Επισκέπτης
Νταξει ρε παιδια...και το τσιμπουκι ειναι αναλογα πως το θελει ο καθένας...
Δυνατη πιπα κανει η ελενη η μιλφογεματουλα με τη φρατζα που δουλευει πρωινα στο διδυμου 8 κατω..Χουβερ απο τις καλες... ;)
Η συγκεκριμένη γλυφει αρχιδια μονο αν ειναι κοντρα ξουρα..
Ωπ, γιατι; κακο σωμα η προσωπο;
Ντενιζα η μιλφαρα απο Ρεμουνδου 20
Τύποι ένας γνωστός μου πάει στην Κεραμικού απέναντι από τα 13αρια που είναι γεμάτο πρεζόνια δίνει μία ντουζίνα σύριγγες στη Νανά ένα μελαχρινό μιλφ που κυκλοφορεί και με μινια και την τσιμπουκωνει ασυστολα μέσα στο αμάξι του... Αν την πετύχεις και μες στη μαστουρα θα την πιπωνεις καμμία ώρα και στα ρουφήξει όλα.
Έτσι μου είπε.
η σονια ειναι ωραια γυναικα φιλε
κορμαρα
μιλφ βεβαια
γαμωτο οταν την πηρα στη Βεργας , τοτε δεν εδινε κωλο! :-Φίλε Τζίμυ, για την ηλικία της, η Σόνια έχει και ωραίο πρόσωπο. Αρχοντογυναίκα είναι, δεν μπορείς να πείς το αντίθετο,
άσχετα αν έχει αρκετές ιδιοτροπίες, όπως προανέφερε κι ο συνάδελφος Mariath, και θέλει ειδική μεταχείριση.
Κατά τ' άλλα, στήνεται σωστά χωρίς να κλέβει και ιδίως στο άναλ, είναι υπάκουη, και το στοματικό της είναι εμπειρία
(ειδικά αυτό το κόλπο που κάνει με τα vibrations, δεν το έχω ξανασυναντήσει σε άλλη) και περιποιείται μια χαρά και τα δίδυμα. Με δυό λόγια, και μόνο για το στοματικό της να πάει το παλλικάρι, κερδισμένο θα βγεί.
Τι επαθες τυπεΓια όνομα του θεού.
γαμωτο οταν την πηρα στη Βεργας , τοτε δεν εδινε κωλο! :-
Σπανια πηγαινω με την ιδια πουτανα δευτερη φορα! :- Πρεπει να μου αρεσει πολυ! Δεν βλεπω να ξαναπερναω με την κυρια Σονια! Ας με συγχωρεσει!Και γιατί δεν την ξανατεστάρεις τώρα στην Αλκιβιάδου;
Έχουν οι καιροί γυρίσματα, όσο ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και βαραίνουν τα χρόνια...
Σπανια πηγαινω με την ιδια πουτανα δευτερη φορα! :- Πρεπει να μου αρεσει πολυ! Δεν βλεπω να ξαναπερναω με την κυρια Σονια! Ας με συγχωρεσει!
Τύποι ένας γνωστός μου πάει στην Κεραμικού απέναντι από τα 13αρια που είναι γεμάτο πρεζόνια δίνει μία ντουζίνα σύριγγες στη Νανά ένα μελαχρινό μιλφ που κυκλοφορεί και με μινια και την τσιμπουκωνει ασυστολα μέσα στο αμάξι του... Αν την πετύχεις και μες στη μαστουρα θα την πιπωνεις καμμία ώρα και στα ρουφήξει όλα.
Έτσι μου είπε.
Παιδια η Σονια ηταν παρα πολυ καλη συμβουλη, εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και μαλλον θα την ξανατιμησω συντομα!