόνια καταλήγω ότι είναι τρομακτικά δύσκολο να μπεις στο μυαλό τους...Το όχι σημαίνει ίσως..το ίσως σημαίνει ναι..και το ναι σημαίνει...έλα και θα δεις!!! ..Και αυτοι λένε ''Άσε...εγώ θα σου πω τι εννοεί..''...τελικώς... παπαρ... μέντολες..
9.30μμ όρεξη για σεξ...9.32μμ ''sorry πονοκέφαλος''www.freesmileys.org] [/url]..
8.30αμ ''καλημέρα αγάπη μου''..10.00αμ ''νιώθω τόσο πιεσμένη www.freesmileys.org] ...΄΄[/URL]
6.00μμ ''έφτιαξα αυτό που σου αρέσει μωρό μου΄΄...6.30μμ με τη λήξη του φαγητού ''δούλα έχω καταντήσει www.freesmileys.org] [/url]''..
-Δεν την κυνηγάς και.... ΄΄με ξενερώνεις..δεν είσαι κυνηγός΄΄.
-Τη κυνηγάς .....''με πιέζεις πολύ΄΄
-Σε απορρίπτει και τη πέφτεις στη φίλη της....''Είσαι μεγάλο κάθαρμα''
-Δεν την πιέζεις στο σεξ και.....''μακάρι να ήσουν πιο ενεργητικός''
-Τη πιέζεις να κάνετε σεξ και....''Δεν σε ενδιαφέρω καθόλου σαν άνθρωπός''
-Πληρώνεις στο πρώτο ραντεβού και..''Ααα..δεν κατάλαβες..εγώ δεν είμαι κανένα τσόκαρο..μισά-μισά''
-Δεν την πληρώνεις στο ραντεβού και..''Καλά είσαι πολύ τσιγκούνης..
-Τι ωραία που είναι τα μαλλιά σου έτσι..''Γιατί πριν δεν ήταν ??''
Α ρε γαμήσι...
Εν ολίγοις δεν ανακάλυψα το τροχό μόλις τώρα..Περιγράφω αυτό που όλοι ίσως έχετε δει σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα..
Το θέμα είναι:
Γιατί το γυναικείο μυαλό είναι αλλοπρόσαλλο γαμώ το στανιό μου???...ορμόνες?διαφορετική κατανομή των νευρώνων του εγκεφάλου? ή τελικά είναι επιτραπέζιο παιχνίδι του Θεούλη για τη μαλακία που έκανε ο άλλος αρσενικός και πρώτος μουνόδουλος όλων των εποχών Αδάμ να τσιμπήσει κοκαλάκι ;).. ?
Ε,δε μπορεί γαμώ τη τρέλα μου θα τη βγάλουμε την άκρη.....
Το κλουβί με τις τρελές..