Νέα

Το ΙΚΑ πήρε τραπέζι και καρέκλες συνταξιούχου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrosyn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
10/10/2008

Ο Σπύρος Σιάκος, είναι ενας 80χρονος συνταξιούχος που ζει  στην Κάτω Αχαϊα  «ευτύχησε» στα γηρατειά  του τα μόνα περιουσιακά του στοιχεία να είναι ένα ξύλινο τραπέζι και τρεις καρέκλες . Ατύχησε όμως  γιατί  το 1997 είχε ένα χρέος 150 ευρώ στο ΙΚΑ από  εργατική εισφορά. Το ποσό αυτό αβγάτισε - με τόκους δικαστικά -  και  έφτασε στα 994 ευρώ και τότε η γραφειοκρατία έδειξε το ανάλγητο πρόσωπο της.

Υπάλληλοι του ΙΚΑ πήγαν στο φτωχικό του 80χρονου διαπίστωσαν ότι είναι κάτοχος ενός τραπεζιού και τριών καρεκλών,  τα εκτίμησαν στα 145 ευρώ και στη συνέχεια με δικαστικό επιμελητή έστειλαν το κατασχετήριο στον συνταξιούχο.

«Είμαι ένα βήμα πριν από τον θάνατο κι έπρεπε να ντρέπονται  που ήρθαν εδώ να μου πάρουν  τα πράγματα», δήλωσε ο 80χρονος στην εφημερίδα «Εθνος» 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μόλις έγινε γνωστό  το γεγονός, περα από την αγανάκτηση που προκάλεσε στους κατοίκους της περιοχής, έσπευσαν να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στον 80χρονο προκειμένου να πληρώσει το χρέος.

Θα είχε ενδιαφέρον  να βλέπαμε ποιοι  άλλοι είναι οφειλέτες  προς το ΙΚΑ της Αχαΐας  ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΑ  οφείλουν …
Αραγε με τον ίδιο ζήλο αντιμετωπίζονται και οι μεγαλοοφειλέτες;

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2008, την εποχή του Βατοπαιδίου

Επισκέπτης
κρεμαλες τωραααααααααααααααααααααααααα..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κάποιος μαλάκας γραφειοκράτης δημοσιουπαλλιλίσκος είχε μια στοίβα χαρτιά μπροστά του και με βαρεμάρα τα εξέταζε για να βγάλει εντολές πληρωμής.. φυσικά δεν τα κοίταζε αλλά απλά τα υπέγραφε.. το ίδιο και ο αρχιμαλάκας ο διευθυντής του .. το ίδιο και ο υπερμαλάκας ο υποδιοικητής (ο κομματικός εγκαθετος και σε γενικές γραμμές παντοειδώς άχρηστος τενεκές όπως και όλοι οι διαχρονικά όμοιοι του)..

γιατί αν είχε μυαλό δεν θα προχωρούσε.. το κοστολόγιο για την είσπραξη είναι μεγαλύερο από το χρέος..

βέβαια και ο παπούς δεν είναι άμοιρος ευθυνών.. θα έπρεπε να το είχε πληρωσει τόσα χρόνια..όσο και να μην είχε κάτι θα εύρισκε..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και δεν το καταλαβαίνω αυτό που λένε.. ο πεθαμένος δεδικαίωται..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οταν δημιούργησε το χρέος ήταν 69 χρόνων και έκλεψε λεφτά εργάτη ..

Επισκέπτης
και να ξεκινησουμε απο το μουνι τον πλεζουρα..

[size=8pt]υ.γ. ασε ξερω.. κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..[/size]  :tooth: :tooth:
κανενα προβλημα αρκει να συνεχισετε & με τους υπολοιπους..εξαλλου εγω εχω κερδισει με το καυλισπαθι μου την αιωνια αθανασια οποτε δεν εχω προβλημα..

Επισκέπτης
κάποιος μαλάκας γραφειοκράτης δημοσιουπαλλιλίσκος
η νικη θα ερθει οταν ο τελευταιος καπιταλιστης κρεμαστει απο τα αντερα του τελευταιου γραφειοκρατη..
Η ανθρωπότητα θα ευτυχήσει όταν ο τελευταίος γραφειοκράτης κρεμαστεί με τα άντερα του τελευταίου καπιταλιστή.
Θάνατος στα γουρούνια
ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

OP
OP
P

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πίσσα και πούπουλα ρεεεε. Οι κρεμάλα είναι λίγη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
..εξαλλου εγω εχω κερδισει με το καυλισπαθι μου την αιωνια αθανασια οποτε δεν εχω προβλημα..
ναι.. κι οπως λεει κι ο ψαριανός ''..εγω στα παπαρια μου, αντε να ζησω άλλα 200-250 το πολυ χρονια. εσεις θα τους φατε στη μάπα....'' :tooth:

Επισκέπτης
ναι.. κι οπως λεει κι ο ψαριανός ''..εγω στα παπαρια μου, αντε να ζησω άλλα 200-250 το πολυ χρονια. εσεις θα τους φατε στη μάπα....'' :tooth:
μην γραφεις μαλακιες..
εγω προσπαθω να προσυλητησω τον κοσμο & εσυ μου την χαλας..
αντε ρε μαλακα..
δεν σε περνω στο προσκυνημα του οσιου εφραιμ..
εισαι αντιχριστος τελικα..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
η νικη θα ερθει οταν ο τελευταιος καπιταλιστης κρεμαστει απο τα αντερα του τελευταιου γραφειοκρατη..
Η ανθρωπότητα θα ευτυχήσει όταν ο τελευταίος γραφειοκράτης κρεμαστεί με τα άντερα του τελευταίου καπιταλιστή.
Θάνατος στα γουρούνια

σιγά μην σκίσεις το καλτσόν επαναστάτη μου...

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
οταν δημιούργησε το χρέος ήταν 69 χρόνων και έκλεψε λεφτά εργάτη ..
πισω εχει η αχλαδα την ουρα (κι η πουτανα τη ψωλη)... Οταν το ΙΚΑ φαλιρισει - γιατι ειναι μαθηματικα βεβαιο - και δεν δωσουν και σε μας τη συνταξη μας που τους τα πληρωνουμε τωρα, θα παω κι εγω σε αυτους που ειναι διευθυντες τωρα και θα ειναι γεροντια τοτε και θα τους παρω μεχρι και τη νεκροκασελα....

Επισκέπτης
πισω εχει η αχλαδα την ουρα (κι η πουτανα τη ψωλη)... Οταν το ΙΚΑ φαλιρισει - γιατι ειναι μαθηματικα βεβαιο - και δεν δωσουν και σε μας τη συνταξη μας που τους τα πληρωνουμε τωρα, θα παω κι εγω σε αυτους που ειναι διευθυντες τωρα και θα ειναι γεροντια τοτε και θα τους παρω μεχρι και τη νεκροκασελα....
των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν στηνουν κρεμαλες μεγαλε..
τοτε θα ειναι αργα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θάνατος στα γουρούνια
ρε μηπως εισαι κλωνος του αριων? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom