You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
To καλύτερο metal κομμάτι όλων των εποχών!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 148
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
παρε κ συ κατι να μας θυμασαι...Τι metal και ιστορίες ρε μάγκες - πάρτε εδώ ένα classic. ;)
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Νέο πράμα που σαλέυειειειει...
Δε λέω ότι είναι το καλλίτερό μου, ετσι;
Enjoy
Δε λέω ότι είναι το καλλίτερό μου, ετσι;
Enjoy
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Απο αυτα που εβαλες ψηφισα το one φυσικα! Παρολο που προτιμω πολυ περισσοτερο τους priest γενικα σαν συγκροτημα! Ξεχασες ομως τους black sabbath στη λιστα!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μάλλον θα έπρεπε να ψηφίζει ο καθένας ένα από τα κομμάτια που έβαλε ο φίλος (αφού υπάρχει η ψηφοφορία) και μετά να πόσταρε αυτό που ο ίδιος θεωρεί ως το καλύτερο όλων των εποχών...ένα όμως...όχι ένα από κάθε συγκρότημα...
ένα τραγούδι το οποίο θεωρεί ως πρώτο των πρώτων ;)
έτσι νομίζω θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον και θα βλέπαμε πιο ξεκάθαρα δείγματα για το ποιό θεωρούν οι περισσότεροι ως το καλύτερο...ενώ όταν ποστάρει ο καθένας 2,3,5 κτλ κομμάτια χάνεται η μπάλα..
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Απο αυτα που εβαλες ψηφισα το one φυσικα! Παρολο που προτιμω πολυ περισσοτερο τους priest γενικα σαν συγκροτημα! Ξεχασες ομως τους black sabbath στη λιστα!
E εβαλα Ozzy...αν και νομιζω το iron man επρεπε να είναι στη λίστα..
Αυτους τους Blind Guardian κακως τους έβαλα...
mageiras23
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
εγω αν και δεν ακουω metal μπορω να πω πως 2 καλα κομματια ξερω που τα θεωρω και κορυφαια και κομματια που μπορει να τα ακουσει ακομα και ενας μη μεταλας το ενα ειναι
melancholy-iced earth το αλλο
fear of the dark-iron maiden
melancholy-iced earth το αλλο
fear of the dark-iron maiden
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
to ride the lightning το κομματι δεν αρεσει σε κανεναν?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Επρεπε να βάλω περισσότερα κομμάτια στη ψηφοφορία...τουλάχιστον 20...
Η ιδέα δεν ήταν να γράψουμε ποιο μεταλ κομμάτι μας αρέσει .. αλλά ποιο θεωρούμε κορυφαίο όλων των εποχών...
Για μένα είναι το Trooper των Maiden..
(και οι Sabaton μαρεσουν, οι Rhapsody, οι Hammerfall...αλλά ποστάρουμε στο άλλο thread...)
Φυσικά μπορείτε να ποστάρετε ότι θελετε...αλλά ο φίλος έχει δίκιο..πως το thread θα μοιαζει σαν το άλλο σε λίγο..(ήδη μοιαζει μάλλον..)
Η ιδέα δεν ήταν να γράψουμε ποιο μεταλ κομμάτι μας αρέσει .. αλλά ποιο θεωρούμε κορυφαίο όλων των εποχών...
Για μένα είναι το Trooper των Maiden..
(και οι Sabaton μαρεσουν, οι Rhapsody, οι Hammerfall...αλλά ποστάρουμε στο άλλο thread...)
Φυσικά μπορείτε να ποστάρετε ότι θελετε...αλλά ο φίλος έχει δίκιο..πως το thread θα μοιαζει σαν το άλλο σε λίγο..(ήδη μοιαζει μάλλον..)
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 352
- Πόντοι
- 2.027
επειδη οι γνωμες παντα θα διαφερουν ως ποιο ειναι το πιο καλο metal κομματι εγω θα παραθεσω 3 κομματια που μου αρεσουν λιγο πιο πολυ απο καποια αλλα.......... ............ ....................... ............... και τα αναφερω με την σειρα που τα εγραψα ......wasted years ..maiden............future world ..helloween............the crown and the ring..manowar
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
όπως οι περισσότεροι, έτσι κι εγώ δεν έχω ένα συγκεκριμένο, αλλά αυτό είναι το πρώτο που είναι στη δική μου σειρά