Νέα

Το καλύτερο αντηλιακό για γρήγορο μαύρισμα και προστασία?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass-sniper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:.εγω τον δικηγορο τον αφηνω στην αγνοια του μπας και καταλαβει απο μονος του αλλα που αυτος...εκει ξεροσταλιαζει και δεν εχει παρει χαμπαρι...χαχαχαχαχα

Και ποιος σου είπε ρε μεγάλε ότι η νου σου,είπε ότι η φώτο είναι δική της;;;;

Ο πολύς απόλυτος σου έχει κάνει τον εγκέφαλο σαλάτα....or it's just my thought? :huh:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο πολύς απόλυτος σου έχει κάνει τον εγκέφαλο σαλάτα....or it's just my thought? :huh:
HWMB%20-%20emotloader.hu.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και ποιος σου είπε ρε μεγάλε ότι η νου σου,είπε ότι η φώτο είναι δική της;;;;

αβραμη μπας και εισαι εσυ αυτη?αντε τραβα κατουρα σε κανενα πιταδικο τωρα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αβραμη μπας και εισαι εσυ αυτη?αντε τραβα κατουρα σε κανενα πιταδικο τωρα :2funny: :2funny: :2funny:

Θα κατουρήσω το αμάξι σου,και θα χέσω στην εξώπορτα του σπιτιού σου....σε πάει;;;;; ;)

βαλε καμια απο τις μονομαχιες του αβραμη τυπε.βλεπω να με προσκαλει και εμενα σε λιγο για σηκωματα... :2funny: :2funny: :2funny:

Έχεις ακούσει μια παροιμία που λέει 45 kostas_thai και 45 apolyto_arseniko,ενός κοκόρου γνώση;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Mortal-Kombat-3.jpg
    Mortal-Kombat-3.jpg
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 39

Επισκέπτης
Τον sub-zero έπρεπε να βάλεις για σένα :jerking:

Btw,εγώ γιατί χάνω;;;; Ευελπιστείς ότι θα με νικούσες; :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :jerking:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Θα κατουρήσω το αμάξι σου,και θα χέσω στην εξώπορτα του σπιτιού σου....σε πάει;;;;; ;)

Έχεις ακούσει μια παροιμία που λέει 45 kostas_thai και 45 apolyto_arseniko,ενός κοκόρου γνώση;
ειμαι μακρια αβραμη...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
και που το βρισκεια αυτο?εννοω φαρμακεια η σε περιπτερα γτ το ψαχνω και δεν υπαρχει πουθενα
Εγώ το ειχα παρει απο το σουπερ μαρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, στα gallery Που ρωτησα πχ δεν τα φέρνουν, νομίζω τα έχει και στα hondos...δες εδώ ...εγώ πήρα το λάδι μαυρίσματος χωρίς δείκτη προστασίας...έχω δοκιμάσει ολες τις μάρκες και αυτά είναι τα καλύτερα, μαυρίζεις γρήγορα και δε βάφει το μαγιό όπως τα άλλα

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Eμεις χρησιμοποιουμαι το CAROTTEAN με δειχτη προστασιας 50!!!

Επισκέπτης
Αυτο ειναι καλο αλλα για να το βαλεις πρεπει να εχεις μαυρισει λιγο!

Συνημμένα

• _0CM3691_600_210.jpg
    _0CM3691_600_210.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom