You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το καλυτερο μασατζιδικο απο πλευράς εγκαταστάσεων/χωρου στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tenten956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.110
- Πόντοι
- 4.130
Υπάρχουν και χειρότερα.....πολυ χειρότερα......Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου ήταν το lelas spa. Αρχαίος ο χώρος άθλια συντήρηση σε πιάνει μια κατάθλιψη σαν μπαίνεις..
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.110
- Πόντοι
- 4.130
Εχει και 30’ στα 60 ευρωΣτο Στουρνάρη το πρόγραμμα αρχίζει από 80 ή έχει και 60/30 λεπτο?
bakis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Έχει και μισάωρο με 60 ευρώ....Στο Στουρνάρη το πρόγραμμα αρχίζει από 80 ή έχει και 60/30 λεπτο?
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
ThanksΈχει και μισάωρο με 60 ευρώ....
massagfildimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 143
- Πόντοι
- 281
1ο Μιχαλακοπούλου 99,Νιρβάνα, Κηφισίας 10,Πατησίων 131,Συγγρού 108.(Η σειρά είναι τυχαία),
2ο,Αλλάζουν πετσέτες συνέχεια και παντόφλες μιας χρήσης,καποτες άφθονες και απαραίτητες για την ασφάλεια στο σεξ!!
3ο Ναι όσο πρέπει για διαμερίσματα 12-14 χρονων!!
4ο.Μασαζ έχει από επαγγελματίες μασσατζουδες,μουσική ναι αναλόγως Ρεπερτορίου από κορίτσια!!
5ο.Ναι,
6ο. Ευλυγιστα προγράμματα και μόνο μασάζ και μικτά (με σεξ)!!
7ο.Εξυπηρετικοτητα και βοήθεια στον πελάτη, ανάλογα με τις ανάγκες του και του βαλαντιου του.(και να πληρώνονται τα κορίτσια αξιοπρεπώς και να μην ζητάνε έξτρα λεφτά μέσα!!
Κατά την προσωπική μου γνώμη ως μασατζιδικο για χαμηλά και κανονικά βαλάντια είναι το Πατησίων 131και!!Μιχαλακοπούλου.
2ο,Αλλάζουν πετσέτες συνέχεια και παντόφλες μιας χρήσης,καποτες άφθονες και απαραίτητες για την ασφάλεια στο σεξ!!
3ο Ναι όσο πρέπει για διαμερίσματα 12-14 χρονων!!
4ο.Μασαζ έχει από επαγγελματίες μασσατζουδες,μουσική ναι αναλόγως Ρεπερτορίου από κορίτσια!!
5ο.Ναι,
6ο. Ευλυγιστα προγράμματα και μόνο μασάζ και μικτά (με σεξ)!!
7ο.Εξυπηρετικοτητα και βοήθεια στον πελάτη, ανάλογα με τις ανάγκες του και του βαλαντιου του.(και να πληρώνονται τα κορίτσια αξιοπρεπώς και να μην ζητάνε έξτρα λεφτά μέσα!!
Κατά την προσωπική μου γνώμη ως μασατζιδικο για χαμηλά και κανονικά βαλάντια είναι το Πατησίων 131και!!Μιχαλακοπούλου.
Θα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους συναγωνιστες τα καλα μασατζιδικα απο αποψη καθαριοτητας πως θα τα συγκρινατε σε σχεση με τα καλα στουντιο. Εχω εμπειρια μονο σε στουντιο και δινω βαση σε αυτο το κομματι και θα με ενδιεφερε η δοκιμη καποιου καλου μασατζιδικου
Θα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους συναγωνιστες τα καλα μασατζιδικα απο αποψη καθαριοτητας πως θα τα συγκρινατε σε σχεση με τα καλα στουντιο. Εχω εμπειρια μονο σε στουντιο και δινω βαση σε αυτο το κομματι και θα με ενδιεφερε η δοκιμη καποιου καλου μασατζιδικου
Για να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν τα ξεχωρίζω πια! Απλώς ορισμένα αλλάζουν το κρεβάτι με κρεβάτι μασάζ και ονομάζονται μασατζίδικα...αλλά οι υπηρεσίες ίδιες!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.110
- Πόντοι
- 4.130
Απο αποψη καθαριότητας αρκετα είναι εφάμιλλα. Το γεγονός ότι ξοδεύεις πολυ χρόνο σε κρεββάτι μασαζ δηλ. Πάνω σε χαρτί δίνει ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση καθαριότητας. Απο πλευράς περιβάλλοντος και πολυτελείας συγκρίνοντας μασατζιδικα με studio όπως το Αντιοχείας, το πρώην Μπουζιανη και καποια των Γερμανών χάνουν κατα κράτος...όπως βέβαια αλλάζει και το τι παίρνεις με τα ίδια χρήματα, αλλα αυτο είναι αλλη συζήτηση...Θα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους συναγωνιστες τα καλα μασατζιδικα απο αποψη καθαριοτητας πως θα τα συγκρινατε σε σχεση με τα καλα στουντιο. Εχω εμπειρια μονο σε στουντιο και δινω βαση σε αυτο το κομματι και θα με ενδιεφερε η δοκιμη καποιου καλου μασατζιδικου
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.130
- Πόντοι
- 7.216
Ποιο στουρνάρη ρε μάγκες. Μια φορά πήγα και όπως μπήκα βγήκα. Τρισάθλιος χώρος, τουλάχστον αυτός της υποδοχής.
Το πίο ωραίο μαγαζί από άποψη χώρου, απο τα λίγα που έχω επισκευθεί, είναι το συγγρού 40-42.
Σοβαρές υποδομές, πολλά δωμάτια, με ιδιωτικό μπάνιο και ευρύχωρα δωμάτια.
Από γκόμενες να είχε πιο καλές θα ήταν σούπερ.
Το πίο ωραίο μαγαζί από άποψη χώρου, απο τα λίγα που έχω επισκευθεί, είναι το συγγρού 40-42.
Σοβαρές υποδομές, πολλά δωμάτια, με ιδιωτικό μπάνιο και ευρύχωρα δωμάτια.
Από γκόμενες να είχε πιο καλές θα ήταν σούπερ.