You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 513
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
παμε διπλα που ρωτανε τι θα καναμε αμα γινοταν πουτανα η κορη μας..αειγαμήσου τώρα μην κάνεις πλάκα με τα λιμά.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
και δε προσαπθησες να εξηγησεις αυτη τη διαφορα αλλα να συγκρινεις 2 εντελως διαφορετικα πραματα
δε μου ζητησες να συγκρινω 2 αμαξια , 2 κινητα, 2 πουτανες
αλλα μια τι ειναι καλυτερο αναμεσα σε μια πουτανα ενα κινητο η μια βολτα στο λουνα παρκ
Όχου παλι μετάφρα στον περσόνα πάω να κάνω αλλά δεν κινούνται και τα άλλα θρεντ οπότε κάπου πρέπει να πληκτρολογήσω κι εγώ ο μαύρος.
Κοίτα νίκο.
Αυτό που λέει ο σπανούλης ( ) είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να "πετάξεις" λεφτά. Ο καθένας μπορεί να τα δικαιολογεί όπως αυτός νομίζει.
Το θέμα είναι πως όταν πάει να το βγάλει παραέξω μπορεί να ακουστεί φαιδρός, σπάταλος και πολλά άλλα.
Εγώ, για τον άλφα ή βήτα λόγο, ό,τι κινητό έχει περάσει απ'τα χέρια μου ever, έχει περάσει τσάμπα.Ποτέ δεν παραπονέθηκα, ποτέ δεν ήθελα κάτι καλύτερο, ποτέ δε με ένοιαξε. Ούτε καν όταν ήμουν πιτσιρίκι που χεζόμασταν όλα πάνω μας για το 7110 το νόκια.
Από τότε ακόμα απορούσα, και πόσο μάλλον μεγαλώνοντας, μέ όλους τους φίλους μου, που ξόδευαν μηνών χαρτζιλίκι ή αργότερα μισθούς, για να πάρουν καινούριο κινητό. Θες γιατί εγώ τα είχα στο τσαμπέ??? Έστω κι έτσι για να πάμε παρακάτω.
Το iphone πέρασε από τα χέρια μου λίγο πριν έρθει Ελλάδα. Το άντεξα 1 μήνα και πολύ ήταν και το χάρισα σε κολλητό μου που είχε τρελαθεί.
Το κινητό που έχω τώρα, το έχω δυόμιση χρόνια. Δεν το αλλάζω, απλά και μόνο γιατί δεν έχει σκορπίσει ακόμα. Παίρνει τηλέφωνα, στέλνει μηνύματα, βγάνει και καμιά φωτογραφία έτσι για να έχουμε να λέμε και τελείωσε το θέμα.
Πήρε φίλος καινούριο iphone (δεν ξέρω ποιο απ'όλα μη ρωτήσεις θα σε γελάσω) και είχε έρθει σπίτι για καφέ και βάλθηκε να μου δείξει τι κάνει. Το ένα το άλλο το δίπλα. Το χάζεψα, το πείραξα, το μαλάκισα, και σε 5 λεπτά του το ξαναέδωσα.
Πάντα θα υπάρχουν γκατζετάκηδες που ενθουσιάζονται με κάποια πράγματα ΚΑΘΑΡΑ τεχνολογικά.
Αυτά που δεν είναι ΚΑΘΑΡΑ τεχνολογικά όμως, δεν ανήκουν σε τέτοια κατηγορία αρρώστιας, αλλά σε άλλη.
Η περιουσία του περσόνα για το πικάπ του. Η περιουσία η δικιά μου για τις κιθάρες και τους ενισχυτές μου. Κάποια από αυτά βγαίναν κάποτε. Κάποια βγαίνουν ακόμα. Κάποια βγαίναν "έτσι" κάποτε αλλά δε βγαίνου "έτσι" τώρα, εξ'ού και η μανία με τα reissue σε ό,τι έχει να κάνει με μουσική (αυτά ξέρω γι'αυτά μιλάω), που σημαίνει "όσο πιο παλιό, τόσο πιο καλό".
Ο καθένας μπορεί να αναρωτηθεί γιατί εγώ να δώσω τα διπλάσια λεφτά για έναν fender λάμπα του 1950 και να μην πάρω ένα σύγχρονο marshall με τα μισά λεφτά. Απλά δε θα καταλάβει ποτέ. Όσα και να του πω. Όσα και να του εξηγήσω. Και όλη τη δισκογραφία του Vaughan να του παίξω, χαμπάρι δε θα πάρει. Απλά και μόνο γιατί δεν "πάσχει" όπως εγώ.
Μην απορείς. Ναι, κι εμείς "κορόιδα" πιανόμαστε. Ναι κι εμείς άρρωστοι είμαστε. Απλά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα, που όσο κι αν βολεύει κάποιους να εξισωθούν, απλά δεν ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ!
ρε φιλε να κανω τελευταια προσπαθια μπας και επικοινωνησω με το δικο σου κοσμοοτι πεις.
δε θα πάρεις γιατί είσαι απο άλλο κόσμο.
πόσο στοίχημα πας ότι ο τρύπας κατάλαβε απ το πρώτο ποστ;
κρινεις πχ εμενα που εδωσα 500 ευρω να παρω ενα κινητο
με ΚΡΙΤΗΡΙΟ οτι ενα τετοιο κινητο δε κανει τη ζωη σου καλυτερη και επικοδομιτικη
και με ταπωνεις με το συλλεκτικο σου πικ απ που εδωσες 3000 για να αακους βυνιλιο
ασε μας ρε φιλε καλυτερος ο κοσμος μου
εγω δεν εκρινα κανενος επιλογη
ειπα οτι ο καθενας κρινει πως θεωρει αυτος τα ''ψωνια'' του
ακου πικαπ και χρυσο κιολλας και εχεις και το ιδιο σε απλο
Επισκέπτης
δεν μπορω..τρύπα πάνε στο σταρ να πνίξεις τον πόνο σου.
ειμαι σε νιρβανα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Όχου παλι μετάφρα στον περσόνα πάω να κάνω αλλά δεν κινούνται και τα άλλα θρεντ οπότε κάπου πρέπει να πληκτρολογήσω κι εγώ ο μαύρος.
Κοίτα νίκο.
Αυτό που λέει ο σπανούλης ( ) είναι ότι υπάρχουν πολύ τρόποι να "πετάξεις" λεφτά. Ο καθένας μπορεί να τα δικαιολογεί όπως αυτός νομίζει.
Το θέμα είναι πως όταν πάει να το βγάλει παραέξω μπορεί να ακουστεί φαιδρός, σπάταλος και πολλά άλλα.
Εγώ, για τον άλφα ή βήτα λόγο, ό,τι κινητό έχει περάσει απ'τα χέρια μου ever, έχει περάσει τσάμπα.Ποτέ δεν παραπονέθηκα, ποτέ δεν ήθελα κάτι καλύτερο, ποτέ δε με ένοιαξε. Ούτε καν όταν ήμουν πιτσιρίκι που χεζόμασταν όλα πάνω μας για το 7110 το νόκια.
Από τότε ακόμα απορούσα, και πόσο μάλλον μεγαλώνοντας, μέ όλους τους φίλους μου, που ξόδευαν μηνών χαρτζιλίκι ή αργότερα μισθούς, για να πάρουν καινούριο κινητό. Θες γιατί εγώ τα είχα στο τσαμπέ??? Έστω κι έτσι για να πάμε παρακάτω.
Το iphone πέρασε από τα χέρια μου λίγο πριν έρθει Ελλάδα. Το άντεξα 1 μήνα και πολύ ήταν και το χάρισα σε κολλητό μου που είχε τρελαθεί.
Το κινητό που έχω τώρα, το έχω δυόμιση χρόνια. Δεν το αλλάζω, απλά και μόνο γιατί δεν έχει σκορπίσει ακόμα. Παίρνει τηλέφωνα, στέλνει μηνύματα, βγάνει και καμιά φωτογραφία έτσι για να έχουμε να λέμε και τελείωσε το θέμα.
Πήρε φίλος καινούριο iphone (δεν ξέρω ποιο απ'όλα μη ρωτήσεις θα σε γελάσω) και είχε έρθει σπίτι για καφέ και βάλθηκε να μου δείξει τι κάνει. Το ένα το άλλο το δίπλα. Το χάζεψα, το πείραξα, το μαλάκισα, και σε 5 λεπτά του το ξαναέδωσα.
Πάντα θα υπάρχουν γκατζετάκηδες που ενθουσιάζονται με κάποια πράγματα ΚΑΘΑΡΑ τεχνολογικά.
Αυτά που δεν είναι ΚΑΘΑΡΑ τεχνολογικά όμως, δεν ανήκουν σε τέτοια κατηγορία αρρώστιας, αλλά σε άλλη.
Η περιουσία του περσόνα για το πικάπ του. Η περιουσία η δικιά μου για τις κιθάρες και τους ενισχυτές μου. Κάποια από αυτά βγαίναν κάποτε. Κάποια βγαίνουν ακόμα. Κάποια βγαίναν "έτσι" κάποτε αλλά δε βγαίνου "έτσι" τώρα, εξ'ού και η μανία με τα reissue σε ό,τι έχει να κάνει με μουσική (αυτά ξέρω γι'αυτά μιλάω), που σημαίνει "όσο πιο παλιό, τόσο πιο καλό".
Ο καθένας μπορεί να αναρωτηθεί γιατί εγώ να δώσω τα διπλάσια λεφτά για έναν fender λάμπα του 1950 και να μην πάρω ένα σύγχρονο marshall με τα μισά λεφτά. Απλά δε θα καταλάβει ποτέ. Όσα και να του πω. Όσα και να του εξηγήσω. Και όλη τη δισκογραφία του Vaughan να του παίξω, χαμπάρι δε θα πάρει. Απλά και μόνο γιατί δεν "πάσχει" όπως εγώ.
Μην απορείς. Ναι, κι εμείς "κορόιδα" πιανόμαστε. Ναι κι εμείς άρρωστοι είμαστε. Απλά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα, που όσο κι αν βολεύει κάποιους να εξισωθούν, απλά δεν ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ!
[move] [/move]
Ε Β Γ Α Ι Ν Ε.
Κ Α Π Ο Τ Ε.
αστο σου είπα.
Υ.Γ.
έχω και κανονικό. Το συλλεκτικό είναι στη βιτρίνα. Μόνο με βινύλλιο αγρατζούνιστο μπαίνει μπρος μαζί με τον ενισχυτή λυχνίας.
γάματο λέμε. δε θα καταλάβεις ποτέ.
(Ακολουθεί Ο F F Topic ).
Αρχηγέ δεν μας είπες τα βασικότερα 'ομως....
Με τι προενίσχυση και σε τι καμπίνες τα οδηγείς ?
Καλές οι λάμπες και τα βινύλια, αλλα πανάκεια δεν είναι.
(Μπράβο σου πάντως, είναι έκφανση πολιτισμού η απόπειρα της σωστής "ακρόασης". )
Επισκέπτης
τοσα ξερεις,τοσα λες..που εδωσες 3000 για να αακους βυνιλιο
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
[move] [/move]
Ναι ναι.... Χύνε εσύ μαλάκα....
Παρέθεσες και τώρα και να διορθώσω τα ορθογραφικά θα μείνουν για πάντα χαραγμένα και θα έχει να λέει ο νοβο!!! Φτου!
εντιτ: το "πολύ τρόποι" το είδα τώρα.... Παναγιά μου δε ξαναγράφω πιωμένος.
οχι φιλε μου δε ξερω και δε θελω να μαθωτοσα ξερεις,τοσα λες..
συγνωμη που δεν αναπολω το παρελθον
ειλικρινα συγνωμη
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε φιλε να κανω τελευταια προσπαθια μπας και επικοινωνησω με το δικο σου κοσμο
κρινεις πχ εμενα που εδωσα 500 ευρω να παρω ενα κινητο
με ΚΡΙΤΗΡΙΟ οτι ενα τετοιο κινητο δε κανει τη ζωη σου καλυτερη και επικοδομιτικη
και με ταπωνεις με το συλλεκτικο σου πικ απ που εδωσες 3000 για να αακους βυνιλιο
ασε μας ρε φιλε καλυτερος ο κοσμος μου
εγω δεν εκρινα κανενος επιλογη
ειπα οτι ο καθενας κρινει πως θεωρει αυτος τα ''ψωνια'' του
ακου πικαπ και χρυσο κιολλας και εχεις και το ιδιο σε απλο
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΥΣΟ;
ΞΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ;
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΩΑΙΓΑΜΗΣΟΥΦΟΟΥΝ ΣΟΥ.
Ρε μαλάκα λάκυ έφυγα μετά αρχίζουν τα μπινελίκια.
ΜΑ τίποτα ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
DUCOSTOCCO?
ξήγα του ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΙΦΟΟΥΝ ΤΟΥ ότι όσα σιντι και ψηφιακά μπουρδέλα να πάρει ΒΙΒΑΛΝΤΙ ΜΕ ΕΝΙΣΥΤΗ ΛΥΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΠ ΤΕΚΝΙΚΣ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕ Π Ο Τ Ε
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που μεγάλωσα ΓΑΜΩ.
Υ.Γ.
βάλε ρε νίκο τα mp3 player σου στη διαπασών ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΜΟΖΑΡΤ ΜΕ 10 χιλιάρια εξοπλισμό. μια χαρά κάνει τη δουλειά του και το άιποντ.
Ti γλώσσα μιλάτε , ρε γαμώτο ;
Μόνο τον Λάκυστράϊκερ καταλαβαίνω ...
Παραγέρασα ...
σε πρώτη ανάγνωση δεν είδα κάτι επιλήψιμο ...
Άντε βρε , με το καλό και η νέα κυβέρνηση ...
Παπουτσής στο Υπουργείο μπατσαρίας .
Παραγέρασα ...
Παρέθεσες και τώρα και να διορθώσω τα ορθογραφικά θα μείνουν για πάντα χαραγμένα και θα έχει να λέει ο νοβο!!! Φτου!
Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Παπουτσής στο Υπουργείο μπατσαρίας .
δεν του εφτανε το σαμαινα σαν υπ.ναυτιλιας???
ε ρε γλεντια..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ακολουθεί Ο F F Topic.
Αρχηγέ δεν μας είπες τα βασικότερα 'ομως....
Με τι προενίσχυση και σε τι καμπίνες τα οδηγείς ?
Καλές οι λάμπες και τα βινύλια, αλλα πανάκεια δεν είναι.
(Μπράβο σου πάντως, είναι έκφανση πολιτισμού η απόπειρα της σωστής "ακρόασης". )
δε λέω Τ Ι Π Ο Τ Α ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΤΕ 300 χιλιάρια δραχμές για χρυσά καλώδια στα χειροποίητα ηχεία.
εφυγα.
ΓΑΜΩ ΤΑ Mp3 σας και το ψηφιακό σας σήμα.
ααα μπραβο αυτο ειναι σωστο ρε φιλεΌχου παλι μετάφρα στον περσόνα πάω να κάνω αλλά δεν κινούνται και τα άλλα θρεντ οπότε κάπου πρέπει να πληκτρολογήσω κι εγώ ο μαύρος.
Κοίτα νίκο.
Αυτό που λέει ο σπανούλης ( ) είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να "πετάξεις" λεφτά. Ο καθένας μπορεί να τα δικαιολογεί όπως αυτός νομίζει.
εγω θεωρω οτι ειναι λαθος για παραδειγμα να εχεις ενα σωρο κιθαρες σπιτι σου
ανταυτου να σου λεω οτι εγω εχω σκορπισει τα λεφτα μου εκει και κει και κει
ειναι λαθος αυτο
εμενα με φτιαχνει να εχω ενα iphone και μια καλη καμερα
ενω εσενα να εχεις κιθαρες
και τον αλλον πικαπ
ειναι διαφορερικα πραματα και δε πρεπει ο ενας να κρινει τον αλλον απο τη στιγμη που δεν ειναι συντηριτικος και τα σκορπαει και αυτος καπου.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Ti γλώσσα μιλάτε , ρε γαμώτο ;
Παραγέρασα ...
Στα 23 είμαι μάστορααααα...... Άμα καταλαβαίνεις εμένα κι όχι τον κωλόγερα τον περσόνα κάποιο λάθος κάνεις/κάνει/κάνουμε και οι τρεις/δύο.
Λάθη με το κιλό.... Ή το κοίταξες αφού το ψιλοσένιαρα ή κάτι σου ρίξανε στο χαμέμηλο.....
Το τελευταίο δεν το σχολιάζω γιατί θα με θυμώσεις και δεν κάμει.....
Επισκέπτης
1..δεν σε κρινει..δε πρεπει ο ενας να κρινει τον αλλον απο τη στιγμη που δεν ειναι συντηριτικος και τα σκορπαει και αυτος καπου.
2..δεν ειναι θεμα συντηρητισμου αλλα διαφορετικης παιδειας..
3..εσυ τα σκορπας,αυτοι αν πουλησουν τα μαραφετια τους,παιζει να παρουν & τα δεκαπλασια..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
νύχτα μάγκες πιάστες δουλειά.Στα 23 είμαι μάστορααααα...... Άμα καταλαβαίνεις εμένα κι όχι τον κωλόγερα τον περσόνα κάποιο λάθος κάνεις/κάνει/κάνουμε και οι τρεις/δύο.
Λάθη με το κιλό.... Ή το κοίταξες αφού το ψιλοσένιαρα ή κάτι σου ρίξανε στο χαμέμηλο.....
Το τελευταίο δεν το σχολιάζω γιατί θα με θυμώσεις και δεν κάμει.....
εντιτ: το "[size=15pt]πολύ τρόποι[/size]" το είδα τώρα.... Παναγιά μου δε ξαναγράφω πιωμένος.
μπα ...
να ΓΡΑΦΕΙΣ πιωμενος
να μην ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ πιωμενος