Νέα

Το καλύτερο μουνί το γάμησα σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Πολλα τα χρονια στον αγοραιο ερωτα .Πολλα χρηματα για το μεγαλο παθος.Μεσα σε ολα εχω σκασει μεγαλα ποσα για εσκορτ,βιζιτες απλες αλλα και επωνυμες λογω των γνωριμιων μου.Ενα ομως εχω να πω .Τα καλυτερα μουνια τα εχω γαμησει σε μπουρδελο.Αρχες 2000 και για μια επταετια τουλαχιστον τα κοριτσια που περασαν στους οικους ανοχης δεν εχουν καμμια σχεση με σημερα.Απιστευτες μουναρες γαμουσαμε τοτε με λιγα χρηματα.Και εχω να το λεω.Το καλυτερο μουνι για μενα το πηδηξα σε μπουρδελο.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
αφου γαμησα, μετα απο λιγο ξαναγυρισα να την ξαναγαμησω. Αυτό εχει συμβεί με Χριστινα Ελληνοουκρανεζα, και καποια Γκαμπριελα στην αλκιβιάδου.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Αουρορα πριν μια 8αρια χρόνια
Στη φυλής 58 αν θυμάμαι καλα
Κοντοπουτανο οπως μου αρέσει
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλα η ολη φαση ηταν full girlfriend experience, απο το τοσο πάθος στα προκαταρκτικά υπέκυψα σε κατι που δεν ειχα ποτε σκοπο να κανω, πολλα γλωσσοφιλα και ενα μεθυστικό γλυφομουνι.

Την θυμαμαι να καυλωνει απίστευτα και να μου τραβάει τα μαλλιά ενω στο σέξ προέκυψαν ποικίλες απο στάσεις
Αφού πρεπει να ειχε περάσει ενα 20λεπτο ισως και παραπάνω ακούστηκε το πρώτο και δεύτερο χτύπημα στην πορτα με την αουρορα να μου λεει να μην δινω σημασία και να συνεχίσω.
Μεχρι που ένοιωσα άβολα με την τσατσά να στέκεται στην πόρτα

Τελείωσα και έπεσε στο κρεβατι με την ιδια να πεφτει διπλα μου και να γέρνει το κεφάλι της πανω στο στήθος μου να μου λεει πόσο καλος ημουνα και να με ρωτάει αν εχω κοπέλα κτλπα..

Αν δεν ήμουν τόσο άπειρος μπουρδελιαρης θα την ειχα παίξει καλύτερα μπαλα και ισως ειχα καταφέρει το πολυπόθητο

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
και εγω μια Κατρινα το 2015 στη φυλης καπου δεν θυμαμαι.

Πηγαινα σχεδον καθε μερα και την επαιρνα 2 φορες (να καθεται στο δωματιο οχι να φευγει και να ξαναερχεται) , εδινα 50ρικο στη τσατσα για να μην μανουριαζει.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Τέλη 2000 βαρδαρακος,πασαρέλα, δεν ήξερες πια να πρωτογαμησεις.μουναρες αυτές πιο νέοι και μεις ότι φράγκα είχαμε τα χαλουσαμε εκεί(χαλάλι).

Garamond

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2022
Like
7
Πόντοι
0
Θυμαμαι ενα πανεμορφο τρελο κοντοπουτανο μελαχρινο ελληνιδα με τρελη κωλαρα στο Φωκαίας 25Β το 2017-2018 νομιζω.. ενιωθα οτι τους εκλεβα με τα 20 ευρω παιδια..τι να απεγινε αυτος ο μουναρος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.057
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.057
Πόντοι
9.297
Τέλη 2000 βαρδαρακος,πασαρέλα, δεν ήξερες πια να πρωτογαμησεις.μουναρες αυτές πιο νέοι και μεις ότι φράγκα είχαμε τα χαλουσαμε εκεί(χαλάλι).
Θα με πάρουν τα ζουμια ρε...αχ ,ευτυχώς προλάβαμε και εμείς...τα νέα παιδιά τώρα κρέμονται πίσω από την φωτογραφία της μιας και της αλληνης στα Τουίτερ και τα μουιτερ.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.795
Πόντοι
1.196
Πολλα τα χρονια στον αγοραιο ερωτα .Πολλα χρηματα για το μεγαλο παθος.Μεσα σε ολα εχω σκασει μεγαλα ποσα για εσκορτ,βιζιτες απλες αλλα και επωνυμες λογω των γνωριμιων μου.Ενα ομως εχω να πω .Τα καλυτερα μουνια τα εχω γαμησει σε μπουρδελο.Αρχες 2000 και για μια επταετια τουλαχιστον τα κοριτσια που περασαν στους οικους ανοχης δεν εχουν καμμια σχεση με σημερα.Απιστευτες μουναρες γαμουσαμε τοτε με λιγα χρηματα.Και εχω να το λεω.Το καλυτερο μουνι για μενα το πηδηξα σε μπουρδελο.
Αρχες 90΄ς να δεις..

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.532
Πόντοι
486
Φυλής 80, μια Βουλγάρα, Μαρία νομίζω την λέγανε με σκουλαρίκι στη γλώσσα.
Ενα από τα καλύτερα μωρά.
Χρονολογία δεν θυμάμαι..

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.795
Πόντοι
1.196
Για να βαλω κι εγω.. Μόνο μωρά που πήγαινα κατ' επανάληψη:

*Μια Ελενίτσα στη Φυλής.. επόχή δεν θυμάμαι. Θυμάμαι ότι μια μερα βγαίνοντας συζητούσαν δύο τυποι ότι ο Ολυμπιακός έριξε 7 στη Λεβερκούζεν.. Πότε ήταν;
* Μια μελαχρινή στη Φυλής, καπου κοντά στον αριθμό 75.. δεν θυμάμαι ονοματα, γύρω στο 2004
* Την Τζουντιθ στη Θεσσαλονίκη, περίπου '98. Πολλοί την λάτρεψαν αυτήν, όσοι την χάρηκαν θα τη θυμούνται. Γούσταρε να γαμιέται..
* Μια μελαχρινή με κοντό μαλί στη Θεσσαλονίκη πάλι, με δραχμες, στριπτιτζού στο μαγαζί της Καυτατζόγλου, Σουηδέζα έλεγε ότι ήταν, 100.000 Δραχμες μου είχε ζητήσει, δύο φορές τα έδωσα... Αψεγαδιαστο σωμα, μόνο που ενοιωθε ότι ήταν για καλύτερα και το έβγαζε.. Δεν είχε άδικο

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Αουρορα πριν μια 8αρια χρόνια
Στη φυλής 58 αν θυμάμαι καλα
Κοντοπουτανο οπως μου αρέσει
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλα η ολη φαση ηταν full girlfriend experience, απο το τοσο πάθος στα προκαταρκτικά υπέκυψα σε κατι που δεν ειχα ποτε σκοπο να κανω, πολλα γλωσσοφιλα και ενα μεθυστικό γλυφομουνι.

Την θυμαμαι να καυλωνει απίστευτα και να μου τραβάει τα μαλλιά ενω στο σέξ προέκυψαν ποικίλες απο στάσεις
Αφού πρεπει να ειχε περάσει ενα 20λεπτο ισως και παραπάνω ακούστηκε το πρώτο και δεύτερο χτύπημα στην πορτα με την αουρορα να μου λεει να μην δινω σημασία και να συνεχίσω.
Μεχρι που ένοιωσα άβολα με την τσατσά να στέκεται στην πόρτα

Τελείωσα και έπεσε στο κρεβατι με την ιδια να πεφτει διπλα μου και να γέρνει το κεφάλι της πανω στο στήθος μου να μου λεει πόσο καλος ημουνα και να με ρωτάει αν εχω κοπέλα κτλπα..

Αν δεν ήμουν τόσο άπειρος μπουρδελιαρης θα την ειχα παίξει καλύτερα μπαλα και ισως ειχα καταφέρει το πολυπόθητ
φυλης 54 ή 56, οχι 58

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
μια Λωρα ή Λανα. Γυρω στο 95-96. Φυλης 54, ή φυλης 84 κατι τετοιο. Μια ξανθια Ρωσιδουλα με κοντο μαλλί. Λεπτουλα αδυνατουλα. μικρό βυζάκι. Φοβερη επιδερμιδα.

OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Απιστευτες εποχες ! Γαμουσαμε οτι καλυτερο υπηρχε σε απιθανες τιμες.Την εποχη που ειχε κανει τις πρωτες τεραστιες επιτυχιες ο Ρεμος γαμαγα στα δωματια με την μουσικη του υποκρουση !Ακομα και σημερα οταν ακουω καποια κομματια του τα μπουρδελα θυμαμαι.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ας είναι καλά η κατάρρευση του κομμουνισμου όπου φάγαμε Ρωσικό μουνι που ούτε στα όνειρα μας το φανταζομασταν... μη ξεχνάτε οι Έλληνιδες τότε το 90 εκτός από μπάζα χοντρές ήταν κ μυξοπαρθενες τρομάρα τους

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
2002 στην Ιάσωνος, Ελληνίδα, Ελένη, ξανθιά με ράστα, βυζί φτιαγμένο σούπερ,κάτω από 30 χρονών προσωπάρα, μούναρος!!! 15 ευρώ!!! Μου είχε πει πως ψαχνόταν να το αγοράσει το μπουρδέλο. Χάθηκε ξαφνικά, είχα κόψει κι εγώ τα πολλά πολλά, αν είχε βγει στη βίζιτα σήμερα, άνετα χτυπούσε 150άρι!!!

OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Και με τη καταρρευση της Αλβανιας ηρθε πολυ μουνι.Μουναρες της επαιρναν τοτε με το ζορι και τις εφερναν με το ζορι στα μπουρδελα.Ρωσιδες ,Αλβανιδες ,Ρουμανες και οτι καλυτερο υπηρχε ηταν στα μπουρδελα!Μοντελα με το κιλο σε τιμη κοστους!!Ουτε στα εσκορτ πια δεν τα βρισκεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom